Aktualne novice

V Avtotehni Vis lahko opravite vse na enem mestu. Poleg nakupa novega ali rabljenega vozila ter servisa in celovitega vzdrževanja vozila, nudimo tudi druge storitve. Oglejte si jih. Če odgovora na svoje vprašanje ne najdete na tej strani, lahko izpolnite spodnji obrazec s svojim vprašanjem. Naša ekipa bo vedno odgovorila. Obožujemo kompleksna vprašanja.

Preverite šopek izbranih RABLJENIH VOZIL V PONUDBI in ODPELJITE SVOJ SANJSKI avto!

Bon za pnevmatike ob nakupu novega vozila Peugeot!

Zaupajte srcu in sledite poti, ki vas vodi do akcijskih cen vozil Opel v sklopu slovenskih tednov.

Prihranite pri nakupu vozila. Ne spreglejte naše aktualne akcijske ponudbe za nova vozila.

Akcijske cene Mazde tokrat res ne želite zamuditi! Poglejte si ponudbo s popusti do 7.000 € in odpeljite novo Mazdo še danes!

Sodelujte v nagradni igri, ki vam lahko prinese 1.000 eur!

Poznate rok uporabe kompleta prve pomoči v vašem vozilu? Veste kako globok profil morajo imeti letne in zimske pnevmatike? Preverite in se izognite globi!

Novi PEUGEOT 2008 je tukaj in pripravljen, da se zapeljete! Preverite novosti in lastnosti na testni vožnji že DANES!

Ne spreglejte AKCIJSKIH PONUDB dodatne opreme!

Akcijski bonusi za gospodarska vozila NA ZALOGI! PREVERITE!

Peugeot BOXER že za 19.540 € + ddv s 4 leti jamstva in fiksno obrestno mero. Vaše zanesljivo orodje!

Kompaktna limuzina z bencinskim, električnim ali hibridnim motorjem

Se zanimate za poslovni najem vozila Opel, Peugeot ali Citroën?

Aktualna ponudba VROČIH Peugeotov

SAMO ob nakupu NOVEGA OPLA: Poletni bonus tudi več kot 6.500 € in Jamstvo zadovoljstva - VŠEČ vam bo, sicer ga pripeljite nazaj v 30 dneh!

Ne spreglejte AKCIJSKIH PONUDB dodatne opreme!

Že za 14.990 € v posebni ponudbi!

Odpelji novega, 100% električnega AMI-ja brez izpita za avto že danes!

Pri Oplu OBOŽUJEMO štirinožne kosmatince, zato za njih radi poskrbimo od trenutka, ko priskakljajo v naš salon, do trenutka, ko se z veselimi, migajočimi repki od nas odpeljejo.

Spoznajte električno vozilo in ga brezplačno testirajte. Po končanem testiranju prejmete tudi stroškovno primerjavo ter praktično darilo Avtotehne VIS.

Najem vozila še nikoli ni bil tako enostaven!

OPEL FLEXCARE jamstvo in asistenca. Popolna brezskrbnost.

Poškodbe toče na vašem avtomobilu prepustite nam. Nudimo vam strokovno pomoč pri urejanju dokumentacije in postopkov z zavarovalnicami na enem mestu.

Novi Peugeot 408 - dinamičen, privlačen in edinstven z vseh zornih kotov. Svobodno izbiraj med bencinskim in priključnim hibridnim motorjem.

Kaj je lahko boljše, kot CITROËN C4? Električen CITROËN Ë-C4!

Izkusite popolnoma nov užitek ob nakupu vašega novega vozila. V Avtotehni VIS želimo, da ste brezskrbni in zadovoljni z vašim vozilom tudi potem, ko ga odpeljete domov.

V Avtotehni VIS ponosno pozdravljamo novo znamko Mazda!

OPEL FLEXCARE-e jamstvo in asistenca. Prilagojena zaščita za vaše električno vozilo.

Izkoristite ugodnosti, ki vam jih prinašata klub zvestobe za fizične osebe in klub za podjetja.

Glasbeni izvajalec Challe Salle je postal naš nov ambasador!

Želimo, da se tudi po nakupu vozila počutite varni in brez strahu pred morebitnimi napakami ali okvarami.

Eksluziven bon zvestobe v vrednosti kar 100 EUR, ob podaljšanju Citroën Flexcare jamstva na 7 ali 8 let!

Izkoristite ugodnosti, ki vam jih prinaša program ugodnosti Moj Peugeot za fizične stranke in Moj Peugeot ZA PODJETJA za samostojne podjetnike!

Preberi pravilnik nagradnih iger in preveri nagrajence.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič