Aktualne novice

V Avtotehni Vis lahko opravite vse na enem mestu. Poleg nakupa novega ali rabljenega vozila ter servisa in celovitega vzdrževanja vozila, nudimo tudi druge storitve. Oglejte si jih. Če odgovora na svoje vprašanje ne najdete na tej strani, lahko izpolnite spodnji obrazec s svojim vprašanjem. Naša ekipa bo vedno odgovorila. Obožujemo kompleksna vprašanja.

LEGENDARNIH OPLOVIH 24 UR ZDAJ TRAJA KAR 24 DNI!!

OB NAKUPU VOZILA PEUGEOT vas čaka dodatna ugodnost. Preverite!

Ne spreglejte AKCIJSKIH PONUDB dodatne opreme!

Ne spreglejte AKCIJSKIH PONUDB dodatne opreme!

Akcijski bonusi za gospodarska vozila NA ZALOGI! PREVERITE!

Se zanimate za poslovni najem vozila Opel, Peugeot ali Citroën?

Izkusite popolnoma nov užitek ob nakupu vašega novega vozila. V Avtotehni VIS želimo, da ste brezskrbni in zadovoljni z vašim vozilom tudi potem, ko ga odpeljete domov.

Spoznajte električno vozilo in ga brezplačno testirajte. Po končanem testiranju prejmete tudi stroškovno primerjavo ter praktično darilo Avtotehne VIS.

Kompaktna limuzina z bencinskim, električnim ali hibridnim motorjem

SAMO ob nakupu NOVEGA OPLA: Jamstvo zadovoljstva - VŠEČ vam bo, sicer ga pripeljite nazaj v 30 dneh!

V Avtotehni VIS ponosno pozdravljamo novo znamko Mazda!

OPEL FLEXCARE-e jamstvo in asistenca. Prilagojena zaščita za vaše električno vozilo.

OPEL FLEXCARE jamstvo in asistenca. Popolna brezskrbnost.

Poznate rok uporabe kompleta prve pomoči v vašem vozilu? Veste kako globok profil morajo imeti letne in zimske pnevmatike? Preverite in se izognite globi!

Ugoden pregled vozila za varen začetek zime.

Izkoristite ugodnosti, ki vam jih prinašata klub zvestobe za fizične osebe in klub za podjetja.

Glasbeni izvajalec Challe Salle je postal naš nov ambasador!

Želimo, da se tudi po nakupu vozila počutite varni in brez strahu pred morebitnimi napakami ali okvarami.

V našem prodajno-servisnem centru vam nudimo originalne nadomestne dele in dodatno opremo za vozila Opel, Chevrolet, Peugeot in Citroën.

Izkoristite ugodnosti, ki vam jih prinaša program ugodnosti Moj Peugeot za fizične stranke in Moj Peugeot ZA PODJETJA za samostojne podjetnike!

Kompaktni SUV, ki odgovori vsem izzivom vsakdanje vožnje

Storitev VIDEOCHECK, video diagnostika vašega vozila

V primeru poškodbe zaradi toče na vašem vozilu vam bomo nudili vso strokovno pomoč pri urejanju potrebne dokumentacije in postopkov z zavarovalnicami le na enem mestu.

V sklopu nagradne igre, ki so jo v Supernovi Rudnik pripravili v mesecu marcu, smo z vozilom znamke Opel sodelovali tudi v Avtotehni VIS.

S ponosom sporočamo, da smo v Avtotehni VIS zavezani trajnosti in okolju.

Odločitev za električno vozilo je odločitev za nove dimenzije užitka in edinstven občutek pri vožnji.

Konec lepljenja in strganja. Čas je za elektronsko vinjeto!

Avtotehna VIS z znamko Peugeot nadaljuje uspešno zgodbo s teniško igralko Tamaro Zidanšek.

VISkoBALL v sodelovanju s Champ - center športa je bil odlično obiskan.

Preberi pravilnik nagradnih iger in preveri nagrajence.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič