Aktualne novice

V Avtotehni Vis lahko opravite vse na enem mestu. Poleg nakupa novega ali rabljenega vozila ter servisa in celovitega vzdrževanja vozila, nudimo tudi druge storitve. Oglejte si jih. Če odgovora na svoje vprašanje ne najdete na tej strani, lahko izpolnite spodnji obrazec s svojim vprašanjem. Naša ekipa bo vedno odgovorila. Obožujemo kompleksna vprašanja.

Seznam vseh novih modelov, ki jih pričakujemo v kratkem. Preverite, katerega na testno vožnjo odpeljete še letos!

Ustvarjamo pomladne užitke! To pomlad odpeljite svojo novo Mazdo s 5,99 % FIKSNO obrestno mero in kuponom za 800 eur za dodatno opremo. Na vozila iz zaloge še do 3.500 eur PRIHRANKA.

Posebna ponudba pred razkritjem novega Citroëna C3! Odpeljite C3 za 13.800 eur, dodamo pa še 500 eur pri menjavi STARO ZA NOVO. Citroën PRIPOROČA!

Aktualna ponudba VROČIH Peugeotov

MLADI OPLI že od 99 eur na mesec! Ne zamudite naše sezonske odprodaje zalog!

Se zanimate za poslovni najem vozila Opel, Peugeot ali Citroën?

Akcijski bonusi za gospodarska vozila NA ZALOGI! PREVERITE!

Ne spreglejte AKCIJSKIH PONUDB dodatne opreme!

Ne spreglejte AKCIJSKIH PONUDB dodatne opreme!

Osebna in gospodarska vozila Citroën na zalogi. Ne spreglejte naše aktualne akcijske ponudbe za nova vozila in prejmite 500 € popusta pri menjavi STARO ZA NOVO.

Predstavljamo Mazdin najpreprostejši SUV! Za popolne družinske izlete tudi v 7-sedežni različici.

PEUGEOT 208 je prenovljen! Odpeljite ga na testno vožnjo in ga spoznajte!

Citroën Berlingo je idealno vozilo za prosti čas, ki izpolnjuje pričakovanja družin. Preveri zakaj!

Najem vozila še nikoli ni bil tako enostaven!

Kaj je lahko boljše, kot CITROËN C4? Električen CITROËN Ë-C4!

Ponovno odkrijte Citroënovo najširšo ponudbo gospodarskih vozil na trgu, posebej zasnovanih za profesionalce in prilagojenih vsaki potrebi.

NAROČILA ODPRTA! Novi Peugeot Rifter na voljo tudi v bencinski in dizelski verziji.

Izkoristite ugodnosti, ki vam jih prinašata klub zvestobe za fizične osebe in klub za podjetja.

Eksluziven bon zvestobe v vrednosti kar 100 EUR, ob podaljšanju Citroën Flexcare jamstva na 7 ali 8 let!

Novi PEUGEOT 2008 je tukaj in pripravljen, da se zapeljete! Preverite novosti in lastnosti na testni vožnji že DANES!

Kompaktna limuzina z bencinskim, električnim ali hibridnim motorjem

Posodobljena Frontera, športno, terensko vozilo z električnim ali hibridnim motorjem KMALU v našem salonu!

Personalizirajte svojo Mazdo in jo naredite unikatno! Preveri ponudbo dodatne opreme Mazda.

Dodajte svojemu Oplu piko na i, tisto "nekaj", kar jo bo naredilo res posebno! Preverite ponudbo dodatne opreme Opel.

Akcijska ponudba lahkih gospodarskih vozil Peugeot.

Izkoristite ugodnosti, ki vam jih prinaša program ugodnosti Moj Peugeot za fizične stranke in Moj Peugeot ZA PODJETJA za samostojne podjetnike!

OPEL MOKKA-e. Ker si zaslužite več! Več drznosti, samozavesti in individualnosti. V ponudbi z 8.600 € popusta in Eko subvencijo za električna vozila.

Čisto in drzno oblikovanje nove Astre Sports Tourer, ki je sedaj še večja in prostornejša. Prijavite se na testno vožnjo in jo zapeljite med prvimi.

Naj bo vožnja spet zabavna! Izbiraj med bencinskim, hibridnim in 100-odstotno električnim pogonom. Nova Opel Corsa združuje vsakodnevno zabavno vožnjo z zmagovalnim oblikovanjem!

Ko se vozite po Sloveniji lahko opazite prvi prometni znak, ki voznikom dovoli zavijanje v desno ob rdeči luči na semaforju. Kakšna pravila pri tem veljajo?

Poznate rok uporabe kompleta prve pomoči v vašem vozilu? Veste kako globok profil morajo imeti letne in zimske pnevmatike? Preverite in se izognite globi!

SAMO ob nakupu NOVEGA OPLA: Jamstvo zadovoljstva - VŠEČ vam bo, sicer ga pripeljite nazaj v 30 dneh!

Izognite se nepotrebni globi in pravočasno preverite veljavnost e-vi9njete!

Pri Oplu OBOŽUJEMO štirinožne kosmatince, zato za njih radi poskrbimo od trenutka, ko priskakljajo v naš salon, do trenutka, ko se z veselimi, migajočimi repki od nas odpeljejo.

Spoznajte električno vozilo in ga brezplačno testirajte. Po končanem testiranju prejmete tudi stroškovno primerjavo ter praktično darilo Avtotehne VIS.

OPEL FLEXCARE jamstvo in asistenca. Popolna brezskrbnost.

Poškodbe toče na vašem avtomobilu prepustite nam. Nudimo vam strokovno pomoč pri urejanju dokumentacije in postopkov z zavarovalnicami na enem mestu.

Izkusite popolnoma nov užitek ob nakupu vašega novega vozila. V Avtotehni VIS želimo, da ste brezskrbni in zadovoljni z vašim vozilom tudi potem, ko ga odpeljete domov.

OPEL FLEXCARE-e jamstvo in asistenca. Prilagojena zaščita za vaše električno vozilo.

Ugoden pregled vozila za varen začetek zime.

Novi 3008 obljublja še nikoli videno električno zmogljivost.

Glasbeni izvajalec Challe Salle je postal naš nov ambasador!

Želimo, da se tudi po nakupu vozila počutite varni in brez strahu pred morebitnimi napakami ali okvarami.

Raziščite novi Opel Grandland z elegantno prenovo in vrhunsko tehnologijo.

VISkoBALL v sodelovanju s Champ - center športa je zdaj že tradicionalni turnir v košarki za otroke, ki vsako pomad poteka v Avtotehni VIS.

Preberi pravilnik nagradnih iger in preveri nagrajence.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič