Aktualne novice

V Avtotehni Vis lahko opravite vse na enem mestu. Poleg nakupa novega ali rabljenega vozila ter servisa in celovitega vzdrževanja vozila, nudimo tudi druge storitve. Oglejte si jih. Če odgovora na svoje vprašanje ne najdete na tej strani, lahko izpolnite spodnji obrazec s svojim vprašanjem. Naša ekipa bo vedno odgovorila. Obožujemo kompleksna vprašanja.

OB MENJAVI STARO ZA NOVO PODARIMO DO 500€ BONUSA!

Ugoden pregled vozila za varen začetek jeseni.

Ne spreglejte AKCIJSKIH PONUDB dodatne opreme!

Izkusite popolnoma nov užitek ob nakupu vašega novega vozila. V Avtotehni Vis želimo, da ste brezskrbni in zadovoljni z vašim vozilom tudi potem, ko ga odpeljete domov.

OB MENJAVI STARO ZA NOVO PODARIMO DO 500€ BONUSA!

OB MENJAVI STARO ZA NOVO PODARIMO DO 500€ BONUSA!

Pozabite na finančne skrbi ob nakupu novega vozila: za vas smo pripravili paket Opel financiranje, ki prinaša številne ugodnosti in prednosti.

Drznost in inovacije za brezskrbne izkušnje v vožnji.

Izkoristite ugodnosti, ki vam jih prinašata klub zvestobe za fizične osebe MyCITROËN plus in klub za pravne osebe MyCITROËN za podjetja.

Citroën ponuja ëlektrične rešitve prav za vsakogar. Družine, mlade pare, poslovne uporabnike, obrtnike, … Preverite paleto električnih vozil v izjemni ponudbi!

Novi PEUGEOT 308 nosi v sebi vse gene znamke PEUGEOT. Krasijo ga čutne in ostre linije, tako da ga uvrščamo med visokorazredne in dinamične modele, ki so drugim za vzor.

ENOSTAVNO ELEKTRIČNO. ELEKTRIČNA VOZILA OPEL.

Izkoristite ugodnosti, ki vam jih prinaša program ugodnosti Moj Peugeot za fizične stranke in Moj Peugeot ZA PODJETJA za samostojne podjetnike!

Čista in drzna oblika nove Astre, ki je sedaj še večja in prostornejša, je razkrita. Na voljo bo tudi v hibridni obliki. Značilni LED žarometi in napredna tehnologija te bodo prepričali!

Želite postati del naše ekipe?

Želimo, da se tudi po nakupu vozila počutite varni in brez strahu pred morebitnimi napakami ali okvarami.

NE ZAMUDITE PEKOČE AKCIJE VOZIL GRANDLAND X S PRIHRANKI DO 4.334 EUR! NUDIMO VAM ŠE 7-LETNO JAMSTVO IN 3 BREZPLAČNE SERVISNE PREGLEDE.

Logistika, transport, distribucija? V naši ponudbi Oplovih gospodarskih vozil najdete vse: furgone, dostavnike z dvojno kabino, šasije s kabino, tovarniške nadgradnje in vozila za posebne namene uveljavljenih dobaviteljev.

Tukaj sta nova Opel Mokka in Opel Crossland! Prijavite se na testno vožnjo!

Najbolj poseben, udoben in vsestranski SUV!

Morda iščete vozilo športnega videza?

Ne spreglejte AKCIJSKIH PONUDB dodatne opreme!

Zagotovite privlačen model Citroën, sprostite se in uživajte v udobju naše brezhibne ponudbe!

Spoznajte izbor družinskih vozil znamke CITROËN: enoprostorska vozila, kompaktna vozila, družinski enoprostorci, izvedenke spacetourer, kombiji, vozila s 5, 7 ali celo 9 sedeži ... Pri CITROËNU se bo našel prostor za celotno družino!

SAMO ob nakupu NOVEGA OPLA: Jamstvo zadovoljstva - VŠEČ vam bo, sicer ga pripeljite nazaj v 30 dneh!

Odkrijte idealno vozilo, ki vas bo spremljalo pri vsakodnevnih aktivnostih.

Novi PEUGEOT 3008 HYBRID združuje moč in eleganco s tehnologijo, ki je vseprisotna v notranjosti, s čimer zagotavlja edinstvene vozniške izkušnje.

Zapelji tistega, o katerem že dolgo sanjaš, in odpelji novega Opla iz zaloge takoj!

NOVI CITROËN C3 SAMO 138 €/ MESEC!

Storitev VIDEOCHECK, video diagnostika vašega vozila

ASISTENCA Moj Peugeot je brezplačna storitev asistenčne pomoči v primeru okvare ali nezgode na področju Republike Slovenije.

Se zanimate za poslovni najem Opel vozila?

Se zanimate za poslovni najem Peugeot vozila?

Se zanimate za poslovni najem Citroën vozila?

Preberi pravilnik nagradnih iger in preveri nagrajence

Paket storitev za brezskrbne dogodivščine z vašim oplom!

Spoznajte Peugeotova gospodarska vozila.

V primeru poškodbe zaradi toče na vašem vozilu vam bomo nudili vso strokovno pomoč pri urejanju potrebne dokumentacije in postopkov z zavarovalnicami le na enem mestu.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič