Aktualne novice

V Avtotehni Vis lahko opravite vse na enem mestu. Poleg nakupa novega ali rabljenega vozila ter servisa in celovitega vzdrževanja vozila, nudimo tudi druge storitve. Oglejte si jih. Če odgovora na svoje vprašanje ne najdete na tej strani, lahko izpolnite spodnji obrazec s svojim vprašanjem. Naša ekipa bo vedno odgovorila. Obožujemo kompleksna vprašanja.

SAMO ob nakupu NOVEGA OPLA: Jamstvo zadovoljstva - VŠEČ vam bo, sicer ga pripeljite nazaj v 30 dneh!

NE ZAMUDITE OPLOVIH LEGENDARNIH 24 DNI! JAMSTVO ZADOVOLJSTVA IN PRIHRANKI DO 6.400 €

Tukaj sta nova Opel Mokka in Opel Crossland! Prijavite se na testno vožnjo!

SEZONSKE ugodnosti dodatne opreme in posebni popusti za člane kluba MojPeugeot.

NE ZAMUDITE PEKOČE AKCIJE VOZIL GRANDLAND X S PRIHRANKI DO 2.000 EUR! NUDIMO VAM ŠE 7-LETNO JAMSTVO IN 3 BREZPLAČNE SERVISNE PREGLEDE.

Drzna, pristna vizija oblikovanja in tehnologije dobiva svojo končno podobo. Ste pripravljeni preizkusiti izzivalno čist pristop, ki zagotavlja povsem novo raven vožnje? Odkrijte novo električno Mokko.

SEZONSKE ugodnosti dodatne opreme in posebni popusti za člane kluba Moj Citroën.

Potrebujete prostor za kratke vsakodnevne poti in hkrati tudi zanesljivo vozilo za dolga potovanja? Spoznajte izbor družinskih vozil znamke CITROËN: enoprostorska vozila, kompaktna vozila, družinski enoprostorci, izvedenke spacetourer, kombiji, vozila s 5, 7 ali celo 9 sedeži ... Pri CITROËNU se bo našel prostor za celotno družino!

Izkusite popolnoma nov užitek ob nakupu vašega novega vozila. V Avtotehni Vis želimo, da ste brezskrbni in zadovoljni z vašim vozilom tudi potem, ko ga odpeljete domov.

Želimo, da se tudi po nakupu vozila počutite varni in brez strahu pred morebitnimi napakami ali okvarami.

! AKCIJA AVTOTEHNE VIS ! Koliko je vredno vaše službeno vozilo? Cenitev vašega službenega vozila opravimo na terenu*, na vašem naslovu in to BREZPLAČNO.

Citroën nadaljuje s svojo električno ofenzivo na področju kompaktnih petvratnih limuzin in nam razkriva novega 100 % električnega vozila ë-C4 in novega vozila C4.

Morda iščete vozilo športnega videza?

Novi PEUGEOT 3008 HYBRID združuje moč in eleganco s tehnologijo, ki je vseprisotna v notranjosti, s čimer zagotavlja edinstvene vozniške izkušnje.

Zapelji tistega, o katerem že dolgo sanjaš, in odpelji novega Opla iz zaloge takoj!

Logistika, transport, distribucija? V naši ponudbi Oplovih gospodarskih vozil najdete vse!

NOVI CITROËN C3 SAMO 120 €/ MESEC!

Pregled 20 kontrolnih točk vozila in dezinfekcijo klime za samo 30 EUR!

Storitev VIDEOCHECK, video diagnostika vašega vozila

ASISTENCA Moj Peugeot je brezplačna storitev asistenčne pomoči v primeru okvare ali nezgode na področju Republike Slovenije.

Super ponudba Peugeot 208, 2008 in električnih vozil Preverite iskrivo ponudbo Peugeot vozil!

Se zanimate za poslovni najem Opel vozila?

Se zanimate za poslovni najem Peugeot vozila?

Se zanimate za poslovni najem Citroën vozila?

Pogosta vprašanja

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič