Citroën gospodarska vozila

! AKCIJA AVTOTEHNE VIS !

Koliko je vredno vaše službeno vozilo?

Cenitev vašega službenega vozila opravimo na terenu*,
na vašem naslovu in to BREZPLAČNO.


Na podlagi vrednosti vam potem pripravimo ponudbo za novega Citroëna. Pokličite, splača se!


* Omejitev oddaljenosti in delovnega časa, prosim pokličite za več podatkov!
________________________________________________________________________________

Dober dostavnik je kot dober obrtnik. Vse zna, vse počne.


CITROËN BERLINGO VAN, CITROËN JUMPY, CITROËN JUMPER


Odkrijte idealno vozilo, ki vas bo spremljalo pri vsakodnevnih aktivnostih:


+ 4 LETA JAMSTVA
(4 leta jamstva do 100.000km)
v primeru CITROËN FINANCIRANJA


___________________________________________________________________________________________________________________


CITROËN JUMPY FURGON, CONFORT XS 1.5L BLUEHDI 100 S&S BVM6

Promocijska cena: 15.990 EURali
216 EUR/mesec 
(brez DDV)

Želim ponudbo

Več o vozilu Jumpy furgon

 • KLIMATSKA NAPRAVA
 • POMOČ PRI SPELJEVANJU V KLANEC
 • DESNA STRANSKA DRSNA VRATA
 • REGULATOR IN OMEJEVALNIK HITROSTI

POSEBNA PONUDBA ZA KUPCE JUMPY FURGONA

4 ZIMSKE PNEVMATIKE SEMPERIT IN
4 JEKLENA PLATIŠČA

ŽE ZA 650 €*


Veljavnost posebne ponudbe
* Ponudba velja do 31. 12. 2020 za kupce novega vozila Citroën Jumpy Furgon in vključuje 4 zimske pnevmatike Semperit 215/65R16C (Van-Grip 2 ali Master-Grip 2) in 4 jeklena platišča 16” iz nabora originalne dodatne opreme. Nameščanje pnevmatik na jeklena platišča in na vozilo ni vključeno v ceno. Cena vključuje 22 % DDV. Slika je simbolična.

CITROËN JUMPER FURGON, CONFORT L1H1 BLUEHDI 120 BVM6 €6.2

Promocijska cena: 15.890 EURali
212 EUR/mesec 
(brez DDV)

Želim ponudbo

Več o vozilu Jumpy furgon

 • KLIMATSKA NAPRAVA
 • POMOČ PRI SPELJEVANJU V KLANEC
 • DESNA DRSNA NEZASTEKLJENA VRATA
 • EL.POMIK PREDNJIH STEKEL
 • EL.NASTAVLJIVA IN OGREVANA ZUNANJA OGLEDALA

POSEBNA PONUDBA ZA KUPCE JUMPER FURGONA

4 ZIMSKE PNEVMATIKE SEMPERIT IN
4 JEKLENA PLATIŠČA

ŽE ZA 600 €*


Veljavnost posebne ponudbe
* Ponudba velja do 31. 12. 2020 za kupce novega vozila Citroën Jumper Furgon in vključuje 4 zimske pnevmatike Semperit 215/70/15 (Van-Grip 2 ali Master-Grip 2) in 4 jeklena platišča 15” iz nabora originalne dodatne opreme. Nameščanje pnevmatik na jeklena platišča in na vozilo ni vključeno v ceno. Cena vključuje 22 % DDV. Slika je simbolična.
CITROËN BERLINGO VAN, CONFORT L1 650kg BlueHDI 75 S&S BVM5 €6.2

Promocijska cena: 11.718 EUR3 ali
153 €/mesec (brez DDV)

Želim ponudbo

Več o vozilu Berlingo Van

 • KLIMATSKA NAPRAVA
 • RADIO RD6 Z USB in Bluetooth
 • POMOČ PRI SPELJEVANJU V KLANEC
 • BRISALCI MAGIC WASH


POSEBNA PONUDBA ZA KUPCE BERLINGO VAN

4 ZIMSKE PNEVMATIKE SEMPERIT IN
4 JEKLENA PLATIŠČA

ŽE ZA 500 €*


Veljavnost posebne ponudbe

* Ponudba velja do 31. 12. 2020 za kupce novega vozila Citroën Berlingo Van in vključuje 4 zimske pnevmatike Semperit 205/60R16 (Van-Grip 2 ali Master-Grip 2) in 4 jeklena platišča 16” iz nabora originalne dodatne opreme. Nameščanje pnevmatik na jeklena platišča in na vozilo ni vključeno v ceno. Cena vključuje 22 % DDV. Slika je simbolična.


___________________________________________________________________________________________________________________

1) Primer informativnega izračuna finančnega leasinga Citroën Financiranje za vozilo JUMPER FURGON (Confort L1H1 BlueHDi 120 BVM6 €6.2) - mesečno odplačevanje; maloprodajna cena brez DDV in vključenim bonusom (v ceni je obračunanih 1.230 EUR popusta brez DDV v primeru financiranja Citroën – pod pogojem vsaj 24 mesečne dobe financiranja) je 16.000 EUR; mesečni obrok je 212 EUR brez DDV pri pologu v višini 30% in ročnosti 60 mesecev; plačilo DDV v višini 3.520 EUR ob sklenitvi financiranja; višina pologa je pri akciji omejena od 10% do 50%, doba financiranja je vezana na ročnost od 36 mesecev do 84 mesecev; izračun temelji na osnovi indeksa obresti - 3 mesečni EURIBOR s skupno letno obrestno mero 7,4%; financirana vrednost 10.339 EUR brez DDV; skupni znesek za plačilo 16.883 EUR brez DDV. Za podrobnosti o ponudbi se obrnite na vašega prodajalca vozil Citroën.

2) Primer informativnega izračuna finančnega leasinga Citroën Financiranje za vozilo JUMPY FURGON (Jumpy Confort XS 1.5L BlueHDi 100 S&S BVM6 €6.2) - mesečno odplačevanje; maloprodajna cena brez DDV in vključenim bonusom (v ceni je obračunanih 820 EUR popusta brez DDV v primeru financiranja Citroën – pod pogojem vsaj 24 mesečne dobe financiranja) je 15.990 EUR; mesečni obrok je 216 EUR brez DDV pri pologu v višini 30% in ročnosti 60 mesecev; plačilo DDV v višini 3.518 EUR ob sklenitvi financiranja; višina pologa je pri akciji omejena od 10% do 50%, doba financiranja je vezana na ročnost od 36 mesecev do 84 mesecev; izračun temelji na osnovi indeksa obresti - 3 mesečni EURIBOR s skupno letno obrestno mero 7,2%; financirana vrednost 10.619 EUR brez DDV; skupni znesek za plačilo 17.271 EUR brez DDV. Za podrobnosti o ponudbi se obrnite na vašega prodajalca vozil Citroën. 

3) Primer informativnega izračuna finančnega leasinga Citroën Financiranje za vozilo BERLINGO VU (Confort L1 650 kg BlueHDi 75 BVM5 €6.2) - mesečno odplačevanje; maloprodajna cena brez DDV in vključenim bonusom (v ceni je obračunanih 1.025 EUR popusta brez DDV v primeru financiranja Citroën – pod pogojem vsaj 24 mesečne dobe financiranja) je 11.718 EUR; mesečni obrok je 153 EUR brez DDV pri pologu v višini 30% in ročnosti 60 mesecev; plačilo DDV v višini 2.578 EUR ob sklenitvi financiranja; višina pologa je pri akciji omejena od 10% do 40%, doba financiranja je vezana na ročnost od 36 mesecev do 84 mesecev; izračun temelji na osnovi indeksa obresti - 3 mesečni EURIBOR s skupno letno obrestno mero 7,4%; financirana vrednost 7.485 EUR brez DDV; skupni znesek za plačilo 12.222 EUR brez DDV. Za podrobnosti o ponudbi se obrnite na vašega prodajalca vozil Citroën.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič