BIG DEAL jamstvo Avtotehne VIS za rabljena vozila

Želimo, da se tudi po nakupu vozila počutite varni in brez strahu pred morebitnimi napakami ali okvarami.


Zato vam v Avtotehni Vis ekskluzivno nudimo paket BIG DEAL, v sklopu katerega prejmete:

 • 3 brezplačne servisne preglede

   in

 • 5-letno jamstvo** .  


V Avtotehni Vis se pri tem obvežemo, da vam bomo na voljo ob morebitnih nevšečnostih z vašim vozilom.


KVALITETNA SERVISNA STORITEV

Kvalitetna servisna storitev je pomembna in odločilna za vašo varnost in ohranjanje vrednosti vašega vozila. Naši strokovnjaki se redno usposabljajo in uporabljajo najmodernejša specializirana orodja in tehnologijo. S servisnimi pregledi strokovnjakov v Avtotehni Vis zagotovite, da je vaše vozilo pregledano skladno s standardi proizvajalca, obenem pa poskrbite tudi za podaljšanje jamstva do pet let.


NAŠE DARILO: Ob nakupu rabljenega vozila v Avtotehni Vis vam v zahvalo za vaše zaupanje podarimo TRI SERVISNE PREGLEDE*.


5-LETNO JAMSTVO

Želimo, da bi bili z nami zadovoljni tudi po nakupu, zato naša rabljena vozila opremimo s 5-letnim jamstvom** Avtotehne Vis za najpomembnejše sklope vozila.... in to za vas popolnoma brezplačno! Želimo namreč biti in ostati avto hiša, vredna vašega zaupanja.

5-letno jamstvo zajema 10 najpomembnejših sklopov vozila:

 • Motor
 • Menjalnik
 • Diferencialni in pogonski sklop
 • Hladilni sistem
 • Električni sistem
 • Sistem za dovajanje goriva
 • Klimatski sistem
 • Krmilni sistem
 • Zavorni sistem
 • Varnostni sistem


Podrobnosti in pogoje našega jamstva prejmete pri prodajnih svetovalcih v Avtotehni Vis.

* Jamstvo Avtotehne VIS. Obseg posameznih sklopov vozila je deloma podvržen dodatnim omejitvam. Za podrobnosti pogojev jamstva se pozanimajte pri prodajnih svetovalcih v Avtotehni Vis. Big Deal paket ne velja za hibridna in električna vozila.
** Trije brezplačni servisi pregledi zajemajo stroške dela rednega servisa. Strošek nadomestnih delov, drobnega materiala, dodatnih storitev in ekološke takse niso vključeni. Velja za 3.,4. in 5. servisno leto, kar je zavedeno tudi v nakupni pogodbi.


Zakaj v Avtotehno VIS po rabljeno vozilo?

V okviru raziskave kakovosti QUDAL-QUality meDAL, ki poteka pod okriljem švicarske organizacije ICERTIAS, so slovenski potrošniki Avtotehni Vis podelili že tretji prestižni naziv nosilca najvišje kakovosti v kategoriji: Prodaja rabljenih vozil. Nosilec imenitnega naziva in hkrati tudi petih zvezdic pa je lahko le storitev, katere kakovost je v očeh potrošnikov vredna največjega zaupanja.

Več info o Qudalu TUKAJ

Pridružite se tudi vi naši družini zadovoljnih kupcev! 

Preverite ponudbo rabljenih vozil v Avtotehni Vis.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič