Peugeot - DODATNA OPREMA

Ne spreglejte SEZONSKIH UGODNOSTI dodatne opreme in IZBRANIH IZDELKOV za člane MojPeugeot. Prihranite do 40 % pri nakupu dodatne opreme in brezskrbno uživajte na cesti s svojim Peugeotom. Preverite tudi posebno ponudbo pri IZDELKIH MESECA.


Vlaga, umazanija, kamenčki in različna obutev voznikov pripomorejo k hitri obrabi poda avtomobila. Tepihi preprečijo obrabo in vam prihranijo denar za globinsko čiščenje avtomobila.


Akcijska ponudba: 40 % popust1


Vlečna kljuka omogoča varno vleko prikolice, plovila, počitniške prikolice ali druge opreme za delo, hkrati pa lahko precej poveča praktičnost avtomobila ter omogoča dodatno prostornino v prikolici, ki je nameščena na samo kljuko.


Akcijska ponudba: 20 % popust2


Sprej za dezinfekcijo klimatske naprave čisti in odstranjuje umazanijo iz notranjih delov klimatskih naprav ter preprečuje gnezdenje bakterij in plesni. Primeren je za uporabo na klimatskih napravah, ki niso dalj časa delovale oziroma pred in po zaključku sezone (spomladi in jeseni).


Akcijska ponudba: 9,99 €3


Bi radi kakšen vikend izkoristili za kolesarsko potepanje, pa na vašem Peugeotu še nimate nosilcev za kolo? Naj to ne bo več problem.


Akcijska ponudba: 40 % popust4


Strešni kovček je nepogrešljiv pripomoček na daljših poteh, ko ni več prostora v prtljažniku. Poskrbite, da boste na naslednji oddih lahko vzeli vse, kar potrebujete, zato preverite ugodno ponudbo strešnih kovčkov.


Akcijska ponudba: 30 % popust5


Povečajte zmogljivost vašega vozila za prevoz tovora in poskrbite za varno vleko prikolice, plovila, počitniške prikolice ali druge profesionalne opreme z vlečnimi kljukami.

Akcijska ponudba: 30 % popust6Z novima izdelkoma meseca boste pripravljeni na vse.

V cestnem prometu smo vsakodnevno izpostavljeni morebitnim nesrečam.Prva pomoč je zato obvezen komplet, ki mora biti v vsakem avtomobilu. Hkrati moramo biti pozorni, da komplet zamenjamo na vsakih 5 let.

Na voljo vam je po privlačni ceni 6,99 EUR z DDV7.

Odstranjevalec vonjav in madežev odstrani neprijetne vonjave v potniškem prostoru in oddaja prijeten vonj po svežini v notranjosti vozila. Lahko ga uporabite tako na sedežih iz tekstila, kot tudi na preprogah. Je varen in okolju prijazen. Sredstvo razpršite v zrak, na tkanino, talno oblogo ali neposredno na vir neprijetne vonjave. Uporabljajte ga brez vode, izpiranje pa ni potrebno.

Akcijska cena: 7,99 EUR z DDV7.


___________________________________________________________________________________________________


Program ugodnosti Moj Peugeot


Ste lastnik Peugeota in bi želeli biti deležni številnih ugodnosti? Postanite član programa Moj Peugeot in vzdrževanje vašega Peugeota v optimalni formi bo lažje in cenejše kot kadarkoli. Za servisne storitve boste odslej plačevali do 17 % manj, za rezervne dele pa kar do 35 % manj.

Glavne koristi, ki vam jih prinaša program Moj Peugeot

Prihranki: deležni boste popustov pri vzdrževanju svojega vozila, tako za nadomestne dele, kot tudi za olja in maziva TOTAL.

Mi vam priznamo še popust na storitve/delo pri opravljanju storitev v Avtotehni VIS.

Ekskluzivnost: prejemali boste obvestila o posebnih akcijah prilagojenih za vaše vozilo Peugeot.

Obveščanje: obveščeni boste o ekskluzivnih dogodkih, novostih in drugih akcijah za lastnike vozil znamke Peugeot.

Še niste član programa Moj Peugeot ? Vaš Peugeot bo tako ostal v optimalni formi, obenem pa bo vzdrževanje lažje in cenejše kot kadarkoli.

Na našem servisu boste za servisne storitve plačevali do 17 %, za originalne nadomestne dele pa do 35 % manj.

Za več informacij pišite na: nadomestnideli@avtotehna-vis.si

Obiščite naš Peugeot salon na Celovški 228 in izkoristite ugodnosti, ki smo jih pripravili za vas.

1 Ponudba velja do 31. 8. 2021 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za originalne tepihe (marketinška skupina 948), ki so dobavljivi na dan nakupa v Avtotehni VIS.
2
Ponudba velja do 31. 8. 2021 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za vlečne kljuke lokalnih dobaviteljev Ključavničarstvo Bartolj d.o.o., Šeško d.o.o. in AlTrade d.o.o., ki so dobavljivi na dan nakupa v Avtotehni VIS.
3
Cena velja za sprej za dezinfekcijo klimatske naprave (kataloška številka 1608523580). Ponudba velja od 1. 5. do 31. 8. 2021.
4
Ponudba velja do vključno 31. 8. 2021 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino nosilcev za kolesa (marketinška skupina 966), ki so dobavljivi na dan nakupa v Avtotehni VIS.
5
Ponudba velja do vključno 31. 8. 2021 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino originalnih strešnih kovčkov (marketinška skupina 971), ki so dobavljivi na dan nakupa v Avtotehni VIS.
6
Ponudba velja do vključno 31. 8. 2021 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino originalnih vlečnih kljuk in napeljave za priklop (marketinške skupine 963, 975 in 976), ki so dobavljivi na dan nakupa v Avtotehni VIS.
7
Cena velja za komplet prve pomoči pod kataloško številko DB000K0036 ter za odstranjevalec vonjav in madežev pod kataloško številko 1609907580. Ponudba velja od 1. 3. 2021 do 31. 5. 2021. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini.

Prodaja izdelkov iz te ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da na servisu Peugeot Avtotehne VIS preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolična. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. V primeru da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič