Kontakt

Brezplačni telefon: 080 88 82
Splošne informacije: info@avtotehna-vis.si

Pri nas lahko kupite novo ali rabljeno vozilo, zanj uredite financiranje, ga zavarujete in registrirate, servisirate ter ga dodatno opremite. V primeru rednega servisa vozila za vas opravimo tudi tehnični pregled. Tako lahko za vse letne obveznosti poskrbite na enem mestu. V našem škodno cenilnem centru lahko v primeru škodnega postopka opravite vse potrebne postopke.

PE Ljubljana

Avtotehna VIS, PE Ljubljana Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana
pon-pet: 8:00 – 18:00 (servis 7:00-17:00)
sob: 9:00 – 13:00 (samo prodaja vozil)

Prodajni saloni in centralna servisna delavnica Avtotehne Vis se nahajajo tik ob ljubljanski obvoznici, za Petrolovo bencinsko črpalko.

Tu se nahaja tudi sedež družbe Avtotehna Vis, d.o.o. in naš osrednji Center rabljenih vozil. V Ljubljanski poslovni enoti lahko opravite vse, kar je povezano z nakupom in vzdrževanjem vašega vozila.

PE Kranj

Avtotehna VIS, PE Kranj Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj
pon-pet: 8:00 – 18:00
sob: 9:00 – 13:00 (samo prodaja vozil)

Naša kranjska poslovna enota se nahaja tik ob glavni cesti, ki pelje od Primskovega proti centru Kranja. Lokacija je enostavno dostopna tudi iz avtoceste. V Kranju vas vabimo v Oplov prodajni salon ter Center rabljenih vozil z velikim izborom vozil na zalogi. Svojega Opla ali Chevroleta lahko pripeljete na pooblaščeni servis, strokovna avto-ličarska ekipa pa poskrbi za poškodbe na vozilih vseh znamk. V primeru poškodb vam v našem cenilnem mestu ocenimo škodo na vozilu ter uredimo vse potrebno z vašo zavarovalnico. Nudimo vam hitro storitev in strokovno menjavo pnevmatik, ki jih lahko za vas tudi skladiščimo. Pri nas dobite tudi vse nadomestne dele ali dodatno opremo za vaše vozilo.

PE Škofja Loka

Avtotehna VIS, PE Škofja Loka Grenc 37, 4220 Škofja Loka
pon-pet: 8:00 – 18:00
sob: 9:00 – 13:00 (samo prodaja vozil)

Prodajni salon in servis Opel v Škofji Loki se nahajata tik ob glavni cesti Kranj – Škofja Loka.

Vozila Opel so tu na prodaj že od leta 1996, ko je bil na tem mestu še pooblaščeni prodajalec Avto Pišek. Leta 2006 je salon prevzela Avtotehna Vis in razširila dejavnost s pooblaščenim Opel servisom ter prodajo nadomestnih delov in dodatne opreme. V naši škofjeloški poslovni enoti se nahajata tudi Center rabljenih vozil ter sodobna kleparsko-ličarska delavnica. Poskrbimo tudi za menjavo in hrambo vaših pnevmatik ter strokovno polnjenje in čiščenje klime v vašem vozilu.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič