O nas

Avtotehna Vis, d.o.o. je pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Opel, Chevrolet, Peugeot in Citroën. V najosnovnejšo ponudbo naših storitev sodi tudi prodaja rabljenih vozil vseh znamk z jamstvom ter prodaja nadomestnih delov in dodatne opreme, vulkanizerske storitve in kleparsko-ličarska popravila na vozilih vseh znamk ter sklepanje zavarovanj in registracij za vozila.

Vse na enem mestu


Naš cilj je, da strankam ponudimo celovito paleto kakovostnih storitev v povezavi z vzdrževanjem in uporabo vozila na enem mestu. Tako smo osnovno avtomobilsko dejavnost razširili z dodatnimi storitvami, ki našim strankam omogočajo, da pri nas opravijo vse od nakupa do vzdrževanja in uporabe vozila na enem mestu.

Naša strategija


Želimo si, da so naše stranke zadovoljne tako z našimi storitvami kot z nami. Zato se osredotočamo na inovacije ter kakovost našega dela. Neprestano skrbimo za uvajanje najmodernejše tehnologije in postopkov dela ter vlagamo v strokovnost in zadovoljstvo naših prodajnih svetovalcev in servisnih strokovnjakov.

Vizitka podjetja


Naziv podjetja: Avtotehna VIS, zastopanje, trgovina in servis, d.o.o.

Skrajšano ime:
Avtotehna VIS, d.o.o.

Sedež podjetja:
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana

ID za DDV:
SI34459154

Matična številka:
5504023000

Osnovni kapital:
2.600.000 €

Direktor:
Valentin Erjavec, Emil Kukolja, Albert Christian Erich Still

Vodstvo podjetja


Valentin Erjavec
Direktor

Davorin Stanonik
Vodja rabljenih vozil

Polona Kos
Vodja maloprodaje novih vozil Citroën

Tadej Prosenc
Vodja salona Peugeot

Dejan Barbulovič
Vodja maloprodaje vozil Opel in prodajne mreže

Ermin Kurbegovič
Vodja salona Opel PE Ljubljana

Sašo Mihič
Vodja poprodaje

Primož Čot
Vodja mehanične delavnice Opel in PSA

Tomaž Kokelj 
Vodja kleparsko-ličarske delavnice

Bojan Posavac
Vodja oddelka za registracije in zavarovanja

Andreja Volf
Vodja kadrovske službe

Laura Gerovac
Vodja marketinga in klicnega centra

Jaka Ferdin
Vodja PE Kranj

Boris Božič
Vodja servisa PE Kranj

Rok Miladinović
Vodja PE Škofja Loka

Zaposlitev

Razpisana delovna mesta in možnosti prijave najdete tukaj > NA NOV ZAVIHEK

Razvoj podjetja

Družba Avtotehna Vis, d.o.o. je s svojim delovanjem pričela leta 1991 kot pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Opel.

Največja mreža Oplovih trgovcev
Dobrih 12 let smo se posvečali izključno tej znamki, našo servisno-prodajno mrežo pa smo razširili na več trgovcev po osrednji Sloveniji in Gorenjski. Tako smo danes največji zastopnik znamke Opel v Sloveniji.

Vse na enem mestu – od nakupa do vzdrževanja vozila
Hkrati smo neprestano širili tudi našo ponudbo storitev in dejavnosti. Prodajo novih vozil smo nadgradili s Centrom rabljenih vozil ter prodajo nadomestnih delov in dodatne opreme, postopamo pa smo dodajali še ostale naše storitve. Danes ponujamo našim strankam vse od nakupa do vzdrževanja vozila na enem mestu.

Pestra ponudba blagovnih znamk – pravo vozilo za vsakogar
Leta 2003 smo postali pooblaščeni prodajalec in serviser vozil znamke Fiat, ki pa smo jo v letih 2009 in 2011 nadomestili z znamkama Peugeot in Citroën. Od leta 2004 smo tudi koncesionar znamke Chevrolet, danes samo še pooblaščeni serviser, saj se je znamka pod okriljem General Motors umaknila iz trga Zahodne in Srednje Evrope.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič