Poslovni najem vozil

ZA PRAVNE IN FIZIČNE OSEBE

POSLOVNI NAJEM VOZIL - ALL INCLUSIVE


Poslovni najem vozila oziroma operativni leasing za vaše podjetje predstavlja najem enega ali več vozil z v naprej znano najemnino in dobo trajanja najema. Namen poslovnega najema je podjetju privarčevati čas, potreben za nakup in vzdrževanje vozila ter optimizirati stroške.

Ta oblika financiranja je primerna tudi za fizične osebe, katerih uporaba je pomembnejša od njegovega lastništva, predvsem pa si ne želijo prevzeti visokih stroškov nakupa vozila in vseh preostalih stroškov, ki pridejo skupaj z lastništvom vozila.

Po izteku najema, vozilo preprosto vrnete najemodajalcu in si izberete novo vozilo. Med obdobjem najema plačujete le stroške uporabe vozila z vključenimi dodatnimi storitvami glede na vaše potrebe in želje.

Cena mesečnega najema posameznega vozila je odvisna od dobe najema, vključene kilometrine in izbranih storitev.

KONTAKT:

Vodja poslovnih najemov

Nina Mušič Radej

GSM: +386 (0)40 587 093

E-mail: nina.music@avtotehna-vis.si


Pokličite nas na 080 88 82 ali se oglasite v naših salonih v Ljubljani, Kranju in Škofji Loki, kjer bomo za vas poiskali ustrezno vozilo in vam pripravili ponudbo za najem vozila v skladu z vašimi potrebami.

Osebna vozila Opel


OPEL CORSA že za 289 €/mesec brez DDV

OPEL CROSSLAND že za 359 €/mesec brez DDV

OPEL ASTRA že za 359 €/mesec brez DDV

OPEL ASTRA ST že za 359 €/mesec brez DDV

OPEL MOKKA že za 359 €/mesec brez DDV

OPEL GRANDLAND že za 489 €/mesec brez DDV

Gospodarska vozila Opel

OPEL COMBO že za 389 €/mesec brez DDV

OPEL MOVANO že za 498 €/mesec brez DDV

OPEL VIVARO že za 389 €/mesec brez DDV

OPEL COMBO LIFE N1 že za 389 €/mesec brez DDV

Osebna vozila Citroën


Citroën C3 AIRCROSS že za 359 €/mesec brez DDV

Citroën C5 AIRCROSS že za 489 €/mesec brez DDV

Citroën C5X že za 489 €/mesec brez DDV

Citroën C4 že za 489 €/mesec brez DDV

Gospodarska vozila Citroën


Citroën JUMPER že za 498 €/mesec brez DDV

Citroën JUMPY že za 389 €/mesec brez DDV

Citroën BERLINGO VAN že za 389 €/mesec brez DDV

Citroën BERLINGO N1 že za 389 €/mesec brez DDV

Osebna vozila Peugeot

PEUGEOT 208 že za 289 €/mesec brez DDV

PEUGEOT 308 že za 359 €/mesec brez DDV

PEUGEOT 308 SW že za 489 €/mesec brez DDV

PEUGEOT 408 že za 489 €/mesec brez DDV

PEUGEOT 3008 že za 489 €/mesec brez DDV

PEUGEOT 5008 že za 489 €/mesec brez DDV

Gospodarska vozila Peugeot

PEUGEOT RIFTER že za 389 €/mesec brez DDV

PEUGEOT PARTNER že za 389 €/mesec brez DDV

PEUGEOT EXPERT že za 389 €/mesec brez DDV

PEUGEOT BOXER že za 498 €/mesec brez DDV

IZBERITE POPOLNO PONUDBO ZA VAS


Vam je pomembna celovita storitev? Prepoznavne blagovne znamke? Morda vam je najpomembnejše, da pri izbiri vozila prejmete strokovno svetovanje in zanesljivega partnerja. Morda pa v vašem podjetju cenite fleksibilnost in ponudbo po meri, ki vam omogoča brezskrbno in varno pot kamorkoli ste namenjeni.


Poslovni najem v Avtotehni VIS vam ponuja še dodatne storitve in je zato tako priljubljen med podjetji. Podjetjem je všeč možnost fiksnega mesečnega obroka najema za celotno najemno obdobje, brez začetka vložka in administrativnih stroškov. Pravijo, da jim veliko pomeni, da ne potrebujejo redno (in izredno) vzdrževati vozila sami, temveč da jim je v pomoč, da to storimo mi.

Pomemben faktor je tudi vzdrževanje pnevmatik, ki so še kako zelo pomembne za vse udeležence na cesti. Skrb za njih in vzdrževanje vzame veliko časa in prilagajanja obveznosti, ker pa v primeru najema za to skrbimo mi, imajo eno skrb manj.

Kaj vse so podjetja, ki najemajo vozila v Avtotehni VIS še pohvalila? Hitro registracijo in zavarovanje vozila, upravljanje voznega parka, možnost nadomestnega vozila, storitev "door to door" in še najpomembneje - podpora uporabnikom in 24-urna asistenca.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Reprezentativni primeri izračuna poslovnega najema "all inclusive" za nova osebna vozila: vrednosti predmeta najema: Citroën C3 1.2 bencin 14.990,00 EUR z DDV, Opel Mokka 1.2 bencin 19.990,00 EUR z DDV, Peugeot 3008 1.5 dizel 34.990,00 EUR, Opel Combo 1.5 dizel 22.990,00 EUR z DDV, Citroën Jumper L3H2 2.2 dizel 32.990,00 EUR, brez obvezne lastne udeležbe, trajanje najema: 60 mesecev, skupno število kilometrov: 100.00, fiksen mesečni obrok najema, z možnostjo vključitve storitve "door to door" glede na lokacijo stranke, cena najema je odvisna od konfiguracije vozila, dobe najema, števila prevoženih kilometrov in vključenih dodatnih storitev. Pridržujemo si pravico do spremembe ponudbe. Podatki so bili pravilni v času obnovitve tega članka, torej 22. 2. 2024.Za več informacij se obrnite na prodajne svetovalce v salonu Opel Avtotehne VIS v Ljubljani, Kranju ali Škofji Loki.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič