Citroën Flexcare jamstvo

PODALJŠANA BREZSKRBNOST


Vsak voznik Citroëna si želi mirne in varne vožnje tudi ko poteče tovarniška garancija proizvajalca.

To vam omogoča Citroën Flexcare jamstvo, ki ščiti vaše vozilo pred številnimi neprijetnimi dogodki in stroški.

Paket se lahko prilagodi vašim individualnim potrebam glede trajanja in prevoženih kilometrov. Na ta način imate vedno najboljše vzdrževanje pri pooblaščenem servisu in ste zaščiteni pred nepričakovanimi stroški.

S pogodbo o jamstvu boste lahko koristili storitve pomoči na cesti in vleke vozila v več kot 40 državah po svetu. Pogodba vključuje tudi popravilo za mehanske, električne ali elektronske okvare po preteku tovarniške garancije. Izberite pogodbo, ki najbolje ustreza vašemu načinu uporabe vozila.

Citroën Flexcare jamstvo velja tako za vozila s termičnim motorjem kot za 100 % električna in hibridna vozila.

PODALJŠANJE OBSTOJEČEGA JAMSTVA


Za vse stranke, ki se odločijo podaljšati svoje obstoječe jamstvo na 7 let ali več, smo pripravili na spodaj navedene produkte, darilne bone zvestobe, v vrednosti 100 EUR1:

  • 84 mesecev / 140.000km
  • 96 mesecev / 160.000km
  • 96 mesecev / 200.000km


Za več informacij o koriščenju ponudbe, se obrnite na: tel: +386 1 58 18 660

Uživajte v brezskrbnih vožnjah.


1 POMEMBNA IZJEMA: Bona ni mogoče koristiti za podaljšanje jamstva iz produkta 72 mesecev / 120.000km na produkt 84 mesecev / 140.000km. Vse ostale kombinacije podaljšanja so dovoljene.

Sklenitev pogodbe oz. podaljšanje pogodbe je možno do zadnjega dneva veljavnosti garancije oz. obstoječe pogodbe (meseci ali kilometri) in pod pogojem, da je vozilo vzdrževano v skladu z priporočili proizvajalca.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič