Piškotki

Politika o zasebnosti in spletnih piškotkih

1. VRSTE OBDELANIH PODATKOV / POVEZAVE DO DRUGIH SPLETNIH STRANI

Avtotehna Vis skrbi za zasebnost. Na spletni strani zbiramo in obdelujemo več vrst osebnih podatkov. To vključuje: 

  • Informacije, ki jih posredujete pri uporabi naših spletnih obrazcev ter spletne strani, na primer ime, naslov, telefon, e-naslov in druge informacije, ki jih posredujete prek naših spletnih obrazcev.
  • Informacije, ki jih potrebujemo, ko na spletni strani prijavite napako.
  • Informacije, zbrane s pomočjo piškotkov.

Ta stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani družbenih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih strani Avtotehne Vis ali tretjih oseb, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani preverite njihovo politiko varstva zasebnosti.

Te spletne strani lahko vsebujejo tudi vsebino drugih spletnih strani. Avtotehna Vis ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb. Za podatke, predstavljene tam, odgovarja izključno lastnik spletne strani. Avtotehna Vis ne nadzira in ne odgovarja za vsebino neodvisnih spletnih strani, ki nudijo zunanje vsebine obiskovalcem spletne strani. Posledica je, da lahko ob obisku spletne strani s tako vsebino srečate piškotke teh tretjih oseb. Avtotehna Vis ne nadzira širjenja teh piškotkov. Več podatkov dobite v politiki zasebnosti teh tretjih oseb. Avtotehna Vis ne more sprejeti odgovornosti ali obveznosti za spletne strani tretjih oseb.

Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, kar lahko spremenite v nastavitvah tako, da računalnik piškotke zavrne ali pa da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani.

Za informacije o nastavitvah piškotkov kliknite na ime vašega brskalnika:


2. ZBIRANJE IN UPORABA OSEBNIH IN NEOSEBNIH INFORMACIJ

Ko Avtotehni Vis posredujete osebne informacije, jih shranimo in obdelamo, da lahko odgovorimo na vaša povpraševanja, za trženje in raziskovanje trga, za storitve za stranke, analizo podatkov o prodaji in za stike s strankami v skladu z njihovimi navodili glede stikov. Po potrebi vas tudi zaprosimo za sodelovanje v raziskavah, ki jih, če se strinjate, uporabimo za trženje v povezavi z Avtotehno Vis, za raziskavo trga in mnenja strank.

Podatke z zgoraj omenjenimi nameni tudi lahko posredujemo povezanim družbam. Vaših osebnih podatkov ne bomo predali ali jih delili z drugimi podjetji za njihovo uporabo brez predhodnega obvestila ali, če je potrebno, brez vašega soglasja, v vsakem primeru pa le v skladu z veljavno zakonodajo. Z vami bomo stopili v stik le, če ste izrecno soglašali s tem in preko kanala, ki ste ga izbrali in soglašali.

Za optimizacijo spletne strani glede sistemske učinkovitosti, uporabnosti in posredovanja uporabnih informacij o naših izdelkih in storitvah, samodejno zbiramo in shranjujemo podatke v dnevniških datotekah na vašem računalniku. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska. Gre za statistične podatke o uporabi brskalnika in spletnih vzorcev uporabnikov.

Te podatke uporabljamo za učinkovito upravljanje strani, da izvemo več o vedenju naših uporabnikov po vsej strani, da analiziramo trende in na celovit način zberemo demografske podatke o uporabnikih. Zbrani podatki se lahko uporabijo za naše tržne in oglaševalske storitve ter za komunikacijo (na primer optimizacijo in izboljšanje uporabniških izkušenj, ki zagotavlja bolj privlačne ponudbe in storitve).

Če uporabimo podatke, ki niso osebni podatki, skupaj z osebnimi podatki, se taki podatki obravnavajo kot osebni podatki, vse dokler ostanejo združeni. Zbiranje teh podatkov je pogoj za uporabo naših storitev. Z uporabo spletne strani soglašate z zbiranjem teh podatkov.


3. UPORABA PIŠKOTKOV NA NAŠI SPLETNI STRANI

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko izključno za lastne potrebe razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. V ta namen uporabljamo najbolj razširjeno orodje Google Analytics. Več o Google Analytics piškotkih si lahko preberete s klikom na to povezavo.

Naša spletna stran uporablja tudi piškotke, ki vam zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo s tem, da si zapomnijo vašo prijavo ali registracijo na spletni strani, vnesene podatke v spletne obrazce in vaše strinjanje z uporabo piškotkov.

Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, ne bomo posredovali tretjim osebam.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo:

  • Ime piškotka / Namen uporabe / Čas trajanja piškotka / Stran
  • _utma / Statistika ogledov spletne strani / 2 leti / www.avtotehna-vis.si
  • _utmc / Statistika ogledov spletne strani / Do zaprtja brskalnika / www.avtotehna-vis.si
  • SSID / Google maps / 1 leto / www.google.com

Obvezni piškotki

Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti, kot je dostop do varnih območij spletne strani. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali, na primer obrazec za nagradno igro ipd.

Izvedbeni piškotki

Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.

Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani po tem, ko ste dobili obvestilo o piškotkih, se strinjate, da na vašo napravo namestimo to vrsto piškotkov.

Funkcionalni piškotki

Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka ali komentiranje na blogu. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so lahko anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Vaši osebni podatki se zbirajo, obdelujejo, posredujejo ter so uporabljeni s strani Avtotehne VIS d.o.o. za namene obdelave vaše zahteve ali sporočila.

V kolikor bo to potrebno za izpolnitev oziroma obdelavo vašega zahtevka, lahko vaše podatke posredujemo tudi povezanim družbam, AVAG Holding, AW OPL Distribution Kft , 2040 Budaörs, Szabadság utca 117, Madžarska, s predstavništvom hčerinske družbe AW SLO Distribution d.o.o., Leskoškova 9e, 1000 Ljubljana, Slovenija, P Automobil Import d.o.o. (član skupine Emil Frey), Baragova ulica 7e, 1000 Ljubljana, C Automobil Import d.o.o., Baragova ulica 7e, 1000 Ljubljana in Mazda Motor Slovenija d.o.o., Dolenjska cesta 242b, 1000 Ljubljana za zgoraj navedene namene, za katere so osebni podatki lahko uporabljeni oz. obdelani. Vaši osebni podatki se lahko obdelujejo s strani omenjenih družb zunaj Evropskega gospodarskega prostora, vendar le v primeru, če so izpolnjeni vsi pogoji v skladu z veljavno zakonodajo varstva osebnih podatkov. Predpogoj za obdelavo osebnih podatkov v ZDA so Standardne pogodbene klavzule EU (EU SCC) v skladu s 46. členom Uredbe GDPR, predpogoj za obdelavo osebnih podatkov v Veliki Britaniji pa je sklep Komisije o ustrezni ravni varnosti podatkov v skladu s 45. členom Uredbe GDPR. Zagotovljeni bodo potrebni ukrepi za varnost vaših osebnih podatkov v skladu z veljavno zakonodajo.


4. Pravica do informacij o osebnih podatkih / Popravljanje, blokiranje ali brisanje

Kadarkoli lahko zahtevate informacije o vaših shranjenih osebnih podatkih, poreklu podatkov, prejemniku podatkov, namenu shranjevanja ter o osebah in družbah, katerim redno prenašamo vaše osebne podatke. Poleg tega imate pravico, da v skladu z veljavnimi pravnimi določili posodobite, popravite, blokirate ali izbrišete svoje podatke.

Če ste nam posredovali osebne podatke in bi radi vedeli, če in kateri vaši osebni podatki so shranjeni pri nas ali bi želeli informacije o uporabi vaših podatkov oziroma želite popravek / blokiranje / izbris vaših podatkov, se obrnite na nas:

prek e-pošte marketing@avtotehna-vis.si ali pišite na Avtotehna Vis d.o.o., Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana.

5. Pravica do umika soglasja

Pravico imate, da kadarkoli umaknete svoje soglasje. Umik vašega soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave, ki je temeljila na vašem soglasju, preden ste ga umaknili.

Vse o vaših pravicah v zvezi z osebnimi podatki si lahko preberete na podstrani Izjava o zasebnosti.

6. Spremembe politike zasebnosti

Vse prihodnje spremembe politike zasebnosti bodo objavljene na tej spletni strani. Redno preverjajte to spletno stran, da boste seznanjeni s spremembami naše politike zasebnosti.


Kontaktirajte nas

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na naslov:

Avtotehna Vis d.o.o.
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana
marketing@avtotehna-vis.si

Različica: maj 2018

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič