Nova vozila Peugeot

Vabljeni v prodajni salon Peugeot na Celovški cesti v Ljubljani, kjer lahko občudujete najnovejše Peugeotove modele. Strokovni in prijazni prodajni svetovalci vam bodo odgovorili na vprašanja o izbranem vozilu ter vam pomagali z izbiro najugodnejšega modela financiranja. V našem Peugeot salonu preverite širok izbor osebnih in tovornih vozil za podjetja.

Car image
NOVI Peugeot 208
Osnovna cena 15.990,00 €
Novo Mestno
Več informacij › Testna vožnja
Car image
Peugeot 2008
Osnovna cena 19.990,00 €
SUV Novo
Več informacij › Testna vožnja
Car image
PEUGEOT 408
Osnovna cena 28.690,00 €
Novo Posebna ponudba
Več informacij › Testna vožnja
Car image
NOVI Peugeot 3008
Osnovna cena 33.650,00 €
Kmalu Novo
Več informacij › Testna vožnja
Car image
Peugeot 308 SW
Osnovna cena 22.790,00 €
Novo
Več informacij › Testna vožnja
Car image
Peugeot 508 SW PSE
Osnovna cena 68.010,00 €
Več informacij › Testna vožnja
Car image
Peugeot 508 PSE
Osnovna cena 66.590,00 €
Novo
Več informacij › Testna vožnja
Car image
Peugeot 5008
Osnovna cena 32.070,00 €
Več informacij › Testna vožnja
Prikazanih ponudb: 8 od 28

Se zanimate za nakup/najem?

Se zanimate za nakup ali poslovni najem vozila? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev že 3. leto zapored.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Zakaj izbrati vozilo Peugeot

Peugeot je svetovno priznana znamka osebnih in gospodarskih vozil, ki med vozniki in stroko že leta pobira številne nagrade in priznanja kakovosti njihovih vozil. Peugeotovi inženirji in oblikovalci oblikujejo sodobna vozila športnih oblik, privlačen dizajn in tehnološka dovršenost osebnih in gospodarskih vozil pa nudita poseben občutek v vožnji.

Peugeot 208, 308, 508, 2008, 3008, 5008, Partner, Boxer, Traveller in Rifter so le nekateri od Peugeotovih modelov osebnih in gospodarskih vozil, ki si jih lahko od blizu ogledate in preizkusite v naših prodajnih salonih.

Z blagovno znamko Peugeot kupcem ponujamo kakovostne in tehnološke dovršene avtomobile, ki s športnim pridihom, izklesanimi linijami ter elegantnimi in intuitivno zasnovanimi potniškimi kabinami prispevajo k užitkom v vožnji, vodljivosti in natančnosti.

Od začetka do konca

S številnimi možnostmi financiranja, bogato servisno ponudbo in zagotovljenimi rezervnimi deli, smo v Avtotehni VIS najboljša izbira za nakup in vzdrževanje vašega novega osebnega ali gospodarskega vozila Peugeot. Obiščite razstavni salon vozil Avtotehne VIS v Ljubljani in se z našimi svetovalci dogovorite za brezplačno testno vožnjo, posvet ali ponudbo.


Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.