CITROËN - DODATNA OPREMA

IZDELEK MESECA

Za varne in brezskrbne poti z vašim vozilom priporočamo:

Paket prve pomoči je del obvezne opreme v vsakem vozilu, veljavnost paketa pa je 5 let.
Preverite veljavnost vašega paketa prve pomoči in se izognite globi.
Paket prve pomoči na voljo za 9,99 €
1.

 

Komplet 5 aktivnih krp za čiščene vseh vrst površin, brez potrebe uporabe dodatnih čistil. Mikroaktivne krpe so primerne za čiščenje suhih ali mokrih površin, za suho poliranje in ne puščajo sledi ter nitk. Idealne tudi za čiščenje notranjosti in zunanjosti vašega vozila, po uporabi pa jih enostavno operete v pralnem stroju.
Na voljo za 8,99 €
2.

METLICE BRISALCEV – 30 %

Zapeljite v jesen in zimo z jasno vidljivostjo na cesti! Učinkoviti in kvalitetni brisalci so nujna oprema za vašega Citroëna med izzivi dežja, snega in slabše vidljivosti. Ne dovolite, da vas slabše vreme preseneti.

Izkoristite posebno ponudbo: 30% popust na metlice brisalcev3 in brezplačna menjava na naših pooblaščenih servisih.

Za jasen pogled na cestišče in varno vožnjo!


STREŠNI KOVČKI -20 %

Dodaten prostor po ugodnejši ceni. Ne glede na to, ali potujete na daljše izlete, smučate na gorskih pobočjih ali prevažate dodatno prtljago, strešni kovčki so praktično uporabna oprema za vaš Citroën.

 

Strešni kovčki4 zdaj 20% ugodneje! Naši kovčki so trpežni, odporni na udarce in vplive vremena, kar zagotavlja varno prevažanje vaše prtljage.

 

Zapeljite do pooblaščenega servisa Citroën. 


STREŠNI NOSILCI – 20 % 

Povečajte prevozne zmogljivosti vašega Citroëna in uživajte v prostočasnih aktivnostih brez skrbi po dodatnem prostoru v avtomobilu. Strešni nosilci5 so nepogrešljiva dodatna oprema, saj lahko nanje namestite nosilce za smuči, kolesa, kovčke.

 Prihranite pri nakupu strešnih nosilcev. Na pooblaščenih servisih Citroën so strešni nosilci kar 20 % ugodneje! 

AKUMULATORJI – 30 %
IN BREZPLAČNA MERITEV STANJA

Akumulatorji6 zagotavljajo zagon vašega Citroëna, zato je pomembno, da so vedno v optimalnem stanju. Naši strokovnjaki bodo opravili natančno meritev in vam svetovali, ali je čas za zamenjavo.

 

Ne tvegajte neprijetnih presenečenj na cesti. Izkoristite brezplačno meritev stanja akumulatorja in 30% popust za nakup novega.

 

Vaša varnost in zanesljivost na cesti sta naša prioriteta. Obiščite pooblaščeni servis Citroën poskrbite za brezskrbno vožnjo vašega vozila.

NOTRANJA ZAŠČITA -20%

Naše visokokakovostne preproge, korita in sedežne prevleke so zasnovane za zaščito pred umazanijo, obrabo in madeži. Ohranite notranjost svojega avtomobila kot novo, ne glede na to, kam vas peljejo vaše dogodivščine.

 

Prihranite7 20 % pri nakupu in si zagotovite nove:

 

  • Sedežne prevleke
  • Preproge
  • Prtljažna korita

 

Zapeljite do vašega pooblaščenega servisa Citroën in si oglejte ponudbo.

ZAŠČITA TOVORNEGA PROSTORA -20%

Obrtniki, ne zamudite te odlične priložnosti za ohranitev vaše delovne opreme v odličnem stanju. Naše posebej zasnovane zaščitne8 rešitve bodo ohranile notranjost vašega lahkega gospodarskega vozila nepoškodovano, ne glede na vrsto dela, ki ga opravljate.

 

Zaščitite tovorni prostor svojega vozila in prihranite 20%.

PLATIŠČA IZ LAHKE LITINE -20%

Privoščite svojemu avtomobilu kakovostna in po meri ukrojena platišča iz lahke litine9, s katerimi bo odločno izstopal v množici. 

 

Eleganten in drzen videz vašega Citroëna dopolnite s platišči iz lahke litine, ki jih dobite 20 % ugodneje pri vseh pooblaščenih servisih.

ULTRAZVOČNI ODGANJALEC KUN

Predstavljamo vam ultrazvočno napravo s visokofrekvenčno modulacijo. Ta naprava oddaja visokofrekvenčne zvoke, ki glodalce odganjajo stran od vašega avtomobila. S svojo učinkovitostjo in zanesljivostjo vam zagotavlja brezskrbno vožnjo brez skrbi glede poškodb ali okvar, ki jih povzročijo glodalci. Ohranite notranjost svojega vozila čisto in varno pred nepovabljenimi gosti.

 

Ultrazvočni odganjalec kun10 na servisih Citroën za 89,99 €.

KAVNI APARAT ZA V AVTO

Uživajte v kavi na poti in to kar v udobju vašega vozila. Ta majhen, a zmogljiv aparat bo vašemu vozilu dodal vonj sveže kave.

Handpresso Auto Capsule je kavni aparat11, ki je zasnovan posebej za potniški prostor vašega vozila. Preprosto ga priključite v 12-voltno vtičnico vozila in ga postavite v nosilec za kozarec, ki je vedno pri roki.

 

V kompletu boste našli vse, kar potrebujete za popolno kavno izkušnjo na poti: 1 napravo Handpresso, 2 skodelici in prtiček. Na voljo na servisih Citroën za 279,99 €.

PREVERITE VEČ UGODNOSTI ZA ČLANE MyCITROËN PLUS!


Želite več ugodnosti? Včlanite se v klub MyCITROËN plus!

1 Cena velja za komplet prve pomoči Emil Frey s kataloško številko DBAOPEN109. Ponudba velja od 1.9.2023 do 30.11.2023. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani že pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje.

2 Cena velja za komplet 5 krp s kataloško številko W1899900131. Ponudba velja od 1.9.2023 do 30.11.2023. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani že pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje.

Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva.

___________________________________

3 Ponudba velja do vključno 31. 12. 2023 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popust velja za metlice brisalcev (marketinška skupina 431, 433, 719), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da na servisnem mestu Citroën Avtotehne VIS preverite razpoložljivost izdelkov.

4 Ponudba velja do vključno 31. 12. 2023 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popust velja za strešne kovčke (marketinška skupina 971), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da na servisnem mestu Citroën Avtotehne VIS preverite razpoložljivost izdelkov.

5 Ponudba velja od 1. 10. 2023 do vključno 31. 12. 2023 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popust velja za strešne nosilce (marketinška skupina 961 in 4961), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da na servisnem mestu Citroën Avtotehne VIS preverite razpoložljivost izdelkov.

6 Ponudba velja od 1. 9. 2023 do vključno 31. 12. 2023 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popust velja za original in ERP akumulatorje (marketinška skupina 361 in 715), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da na servisnem mestu Citroën Avtotehne VIS preverite razpoložljivost izdelkov.

7 Ponudba velja od 1. 9. 2023 do vključno 31. 12. 2023 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popust velja za originalne in preproge ter korita lokalne izdelave, originalne sedežne prevleke, (marketinška skupina 948, 946, Konstill, Gledring), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba za originalna gumi korita (marketinška skupina 981) je veljavna od 1. 10. 2023 do vključno 31. 12. 2023.

Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da na servisnem mestu Citroën Avtotehne VIS preverite razpoložljivost izdelkov.

8 Ponudba velja od 1. 9. 2023 do vključno 31. 12. 2023 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popust velja za original notranje zaščite za lahka gospodarska vozila (marketinška skupina 729), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da na servisnem mestu Citroën Avtotehne VIS preverite razpoložljivost izdelkov.

9 Ponudba velja od 1. 9. 2023 do vključno 31. 12. 2023 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popust velja za original notranje zaščite za lahka gospodarska vozila (marketinška skupina 517 in 526), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da na servisnem mestu Citroën Avtotehne VIS preverite razpoložljivost izdelkov.

10 Ponudba velja od 1. 9. 2023 do vključno 31. 12. 2023 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popust velja za kataloško številko 1647966880, ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da na servisnem mestu Citroën Avtotehne VIS preverite razpoložljivost izdelkov.

11 Ponudba velja od 1. 9. 2023 do vključno 31. 12. 2023 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popust velja za kataloško številko 1673464080, ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da na servisnem mestu Citroën Avtotehne VIS preverite razpoložljivost izdelkov.

___________________________________________
Več informacij o ponudbi je na voljo na našem pooblaščenem servisu Citroën. Citroën in Avtotehna VIS si pridržujeta pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slike so simbolične.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič