CITROËN - DODATNA OPREMA
ORGANIZATOR PRTLJAŽNEGA PROSTORA ŽE OD 5,99 €1

Uživajte v brezskrbnem prevažanju prtljage in vedno urejenem prtljažnem prostoru z organizatorji prtljažnega prostora.

Ker smo zanesljivo skrbni, vam za varnost na poti priporočamo:

Zimsko čistilo za vetrobransko steklo -30 °C, 1 L

Zagotovite si, da boste kljub dežju, snegu in nizkim temperaturam imeli popolno vidljivost na cesto. Zimsko čistilo za vetrobransko steklo je primerno za temperature do –30 °C.

Za čisto steklo in preprečevanje zamrzovanja. Na voljo za 1,99 €1 z DDV.

Strgalo za led

Zagotovo nujni pripomoček v vašem vozilu v vseh zimskih mesecih. Enostavno in hitro odstranite led s stekel.

Na servisih Citroën za 1,99 €1 z DDV.

BODITE PRIPRAVLJENI NA ZIMO

Odpravite se na zimski izlet brez skrbi in si zagotovite svoje nosilce za smuči, ki so elegantnega videza, enostavni za montažo in odpiranje.

Oglasite se pri nas in si zagotovite nosilce za vse vrste smuči in snežnih desk.

Člani kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za Podjetja jih dobite še posebej ugodno:

Izkoristite poseben popust – 30 %2 na nosilce za smuči.PREVERITE VEČ UGODNOSTI ZA ČLANE MyCITROËN PLUS!


Želite več ugodnosti? Včlanite se v klub MyCITROËN plus!

Vsi izdelki iz posebne ponudbe IZDELEK MESECA so za razliko od ostalega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe IZDELEK MESECA je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva.

1 Ponudba velja do vključno 30.04.2023 oziroma do razprodaje zalog. Navedena cena velja za organizator prtljažnega prostora iz marketinške skupine AVSH006, AVSH022, AVSH023, AVSH026 IN AVSH024. Ponudba velja za izdelke iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v Avtotehni VIS. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo v Avtotehni VIS. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri servisnih svetovalcih preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

2 Posebna ponudba izdelkov meseca traja do 28. februarja 2023 oziroma do razprodaje zalog. Ponudba je na voljo v pooblašceni prodajno-servisni mreži Citroën in velja za izdelek Zimsko čistilo za vetrobransko steklo -30 ˙C, 1 L (1636051880) in izdelek Strgalo za led (GL2097). Citroën si pridržuje pravico do morebitnih napak in sprememb v vsebini in ponudbi. Slike so simbolicne. Vsi izdelki iz posebne ponudbe IZDELEK MESECA so za razliko od ostalega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe IZDELEK MESECA je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva.

3 Ponudba velja do vključno 30. 4. 2023 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popust Popust velja za vse strešne nosilce za smuči (marketinška skupina 972), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v Avtotehni VIS pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo v Avtotehni VIS. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da v Avtotehni VIS preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič