CITROËN - DODATNA OPREMA

IZDELEK MESECA

Ker smo zanesljivo skrbni, vam za varnost na poti priporočamo:

KOMPLET PRVE POMOČI Z VARNOSTNIM BREZROKAVNIKOM

 za le 9,99€ z DDV1

  

Za dolgoročno optimalno delovanje vašega motorja pa priporočamo:

DODATEK H GORIVU BENCIN/DIEZEL preventiva 300 ml za le 9,99€ z DDV1

DRUGE UGODNOSTI

Več moči za nove poti!

Ima vaše vozilo še dovolj moči za zahtevnejše jesensko-zimske vozne razmere? Ker smo zanesljivo skrbni, smo za voznike vseh znamk pripravili posebno ponudbo:

AKUMULATORJI -40 %2

Izkoristite 30% prihranek pri jeklenih platiščih in z ustreznim izborom pnevmatik obvladajte zahtevnejše jesensko-zimske vozne razmere.


JEKLENA PLATIŠČA DO -30 %3

Poskrbite za učinkovito delovanje motorja!

Izkoristite 40% POPUST4 na HLADILNO TEKOČINO (bencin, diezel) in vašemu motorju zagotovite brezhibno delovanje.

1) Ponudba velja do 30. 11. 2021 v pooblaščeni prodajno-servisni mreži Citroën. Posebna cena izdelka komplet prve pomoči z varnostnim brezrokavnikom (kataloška številka DBAOPEN109) znaša 9,99 € z DDV, redna cena za izdelek dodatek h gorivu za vozila z bencinskim motorjem 300 ml (kat. št. 1609337480) znaša 17,09 € z DDV ter redna cena za izdelek dodatek h gorivu za vozila z dizelskim motorjem 300 ml (kat. št. 1611332980) znaša 16,90 € z DDV. Vsi izdelki iz posebne ponudbe IZDELEK MESECA so za razliko od ostalega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe IZDELEK MESECA je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Navedene cene vsebujejo DDV. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih napak in sprememb v vsebini in ponudbi. Slika je simbolična.

2) Ponudba velja do 31. 12. 2021 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popust velja za akumulatorje iz nabora originalnih (marketinška skupina 361) in Eurorepar (marketinška skupina 715) akumulatorjev. Ponudba velja za izdelke iz navedenih skupin, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih napak in sprememb v ponudbi.

3) Ponudba velja do 31. 12. 2021 oziroma do razprodaje zalog. Ponudba velja za izbrane izdelke iz nabora originalne dodatne opreme, in sicer 30 % popusta na jeklena platišča (marketinška skupina 516). Ponudba velja za izdelke iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih napak in sprememb v ponudbi.

4) Ponudba velja do 31. 12. 2021 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popust velja za hladilno tekočino iz nabora originalnih (marketinška skupina 97) in Eurorepar (marketinška skupina 875) hladilnih tekočin. Ponudba velja za izdelke iz navedenih skupin kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih napak in sprememb v ponudbi.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič