CITROËN - DODATNA OPREMA

IZDELEK MESECA


Za varne in brezskrbne poti z vašim vozilom vam priporočamo:


Dodatek za bencin in dizel sta kurativna izdelka, ki skrbita za vzdrževanje in čiščenje nepravilnosti v delovanju motorjev. Na voljo za 12,99 €1.


Dodatek za AdBlue je koncentriran dodatek za raztapljanje in preprečevanje nastanka kristalov sečnine. Čisti sistem SCR dizelskih motorjev, predvsem rezervoar AdBlue® in injektorje sečnine. Na voljo za 15,99 €2.


PAKET ZA AKTIVNE ZA 399,99 €

Pomladi se prebudi narava in tudi vsi ljubitelji aktivnosti na prostem. 

 Za vse, ki si želite brezskrbno uživati v naravi, smo pripravili ugoden paket dodatne opreme3 za vse modele vozil Citroën. Vse, kar potrebujete za avanture na prostem za samo 399,99 € na pooblaščenih servisih Citroën:

  •  strešni prečni nosilci
  • nosilec za kolesa
  • gumijasto korito za prtljažnik

 Pripeljite se v Avtotehno VIS, kjer bodo naši strokovnjaki dodatno opremo tudi namestili na vaše vozilo.

NOSILCI ZA KOLESA – 20 %

Pomlad je zagotovo čas za nove avanture in preživljanje časa na prostem. Za vse, ki želite na izletih in potovanjih s seboj vzeti tudi svoja kolesa, imamo odlično rešitev - kakovostne nosilce za kolesa tokrat z 20 % popustom4

 

Kombinacija avtomobila in koles bo poskrbela za nepozabne spomine na izletih. Ne zamudite priložnosti za ugoden nakup kakovostnih nosilcev za kolesa na pooblaščenem servisu Citroën v Avtotehni VIS.


STREŠNI NOSILCI -20 %

Povečajte prevozne zmogljivosti vašega Citroëna in uživajte v prostočasnih aktivnostih brez skrbi po dodatnem prostoru v avtomobilu. Strešni nosilci so nepogrešljiva dodatna oprema, saj lahko nanje namestite nosilce za smuči, kolesa, kovčke.

Prihranite pri nakupu strešnih nosilcev. Na pooblaščenem servisu Citroën v Avtotehni VIS so strešni nosilci do konca avgusta kar 20 % ugodneje5

VLEČNE KLJUKE – 20 % 

Ko zmanjka prostora v prtljažniku in na strehi, je čas za dodatno prikolico in vlečno kljuko. Kvalitetna vlečna kljuka zagotavlja varno vlečenje vašega vozila in tovora, kar je še posebej pomembno pri daljših potovanjih.

Na voljo vam je širok nabor kvalitetnih ORIGINALNIH vlečnih kljuk6, ki se v nekaj sekundah namestijo in snamejo brez dodatnega orodja. 

Oglasite se pri nas in si zagotovite vlečne kljuke po meri!

GUMIJASTA KORITA ZA PRTLJAŽNIK – 20 %

Zaščitite notranjost svojega vozila s trpežnimi in popolnoma ujemajočimi koriti za prtljažnik. Enostavna, hitra namestitev in odstranitev brez pritrjevanja.

Saj veste, tudi notranjost vozila govori o vaši osebnosti …

Zapeljite do serviserja Citroën v Avtotehni VIS in opravite nakup gumijastih preprog in korit z 20 % popustom7

NASLONJALA ZA ROKE – 20%

Naslonjalo za roke zagotavlja dodatno podporo za vašo roko in tako omogoča udobnejšo vožnjo. Prav tako zmanjša napetost v ramenih in pomaga pri ohranjanju pravilne drže.

Za vse, ki razmišljate o nakupu naslonjala za roke, imamo na servisu Citroën v Avtotehni VIS tokrat posebno ponudbo! 20 % popusta8 na originalno naslonjalo za roke. 

PREGLED KLIME Z DEZINFEKCIJO

Redno vzdrževanje klime v vašem vozilu je ključnega pomena za zagotavljanje učinkovitega delovanja in čiste kakovosti zraka. 

Naši strokovnjaki bodo pri pregledu9 opravili: 

  •  vizualni pregled glavnih komponent klimatskega sistema,
  • pregled stanja filtra zraka potniškega prostora,
  • preizkus tlaka hladilnega plina klimatskega sistema,
  • preizkus temperature zraka, ki v potniško kabino vstopa skozi klimatski sistem,
  • dezinfekcijo zračnih poti klimatske naprave

 S pregledom boste poskrbeli, da bo v vašem vozilu klima učinkovita, zrak pa čist in svež.

PREVERITE VEČ UGODNOSTI ZA ČLANE MyCITROËN PLUS!


Želite več ugodnosti? Včlanite se v klub MyCITROËN plus!

1,2 Posebna ponudba izdelkov meseca traja do 31. maja 2023. Ponudba je na voljo v pooblašceni prodajno-servisni mreži Citroën in velja za izdelka Dodatek za bencin in dizel, 300 ML (kataloška št. 1609337380 in 1611332880) in Dodatek za AdBlue 250 ML (kataloška št. AT86864). Citroën si pridržuje pravico do morebitnih napak in sprememb v vsebini in ponudbi. Slike so simbolicne. Vsi izdelki iz posebne ponudbe IZDELEK MESECA so za razliko od ostalega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe IZDELEK MESECA je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva.

3 Ponudba velja od 1.5.2023 do vključno 31.8. 2023 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenem serviserju Citroën v Avtotehni VIS. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri pooblaščenem serviserju Citroën v Avtotehni VIS preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

4 Ponudba velja do vključno 31. 8. 2023 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popust velja za nosilce za kolesa (marketinška skupina 966), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën.  Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenem serviserju Citroën v Avtotehni VIS. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri pooblaščenem serviserju Citroën v Avtotehni VIS preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

5 Ponudba velja od 1. 5. 2023 do vključno 31. 8. 2023 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino originalnih strešnih nosilcev (marketinška skupina 961,). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenem serviserju Citroën v Avtotehni VIS. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri pooblaščenem serviserju Citroën v Avtotehni VIS preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

6 Ponudba velja od 1.5.2023 do vključno 31. 8. 2023 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popust velja za nosilce za kolesa (marketinška skupina 963, 975, 976), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenem serviserju Citroën v Avtotehni VIS. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri pooblaščenem serviserju Citroën v Avtotehni VIS preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

7 Ponudba velja od 1.5.2023 do vključno 31. 8. 2023 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino gumijastih preprog in korit za prtljažnik (marketinška skupina 948 in 981,). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenem serviserju Citroën v Avtotehni VIS. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri pooblaščenem serviserju Citroën v Avtotehni VIS preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

8 Ponudba velja od 1.5.2023 do vključno 31. 8. 2023 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popust velja za nosilce za kolesa (marketinška skupina 774), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenem serviserju Citroën v Avtotehni VIS. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri pooblaščenem serviserju Citroën v Avtotehni VIS preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

9 Ponudba v navedenem obsegu velja od 1.5.2023 do vključno 31. 8. 2023 pri pooblaščenih serviserjih Citroën, ki sodelujejo v promociji. V ceno so vključeni potrošni material, nadomestni deli iz nabora originalnih nadomestnih delov in stroški storitve. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenem serviserju Citroën v Avtotehni VIS. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri pooblaščenem serviserju Citroën v Avtotehni VIS preverite razpoložljivost terminov. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič