CITROËN - DODATNA OPREMA

IZDELEK MESECA*

Za vse, ki radi vidite stvari jasno:

Letno čistilo za vetrobransko steklo za 1,49 € učinkovito odstranjuje umazanijo in insekte, ne da bi poškodovalo steklo ali brisalce. 1 liter čistila zadostuje za 6 litrov gotove tekočine za čiščenje.

Naj vaš Citroën v svet pogleda brez umazanije.

METLICE BRISALCEV – 30 %

Zapeljite v jesen in zimo z jasno vidljivostjo na cesti! Učinkoviti in kvalitetni brisalci so nujna oprema za vašega Citroëna med izzivi dežja, snega in slabše vidljivosti. Ne dovolite, da vas slabše vreme preseneti.

Izkoristite posebno ponudbo: 30% popust na metlice brisalcev3 in brezplačna menjava na naših pooblaščenih servisih.

Za jasen pogled na cestišče in varno vožnjo!


STREŠNI KOVČKI -20 %

Dodaten prostor po ugodnejši ceni. Ne glede na to, ali potujete na daljše izlete, smučate na gorskih pobočjih ali prevažate dodatno prtljago, strešni kovčki so praktično uporabna oprema za vaš Citroën.

 

Strešni kovčki4 zdaj 20% ugodneje! Naši kovčki so trpežni, odporni na udarce in vplive vremena, kar zagotavlja varno prevažanje vaše prtljage.

 

Zapeljite do pooblaščenega servisa Citroën. 


STREŠNI NOSILCI – 20 % 

Povečajte prevozne zmogljivosti vašega Citroëna in uživajte v prostočasnih aktivnostih brez skrbi po dodatnem prostoru v avtomobilu. Strešni nosilci5 so nepogrešljiva dodatna oprema, saj lahko nanje namestite nosilce za smuči, kolesa, kovčke.

 Prihranite pri nakupu strešnih nosilcev. Na pooblaščenih servisih Citroën so strešni nosilci kar 20 % ugodneje! 

NOSILCI ZA KOLESA – 20 %

Za vse, ki želite na izletih in potovanjih s seboj vzeti tudi svoja kolesa, imamo odlično rešitev - kakovostne nosilce za kolesa tokrat z 20 % popustom! 


Kombinacija avtomobila in koles bo poskrbela za nepozabne spomine na izletih. Ne zamudite priložnosti za ugoden nakup kakovostnih nosilcev za kolesa na pooblaščenih servisih Citroën.6


VLEČNE KLJUKE IN INŠTALACIJE – 20 %

Ko zmanjka prostora v prtljažniku in na strehi, je čas za dodatno prikolico in vlečno kljuko.

 

Kvalitetna vlečna kljuka zagotavlja varno vlečenje tovora, kar je še posebej pomembno pri daljših potovanjih. 

 

V pooblaščenih servisih Citroën vam je na voljo širok nabor kvalitetnih ORIGINALNIH vlečnih kljuk kar 20 % ugodneje.


NOSILCI ZA SMUČI – 20 %


Za popolne zimske užitke na belih strminah ne pozabite na svojo vozilo pritrditi strešne nosilce za smuči oziroma smučarske deske. S tem si zagotovite več prostora v vozilu za tople bunde, kape in čelade.

 

Nosilci na strehi vašega avtomobila so elegantnega videza, enostavni za namestitev in uporabo. Z velikim potisnim gumbom boste preprosto odprli nosilce tudi s smučarskimi rokavicami.

 

Na pooblaščenih servisih Citroën si zagotovite svoje nosilce za smuči kar 20 % ugodneje.8

PLATIŠČA IZ LAHKE LITINE -20%

Privoščite svojemu avtomobilu kakovostna in po meri ukrojena platišča iz lahke litine, s katerimi bo odločno izstopal v množici.


Eleganten in drzen videz vašega Citroëna dopolnite s platišči iz lahke litine, ki jih dobite 20 % ugodneje na našem pooblaščenem servisu.9

ULTRAZVOČNI ODGANJALEC KUN

Predstavljamo vam ultrazvočno napravo s visokofrekvenčno modulacijo. Ta naprava oddaja visokofrekvenčne zvoke, ki glodalce odganjajo stran od vašega avtomobila. S svojo učinkovitostjo in zanesljivostjo vam zagotavlja brezskrbno vožnjo brez skrbi glede poškodb ali okvar, ki jih povzročijo glodalci. Ohranite notranjost svojega vozila čisto in varno pred nepovabljenimi gosti.

 

Ultrazvočni odganjalec kun10 na servisih Citroën za 89,99 €.

GUMIJASTA KORITA ZA PRTLJAŽNIK – 20 %

Zaščitite notranjost svojega vozila s trpežnimi in popolnoma ujemajočimi koriti za prtljažnik. Enostavna, hitra namestitev in odstranitev brez pritrjevanja.

 

Saj veste, tudi notranjost vozila govori o vaši osebnosti …

 

Zapeljite do najbližjega serviserja Citroën in opravite nakup gumijastih preprog in korit z 20 % popustom11


GUMIJASTE PREPROGE IN KORITA ZA PRTLJAŽNIK -20 %

Naše visokokakovostne preproge so zasnovane za zaščito pred umazanijo, obrabo in madeži.

 

Ohranite notranjost svojega Citroëna kot novo, ne glede na to, kam vas peljejo vaše dogodivščine.


Prihranite 20 % pri nakupu novih. Zapeljite do vašega pooblaščenega servisa Citroën in si oglejte ponudbo.12


PREVERITE VEČ UGODNOSTI ZA ČLANE MyCITROËN PLUS!


Želite več ugodnosti? Včlanite se v klub MyCITROËN plus!

*Akcija traja na pooblaščenih servisih do 31. 8. 2024.

3 Ponudba velja do vključno 31. 12. 2024 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popust velja za metlice brisalcev (marketinška skupina 431, 433, 719), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.


4 Ponudba velja do vključno 31. 12. 2024 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popust velja za strešne kovčke (marketinška skupina 971), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

5 Ponudba velja do vključno 31. 12. 2024 oziroma do razprodaje. Navedeni popust velja za strešne nosilce (marketinška skupina 961 in 4961), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.


6 Ponudba velja do vključno 31. 12. 2024 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popust velja za nosilce za kolesa (marketinška skupina 966), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.


7 Ponudba velja do vključno 31. 12. 2024. Navedeni popust velja za vlečne kljuke in inštalacije, ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.


8 Ponudba velja do vključno 31. 12. 2024 oziroma do razprodaje zalog Navedeni popust velja za vse strešne nosilce za smuči (marketinška skupina 972), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo na tej povezavi. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.


9 Ponudba velja do 31. 12. 2024 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popust velja za original notranje zaščite za lahka gospodarska vozila (marketinška skupina 517 in 526), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. 


10 Ponudba velja do 31. 12. 2024 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popust velja za kataloško številko 1647966880, ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.


11 Ponudba velja do vključno 31. 12. 2024 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino gumijastih in iglanih korit za prtljažnik (marketinška skupina 948). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

12 Ponudba velja do vključno 31. 12. 2024 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino gumijastih preprog (marketinška skupina 981). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.
___________________________________________
Več informacij o ponudbi je na voljo na našem pooblaščenem servisu Citroën. Citroën in Avtotehna VIS si pridržujeta pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slike so simbolične.

Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva.


Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič