CITROËN - DODATNA OPREMA

IZDELEK MESECAČISTILO ZA VETROBRANSKO STEKLO


Ker smo zanesljivo skrbni, vam za varnost na poti priporočamo:LETNO ČISTILO ZA VETROBRANSKO STEKLO 1L za le 1,59 € z DDV1

DIŠAVE ZA AVTO


Za svežino in prijetno ambientalno vzdušje v vozilu pa priporočamo:DIŠAVE ZA AVTO "MAJICA" za le 1,99 € z DDV1


AKUMULATORJI – 30 %


Zagon avtomobila v mrzlih jutrih je lahko za vaš avto težava. Ima vaše vozilo še dovolj moči za zahtevnejše jesensko-zimske vozne razmere?

Poskrbite, da bo vaš avto kos vsem izzivom.


Nudimo vam -30 %2 popust na akumulatorje, primerne za vse avtomobilske znamke!


VEČ PROSTORA, MANJ SKRBI!

Zagotovo nepogrešljiva dodatna oprema za vse jesensko-zimske dogodivščine.

Več prostora in manj skrbi za popolne izlete in potovanja.

Še danes obiščite servis Citroën Avtotehna VIS!


STREŠNI KOVČKI IZ NABORA ORIGINALNE OPREME -30 %3

BODITE PRIPRAVLJENI NA ZIMO

Odpravite se na zimski izlet brez skrbi in si zagotovite svoje nosilce za smuči, ki so elegantnega videza, enostavni za montažo in odpiranje.

Oglasite se pri nas in si zagotovite nosilce za vse vrste smuči in snežnih desk.


Izkoristite poseben popust – 30 %4 na nosilce za smuči.


SNEŽNE VERIGE 

Za lažje vzpone z vašim vozilom na hrib ali po zaledeneli cesti.

Novim zimskim dogodivščinam naproti s snežnimi verigami v prtljažniku.

Za varno zimsko vožnjo!


Izkoristite – 15 %5 popust na snežne verige


PREVERITE VEČ UGODNOSTI ZA ČLANE MyCITROËN PLUS!


Želite več ugodnosti? Včlanite se v klub MyCITROËN plus!

1Posebna ponudba izdelkov meseca traja do 30. novembra 2022 oziroma do razprodaje zalog. Ponudba je na voljo v pooblašceni prodajno-servisni mreži Citroën in velja za izdelek Dišave za avto Majice (kataloške št.GL614204, GL614215, GL614252, GL614211, GL614373 in GL614354, cena 1,99 € z DDV) in za izdelek Emil Frey letno čistilo za vetrobransko steklo (kataloška št. KEML001, cena 1,59 € z DDV). Citroën si pridržuje pravico do morebitnih napak in sprememb v vsebini in ponudbi. Slike so simbolicne.

Vsi izdelki iz posebne ponudbe IZDELEK MESECA so za razliko od ostalega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe IZDELEK MESECA je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva.

2 Ponudba velja do vključno 31. 12. 2022 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popust velja za akumulatorje iz nabora originalnih (marketinška skupina 361) in Eurorepar (marketinška skupina 715) akumulatorjev. Ponudba velja za izdelke iz navedenih skupin, kateri so dobavljivi na dan nakupa in v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Seznam vseh serviserjev se nahaja na https://www.citroen.si/citroen-in-vi/prodajna-mesta-citroen.html. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih napak in sprememb v ponudbi.

3 Ponudba velja do vključno 31. 12. 2022 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino originalnih strešnih kovčkov (marketinška skupina 971). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na https://www.citroen.si/citroen-in-vi/prodajna-mesta-citroen.html. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

4 Ponudba velja do vključno 31. 12. 2022 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino originalnih nosilcev za smuči (marketinška skupina 972). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na https://www.citroen.si/citroen-in-vi/prodajna-mesta-citroen.html. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

5 Ponudba velja do vključno 31. 12. 2022 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino originalnih snežnih verig (kataloška številka GLKJ20-140). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa in v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na https://www.citroen.si/citroen-in-vi/prodajna-mesta-citroen.html. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič