VSE STORITVE NA ENEM MESTU

V Avtotehni Vis lahko opravite vse na enem mestu. Poleg nakupa novega ali rabljenega vozila ter servisa in celovitega vzdrževanja vozila, nudimo tudi druge storitve. Oglejte si jih. Če odgovora na svoje vprašanje ne najdete na tej strani, lahko izpolnite spodnji obrazec s svojim vprašanjem. Naša ekipa bo vedno odgovorila. Obožujemo kompleksna vprašanja.

Najem vozila že za 20 EUR/dan!

Vzdrževanje klimatske naprave je izredno pomembno, saj pravilno vzdrževana klima pomeni udobje in svežino v vašem avtu.

Nudimo vam celovite in kvalitetne vulkanizerske storitve ter strokovno optiko vozil. Poskrbimo za premontažo pnevmatik vseh tipov in dimenzij ter uravnoteženje oziroma centriranje pnevmatik.

Izposodite si strešni kovček in brez odrekanja na dopust odpeljite tudi opremo, ki je na vašem potovalnem kupu označena z ''mogoče''. Vaša pot je lahko udobna in varna tudi z večjo količino prtljage.

S preventivno zaščito podvozja si zagotovite manj stroškov z morebitnimi popravili in brezskrbno vožnjo po kakršnikoli površini.

Naša ekipa bo opravila strokovno cenitev vašega vozila. Vi pa se odločite ali boste svoje vozilo prodali ali zamenjali. Kombiniramo staro za staro, staro za novo in tudi novo za novo.

Naše stranke imajo v vseh poslovnih enotah možnost plačila na obroke.

Ugoden pregled vozila za varen začetek zime.

V primeru nesreče ali poškodbe vašega vozila vam v Ljubljani uredimo vse, da vozilo lahko znova odpeljete na potep. In ko rečemo vse, tudi mislimo vse.

Pri nas lahko registrirate, zavarujete ali spremenite lastništvo vozila. Če pri nas opravite servis vozila, ga odpeljemo tudi na tehnični pregled. Vse za vozilo na enem mestu.

Za pravilno lego na cesti, krajšo zavorno pot, manjšo porabo goriva in obrabo pnevmatik in podvozja. Za večjo varnost na cesti!

Se zanimate za poslovni najem vozila Opel, Peugeot ali Citroën?

V naši kleparsko-ličarski delavnici strokovno zamenjamo tudi poškodovana stekla na vašem vozilu. V kolikor imate avtostekla zavarovana, uredimo tudi vse potrebno z vašo zavarovalnico za povračilo stroškov zamenjave.

Poleg servisnih popravil opravljamo tudi kleparsko ličarska popravila na vozilih vseh znamk. V naši sodobni kleparsko-ličarski delavnici strokovno odpravimo vse poškodbe, nastale na vašem vozilu.

Če potrebujete vozilo za nekaj dni ali potrebujete nadomestno vozilo v času popravila vozila v okvari, lahko pri nas najamete vozilo iz naše ponudbe testnih/nadomestnih vozil. Možnost nadomestnega vozila v času vzdrževanja ali popravila vašega vozila. Več informacij dobite pri svojem servisnem svetovalcu.

Nudimo široko paleto finančnih produktov, ki vam omogočajo enostaven nakup novega ali rabljenega vozila.

Poleg originalnih nadomestnih delov za znamke Opel, Chevrolet, Peugeot, Mazda, DS, Citroën, Fiat, Alfa, Lancia, Jeep in Chrysler ter dodatne opreme za vozila naših znamk ponujamo tudi celo paleto nadomestnih delov in dodatne opreme, primerne za vse znamke vozil.

Vse zbrane asistenčne številke, ki vam ob nezgodi pridejo še kako prav!

V Avtotehni VIS in vam nudimo bogato ponudbo vozil, svetovanje in prilagajanje pri načinu plačila, vzdrževanje voznega parka in dodatne vrednosti, ki vam bodo olajšale vzdrževanje voznega parka.

Naše stranke imajo v vseh poslovnih enotah možnost plačila računov tudi prek hitrega kredita.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič