Cenitev in odkup rabljenega vozila

CENITEV VOZILA - MENJAVA STARO ZA NOVO, STARO ZA STARO ALI ODKUP VOZILA

V našem centru rabljenih vozil opravimo strokovno informativno cenitev vašega vozila.

Vaše vozilo strokovno pregleda usposobljena ekipa, ki na podlagi dejanskega stanja vozila, prevoženih kilometrov, servisne knjižice, nekaromboliranosti vozila ter leta izdelave določi odkupno vrednost vašega vozila.

Cenitve vozil opravljamo v vseh naših centrih rabljenih vozil – v Ljubljani, Kranju in Škofji Loki.

Po opravljeni cenitvi vozila se lahko odločite za prodajo ali menjavo vašega vozila.

Izvajamo odkup vozil vseh znamk in starosti. Nakup drugega vozila ni pogoj. Ovira ni niti, v kolikor je vaše vozilo še v lasti leasing hiše, saj lahko vozilo odkupimo v dogovoru z vami in leasingodajalcem.

V kolikor želite drug avto, ga lahko pri nas zamenjate za novega ali za drug rabljen avto. Nudimo ugodne nakupne pogoje in možnosti financiranja ter ugodnosti pri zavarovanju vašega izbranega vozila, tako pri menjavi za nov kot tudi rabljen avto.

Kontaktirajte naše strokovnjake Centra rabljenih vozil ali nam enostavno pošljite svoje vprašanje prek spodnjega obrazca.


*Pridržujemo si pravico za zavrnitve odkupa vozila in do spremembe ponudbe. Slika je simbolna. Več informacij je na voljo v salonih/servisnih sprejemih Avtotehne VIS.

__________________________________________________________________________________

Avtotehna Vis prejemnik ŽE TRETJEGA zaporednega prestižnega odličja QUDAL - QUality meDAL


V okviru raziskave kakovosti QUDAL - QUality meDAL, ki poteka pod okriljem švicarske organizacije ICERTIAS, so slovenski potrošniki Avtotehni Vis podelili že tretji prestižni naziv nosilca najvišje kakovosti v kategoriji: Prodaja rabljenih vozil.

V aprilu 2022 so slovenski avtomobilski navdušenci, potencialni kupci rabljenih vozil in vozniki, ki so pred kratkim kupili rabljeno vozilo, sodelovali v raziskavi QUDAL - QUality meDAL. Metoda se izvaja po QUDAL® - Quality - DEEPMATM.

Zastavljeno vprašanje se je glasilo »Navedite naziv verige SALONOV RABLJENIH VOZIL, ki po vaših osebnih izkušnjah ali izkušnjah vaših bližnjih ponuja najvišjo raven kakovosti na slovenskem trgu:  Anketiranci so svoje mnenje izrazili preko spletnega vprašalnika, brez vnaprej ponujenih odgovorov.

Večina vprašanih je na odgovor odgovorila z Avtotehna.

Avtotehna VIS se je tako prepričljivo okitila s prestižnim odličjem QUDAL za leto 2022/2023. Nosilec imenitnega naziva in hkrati tudi petih zlatih zvezdic pa je lahko le storitev, katere kakovost je v očeh potrošnikov vredna največjega zaupanja.


Kaj je QUDAL - QUality meDAL?

QUDAL - QUality meDAL je zmagovalno odličje in prestižen status, ki temelji na mednarodnih standardih švicarske organizacije ICERTIAS. Vsako odličje je opremljeno z nazivom kategorije, v kateri je prejemnik nagrade prejel največje število glasov, z nazivom prejemnika odličja, letom, državo, za katero je odličje bilo izdano, s številom zvezdic (možnih je od tri do največ pet) in s t. i. digitalno certifikacijsko kodo. Slednja omogoča potrošnikom, da se na spletu podrobneje seznanijo z lastnostmi odličja QUDAL, ki ga je podjetje prejelo.

Digitalna certifikacijska koda odličja QUDAL podeljenega Avtotehni Vis za leti 2022/2023: https://www.qudal.com/SLOVENIA-662IG61

Digitalna certifikacijska koda odličja QUDAL podeljenega Avtotehni Vis za leti 2020/2021: http://qudal.com/slovenia-623IV27

Digitalna certifikacijska koda odličja QUDAL podeljenega Avtotehni Vis za leti 2018/2019: http://qudal.com/slovenia-459UL35

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič