B2B oddelek za poslovne uporabnike

DOBRODOŠLI V SVET REŠITEV ZA POSLOVNE UPORABNIKE. Namenjen je podpori manjšim voznim parkom službenih vozil. Za vas smo posejali strast, inovativnost, perfekcionizem in odgovornost, da pridobimo vaše zaupanje. Zaupanje, ki ga redno negujemo s posebnimi ugodnostmi iz avtomobilskega programa za poslovne partnerje.

Naše prednosti:

  • bogata ponudba vozil
  • konkurenčni prodajni pogoji
  • razvejana prodajno-servisna mreža
  • brezplačna predstavitev in testiranje vozil
  • izkušnje prodajnega svetovanja flotnim kupcem pri iskanju najboljše rešitve za vaše potrebe
  • najsodobnejši varčni motorji

Kontakt za flotne kupce pri podjetju Avtotehna Vis d.o.o.:

e- pošta: b2b@avtotehna-vis.si

Luka Kožar (Peugeot in Citroën): 051344 228
Jure Božič (Opel): 030 722 045

POSLOVNI NAJEM VOZIL - ALL INCLUSIVEPoslovni najem vozila oziroma operativni leasing za vaše podjetje predstavlja najem enega ali več vozil z v naprej znano najemnino in dobo trajanja najema. Namen poslovnega najema je podjetju privarčevati čas, potreben za nakup in vzdrževanje vozila ter optimizirati stroške.

Ta oblika financiranja je primerna tudi za fizične osebe, katerih uporaba je pomembnejša od njegovega lastništva, predvsem pa si ne želijo prevzeti visokih stroškov nakupa vozila in vseh preostalih stroškov, ki pridejo skupaj z lastništvom vozila.

Po izteku najema, vozilo preprosto vrnete najemodajalcu in si izberete novo vozilo. Med obdobjem najema plačujete le stroške uporabe vozila z vključenimi dodatnimi storitvami glede na vaše potrebe in želje.

Cena mesečnega najema posameznega vozila je odvisna od dobe najema, vključene kilometrine in izbranih storitev.

KONTAKT:

Vodja poslovnih najemov

Nina Mušič Radej

GSM: +386 (0)40 587 093

E-mail: nina.music@avtotehna-vis.si
IZBERITE POPOLNO PONUDBO ZA VAS TUKAJ


Vam je pomembna celovita storitev? Prepoznavne blagovne znamke? Morda vam je najpomembnejše, da pri izbiri vozila prejmete strokovno svetovanje in zanesljivega partnerja. Morda pa v vašem podjetju cenite fleksibilnost in ponudbo po meri, ki vam omogoča brezskrbno in varno pot kamorkoli ste namenjeni.

Poslovni najem v Avtotehni VIS vam ponuja še dodatne storitve in je zato tako priljubljen med podjetji. Podjetjem je všeč možnost fiksnega mesečnega obroka najema za celotno najemno obdobje, brez začetka vložka in administrativnih stroškov. Pravijo, da jim veliko pomeni, da ne potrebujejo redno (in izredno) vzdrževati vozila sami, temveč da jim je v pomoč, da to storimo mi.

Pomemben faktor je tudi vzdrževanje pnevmatik, ki so še kako zelo pomembne za vse udeležence na cesti. Skrb za njih in vzdrževanje vzame veliko časa in prilagajanja obveznosti, ker pa v primeru najema za to skrbimo mi, imajo eno skrb manj.

Kaj vse so podjetja, ki najemajo vozila v Avtotehni VIS še pohvalila? Hitro registracijo in zavarovanje vozila, upravljanje voznega parka, možnost nadomestnega vozila, storitev "door to door" in še najpomembneje - podpora uporabnikom in 24-urna asistenca.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič