Menjava pnevmatik

PRIPRAVITE SVOJE VOZILO NA POLETJE Z NAŠIMI AKCIJAMI!

V Avtotehni Vis smo pripravili akcije, ki vam lahko pomagajo, da boste na prihajajoče cestne razmere pripravljeni prvi. Svetujemo vam, da začnete z menjavo iz zimskih pnevmatik za letne, saj so temperature vedno višje.

VULKANIZERSKE STORITVE


Nudimo vam celovite in kvalitetne vulkanizerske storitve ter strokovno optiko vozil. Poskrbimo za premontažo pnevmatik vseh tipov in dimenzij ter uravnoteženje oziroma centriranje pnevmatik.

V našem centru dodatne opreme vam bo ekipa izkušenih in strokovno usposobljenih prodajnih svetovalcev pomagala izbrati najustreznejše pnevmatike in platišča za vaše vozilo.

Izbirate lahko med široko paleto pnevmatik ter platišč vodilnih proizvajalcev. Ponujamo tudi originalna platišča znamk Opel, Chevrolet, Peugeot in Citroën.

Pnevmatike Goodyear, ki so tokrat del izjemne akcijske ponudbe so tudi nagrajenke in prejemnice številnih prestižnih nazivov avtomobilističnih revij ADAC Motorwelt, Auto motor und sport, Auto Zeitung, ÖAMTC in Auto Bild.

V ponudbi imamo sicer pnevmatike znamk Goodyear, Sava, Kumho, Barum, Fulda, Dunlop, Semperit, Continental, Michelin, Bridgestone, Imperial, Point S, Toyo.


Za rezervacijo termina nas pokličete na telefonsko številko 080 88 82 ali pa se naročite preko spletnega obrazca.


Čas je, da ZIMSKE PNEVMATIKE zamenjate za LETNE!

Pnevmatike so edini del vozila, ki je v stiku s cestiščem. Ustrezne pnevmatike, primerne spomladanskim stopinjam ter njihova pravočasna namestitev vam zagotavljajo varnost v prometu.

Da bo vaše vozilo pravočasno pripravljeno na višje temperature, smo za vas pripravili ugodne cene pnevmatik in menjave.

Cenik velja za osebna vozila.

PREVIJAČENJE S CENTRIRANJEM za vse dimenzije pnevmatik

že od 30,50 €


OPTIKA VOZIL** za vse dimenzije pnevmatik

že od 49,90 €

**za osebna vozila


Ne zamudite spomladanske akcije znamke Goodyear!

Poskrbimo tudi za HRAMBO PNEVMATIK


Storitev smo nagradili tudi z možnostjo hrambe vaših pnevmatik v strokovno nadzorovanem skladišču, kjer so zagotovljeni vsi pogoji za pravilno hrambo gum. Vaše gume bodo hranjene v temnem, srednje hladnem prostoru v predpisanem položaju.

Našim strankam omogočamo varno hrambo pnevmatik z zaščito pred mrazom, vlago in UV-žarki, ki upočasnijo staranje pnevmatik - že za 5 €/mesec za komplet 4 pnevmatik (z vključenim DDV-jem) .

*ne velja za vse nosilnosti

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič