Menjava pnevmatik

V Avtotehni VIS smo pripravili celovito ponudbo, ki vam bo pomagala pri pripravi na prihajajoče cestne razmere. Obvezna zimska oprema je obvezna do 15. marca, nato pa vam svetujemo, da začnete z menjavo pnevmatik v letne, saj temperature že spomladansko naraščajo.

Rezervirajte svoj termin za menjavo gum na 080 88 82 ali prek obrazca > TUKAJ!

Nudimo vam celovite in kvalitetne vulkanizerske storitve ter strokovno optiko vozil. Poskrbimo za premontažo pnevmatik vseh tipov in dimenzij ter uravnoteženje oziroma centriranje pnevmatik. V našem centru dodatne opreme vam bo ekipa izkušenih in strokovno usposobljenih prodajnih svetovalcev pomagala izbrati najustreznejše pnevmatike in platišča za vaše vozilo

Izbirate lahko med široko paleto pnevmatik ter platišč vodilnih proizvajalcev. Ponujamo tudi originalna platišča znamk Opel, Chevrolet, Mazda, Peugeot in Citroën.
Pnevmatike Goodyear, ki so tokrat del izjemne akcijske ponudbe so tudi nagrajenke in prejemnice številnih prestižnih nazivov avtomobilističnih revij ADAC Motorwelt, Auto motor und sport, Auto Zeitung, ÖAMTC in Auto Bild. V ponudbi imamo sicer pnevmatike znamk Goodyear, Sava, Kumho, Barum, Fulda, Dunlop, Semperit, Continental, Michelin, Bridgestone, Imperial, Point S, Toyo.

LETNE PNEVMATIKE


V Avtotehni VIS smo pripravili celovito ponudbo, ki vam bo pomagala pri pripravi na prihajajoče cestne razmere. Svetujemo, da začnete z menjavo pnevmatik v letne, saj temperature že spomladansko naraščajo.

Imate letne pnevmatike shranjene pri nas ali potrebujete nove?

  • Če so pnevmatike pri nas, bomo skupaj pred menjavo preverili še profil gume, da boste varni na cesti.
  • Če potrebujete nove pa bodo naši strokovnjaki našli primerne za vaš avto;


Čas je, da ZIMSKE PNEVMATIKE zamenjate za LETNE!

Pnevmatike so edini del vozila, ki je v stiku s cestiščem. Ustrezne pnevmatike, primerne spomladanskim in poletnim temperaturam ter njihova pravočasna namestitev vam zagotavljajo varnost v prometu.

Da bo vaše vozilo pravočasno pripravljeno na visoke temperature, smo za vas pripravili ugodne cene pnevmatik in menjave.


*Cenik velja za osebna vozila.

PREVIJAČENJE S CENTRIRANJEM za vse dimenzije pnevmatik

že od 30,50 €

V Ljubljanski poslovni enoti nudimo tudi OPTIKO VOZIL!

VEČ O OPTIKI VOZIL preberite > tukaj!

Poskrbimo tudi za HRAMBO PNEVMATIK

Storitev smo nagradili tudi z možnostjo hrambe vaših pnevmatik v strokovno nadzorovanem skladišču, kjer so zagotovljeni vsi pogoji za pravilno hrambo gum. Vaše gume bodo hranjene v temnem, srednje hladnem prostoru v predpisanem položaju.

Našim strankam omogočamo varno hrambo pnevmatik z zaščito pred mrazom, vlago in UV-žarki, ki upočasnijo staranje pnevmatik - 

že za 6,10 €/mesec za komplet 4 pnevmatik (z vključenim DDV-jem) .

Skladišče in delavnico smo pred kratkim prenovili, tako da so vaše gume hranjene v popolnoma prenovljenih prostorih, prilagojenih varni hrambi gum.

VEČ O PNEVMATIKAH IN HRAMBI preberite
> tukaj!


Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič