Menjava pnevmatik


V Avtotehni VIS smo pripravili celovito ponudbo, ki vam bo pomagala pri pripravi na prihajajoče cestne razmere.

Menjava zimskih pnevmatik za letne, ki so priporočljive od 15. marca do 15. decembra, v Avtotehni VIS že poteka!

Temperature so že začele spomladansko naraščati, zato si priskrbite svoj termin menjave pnevmatik čim prej!


Rezervirajte svoj termin za menjavo gum na 080 88 82 ali prek obrazca > TUKAJ!


Nudimo vam celovite in kvalitetne vulkanizerske storitve ter strokovno optiko vozil. Poskrbimo za premontažo pnevmatik vseh tipov in dimenzij ter uravnoteženje oziroma centriranje pnevmatik. V našem centru dodatne opreme vam bo ekipa izkušenih in strokovno usposobljenih servisnih svetovalcev pomagala izbrati najustreznejše pnevmatike in platišča za vaše vozilo.


Izbirate lahko med široko paleto pnevmatik ter platišč vodilnih proizvajalcev. Ponujamo tudi originalna platišča znamk Opel, Chevrolet, Mazda, Peugeot in Citroën.

LETNE PNEVMATIKE


V Avtotehni VIS smo pripravili celovito ponudbo, ki vam bo pomagala pri pripravi na prihajajoče cestne razmere. Svetujemo, da začnete z menjavo pnevmatik v letne, saj se temperature že prijetno dvigajo.

Imate letne pnevmatike shranjene pri nas ali potrebujete nove?

  • Če so pnevmatike pri nas, bomo skupaj pred menjavo preverili še profil gume, da bo oprijem na cesti res varen
  • Če potrebujete nove, pa bodo naši strokovnjaki našli primerne pnevmatike za vaš avto;


Čas je, da ZIMSKE PNEVMATIKE zamenjate za LETNE!

Pnevmatike so edini del vozila, ki je v stiku s cestiščem, zato so poleg zavor najbolj pomembni člen varnosti vozila na cesti. Ustrezne pnevmatike, primerne spomladanskim in poletnim temperaturam ter njihova pravočasna namestitev vam zagotavljajo varnost v prometu.

Da bo vaše vozilo pravočasno pripravljeno na višje temperature, smo za vas pripravili ugodnosti pri menjavi in nakupu pnevmatik.


*Cenik velja za osebna vozila. Popust 25 % velja za predhodne rezervacije terminov.

PREVIJAČENJE S CENTRIRANJEM za vse dimenzije pnevmatik

že od 30,50 €

V Ljubljanski poslovni enoti nudimo tudi OPTIKO VOZIL!

VEČ O OPTIKI VOZIL preberite > tukaj!

Poskrbimo tudi za HRAMBO PNEVMATIK

Storitev smo nagradili tudi z možnostjo hrambe vaših pnevmatik v strokovno nadzorovanem skladišču, kjer so zagotovljeni vsi pogoji za pravilno hrambo gum. Vaše gume bodo hranjene v temnem, srednje hladnem prostoru v predpisanem položaju.

Našim strankam omogočamo varno hrambo pnevmatik z zaščito pred mrazom, vlago in UV-žarki, ki pospešijo staranje pnevmatik. Prostor v hotelu gum nudimo

že za 6,10 €/mesec za komplet 4 pnevmatik (z vključenim DDV-jem).

Skladišče in delavnico smo pred kratkim prenovili, tako da so vaše gume hranjene v popolnoma prenovljenih prostorih, prilagojenih varni hrambi gum.

VEČ O PNEVMATIKAH IN HRAMBI preberite
> tukaj!


Cenik velja za osebna vozila. Popust 25 % velja za predhodne rezervacije terminov.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič