Financiranje vozila


V Avtotehni VIS se zavedamo, da odločitev, kateri vozilo boste kupili ali najeli, pogosto ni enostavna. Zato vam s strokovnim nasvetom pomagamo ne samo pri izbiri primernega modela vozila za vas, temveč tudi s strokovnim nasvetom pri izbiri najugodnejše možnosti financiranja za vas.

Nudimo široko paleto finančnih produktov, ki vam omogočajo enostaven nakup ali najem novega ali rabljenega vozila. Izbirate lahko med finančnim in operativnim leasingom po ugodnih pogojih. Poleg ugodnega modela financiranja nudimo tudi možnost sklenitve avtomobilskega zavarovanja po izredno ugodnih pogojih, tako ob nakupu novega kot rabljenega vozila pri nas.


FINANČNI LEASING

Finančni leasing je klasična in najbolj pogosta oblika financiranja nakupa novih in rabljenih vozil. Mesečni obroki, doba financiranja in začetne obveznosti se prilagajajo glede na želje oziroma finančne zmožnosti leasingojemalca. Ta oblika financiranja je primerna tako za pravne kot fizične osebe.


POSLOVNI NAJEM (ALL INCLUSIVE) oziroma OPERATIVNI LEASING

Poslovni najem vozila oziroma operativni leasing za vaše podjetje predstavlja najem enega ali več vozil z v naprej znano najemnino in dobo trajanja najema. Namen poslovnega najema je podjetju privarčevati čas, potreben za nakup in vzdrževanje vozila ter optimizirati stroške.

Po izteku najema, vozilo preprosto vrnete najemodajalcu in si izberete novo vozilo. Med obdobjem najema plačujete le stroške uporabe vozila z vključenimi dodatnimi storitvami glede na vaše potrebe in želje. 

Ta oblika financiranja je primerna tudi za fizične osebe, katerih uporaba je pomembnejša od njegovega lastništva, predvsem pa si ne želijo prevzeti visokih stroškov nakupa vozila in vseh preostalih stroškov, ki pridejo skupaj z lastništvom vozila.


Katere storitve nudimo?

  • Najem vozila (fiksen mesečni obrok najema za celotno najemno obdobje, brez začetnega vložka in administrativnih stroškov)
  • Redno in izredno vzdrževanje vozila
  • Vzdrževanje pnevmatik (dodatne sezonske pnevmatike, hramba in premontaža)
  • Registracijo vozila
  • Upravljanje voznega parka
  • Nadomestno vozilo do 45 dni
  • Storitev "Door To Door"
  • Zavarovanje vozila
  • Podporo uporabnikom in 24-urno asistenco

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič