Servis Citroën

Avtotehna Vis je pooblaščeni serviser osebnih in gospodarskih vozil znamk OPEL, CHEVROLET, PEUGEOT, CITROËN, MAZDA in serviser tudi za ostala vozila. Uporabljamo certificirano tehnologijo proizvajalcev vozil, zato lahko servisne storitve opravljamo hitro in kakovostno. Tudi vrednost vašega vozila ob morebitni prodaji bo občutno večja, če bo v garancijski knjižici vodena evidenca rednih servisov s potrdilom pooblaščenega serviserja.

Člani klubov My Opel, My Peugeot in My Citroën imajo pri servisu vozila dodatne ugodnosti.

S klikom na gumb "Rezervirajte termin" se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehne VIS d.o.o. za namene, omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujete, da ste prebrali Izjavo o zasebnosti.


Background image
Brand icon
UGODNOSTI DODATNE OPREME ZA ČLANE MOJ CITROËN

Izkoristite ugodnosti, ki vam jih prinašata klub zvestobe za fizične osebe in klub za podjetja.

Background image
Brand icon
POSEBNA PONUDBA CITROËN C3

Posebna ponudba Citroëna C3, kjer ga lahko odpeljite že za 14.200 EUR s fiksno obrestno mero, zraven pa prejmite še bon "STARO ZA NOVO" v vrednosti 500 EUR in bon za dodatno opremo v vrednosti 100 EUR!

Background image
Brand icon
CITROËN - DODATNA OPREMA

Ne spreglejte AKCIJSKIH PONUDB dodatne opreme!

Background image
Brand icon
BREZPLAČNE ELEKTRIČNE URICE

Spoznajte električno vozilo in ga brezplačno testirajte. Po končanem testiranju prejmete tudi stroškovno primerjavo ter praktično darilo Avtotehne VIS.

Background image
Brand icon
Servis Citroën - DA BO JUTRI ZOPET KRASEN

95% STRANK BI NAS PRIPOROČILO

Background image
Brand icon
Citroën Flexcare jamstvo

Eksluziven bon zvestobe v vrednosti kar 100 EUR, ob podaljšanju Citroën Flexcare jamstva na 7 ali 8 let!

Background image
Brand icon
Električna prihodnost: CITROËN Ë-C4

Kaj je lahko boljše, kot CITROËN C4? Električen CITROËN Ë-C4!

Background image
Brand icon
Najem vozila s CITROËN FREE2MOVE

Najem vozila še nikoli ni bil tako enostaven!

Background image
Brand icon
CITROËN PRIPOROČA

Osebna in gospodarska vozila Citroën na zalogi. Ne spreglejte naše aktualne akcijske ponudbe za nova vozila in prejmite 500 € popusta pri menjavi STARO ZA NOVO in do 300 € popusta pri nakupu dodatne opreme.

Background image
Brand icon
Novi in vsestranski Citroën Berlingo

Citroën Berlingo je idealno vozilo za prosti čas, ki izpolnjuje pričakovanja družin. Preveri zakaj!

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič