Servis Opel

Avtotehna Vis je pooblaščeni serviser osebnih in gospodarskih vozil znamk OPEL, CHEVROLET, PEUGEOT, CITROËN, in serviser tudi za ostala vozila. Uporabljamo certificirano tehnologijo proizvajalcev vozil, zato lahko servisne storitve opravljamo hitro in kakovostno. Tudi vrednost vašega vozila ob morebitni prodaji bo občutno večja, če bo v garancijski knjižici vodena evidenca rednih servisov s potrdilom pooblaščenega serviserja.

Člani klubov My Opel, My Peugeot in My Citroën imajo pri servisu vozila dodatne ugodnosti.

S klikom na gumb "Rezervirajte termin" se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehne VIS d.o.o. za namene, omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujete, da ste prebrali Izjavo o zasebnosti.


Background image
Brand icon
Jamstvo zadovoljstva - samo v salonih Opel

SAMO ob nakupu NOVEGA OPLA: Jamstvo zadovoljstva - VŠEČ vam bo, sicer ga pripeljite nazaj v 30 dneh!

Background image
Brand icon
Novosti Opel

Tukaj sta nova Opel Mokka in Opel Crossland! Prijavite se na testno vožnjo!

Background image
Brand icon
NAJEMI svojega OPLA brez pologa, kredita ali leasinga

Zapelji tistega, o katerem že dolgo sanjaš, in odpelji novega Opla iz zaloge takoj!

Background image
Brand icon
Poslovni najem Opel vozil

Se zanimate za poslovni najem Opel vozila?

Background image
Brand icon
ČIŠČENJE ZALOGE GRANDLAND X

NE ZAMUDITE PEKOČE AKCIJE VOZIL GRANDLAND X S PRIHRANKI DO 4.334 EUR! NUDIMO VAM ŠE 7-LETNO JAMSTVO IN 3 BREZPLAČNE SERVISNE PREGLEDE.

Background image
Brand icon
Prihaja NOVA Opel Astra

Čista in drzna oblika nove Astre, ki je sedaj še večja in prostornejša, je razkrita. Na voljo bo tudi v hibridni obliki. Značilni LED žarometi in napredna tehnologija te bodo prepričali!

Background image
Brand icon
Opel gospodarska vozila

Logistika, transport, distribucija? V naši ponudbi Oplovih gospodarskih vozil najdete vse: furgone, dostavnike z dvojno kabino, šasije s kabino, tovarniške nadgradnje in vozila za posebne namene uveljavljenih dobaviteljev.

Background image
Brand icon
Opel gre na elektriko

ENOSTAVNO ELEKTRIČNO. ELEKTRIČNA VOZILA OPEL.

Background image
Brand icon
Opel FlexCare jamstvo

Paket storitev za brezskrbne dogodivščine z vašim oplom!

Background image
Brand icon
NAJVEČJA ZALOGA VOZIL V SLOVENIJI!

ZMAGOVITA PONUDBA SE IZTEKA, AMPAK SE SPLAČA. ZAGOTOVITE SI PRIVLAČEN OBROK ZA VAŠEGA NOVEGA OPLA!

Background image
Brand icon
Oplova zmagovita ponudba

Pozabite na finančne skrbi ob nakupu novega vozila: za vas smo pripravili paket Opel financiranje, ki prinaša številne ugodnosti in prednosti.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič