Servis Opel

Avtotehna Vis je pooblaščeni serviser osebnih in gospodarskih vozil znamk OPEL, CHEVROLET, PEUGEOT, CITROËN, MAZDA in serviser tudi za ostala vozila. Uporabljamo certificirano tehnologijo proizvajalcev vozil, zato lahko servisne storitve opravljamo hitro in kakovostno. Tudi vrednost vašega vozila ob morebitni prodaji bo občutno večja, če bo v garancijski knjižici vodena evidenca rednih servisov s potrdilom pooblaščenega serviserja.

Člani klubov My Opel, My Peugeot in My Citroën imajo pri servisu vozila dodatne ugodnosti.

S klikom na gumb "Rezervirajte termin" se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehne VIS d.o.o. za namene, omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujete, da ste prebrali Izjavo o zasebnosti.


Background image
Brand icon
Električna Opel Mokka s popustom in subvencijo

OPEL MOKKA-e. Ker si zaslužite več! Več drznosti, samozavesti in individualnosti. V ponudbi z 8.600 € popusta in Eko subvencijo za električna vozila.

Background image
Brand icon
NOVA Opel Astra je tu!

Čisto in drzno oblikovanje nove Astre Sports Tourer, ki je sedaj še večja in prostornejša. Prijavite se na testno vožnjo in jo zapeljite med prvimi.

Background image
Brand icon
Opel gospodarska vozila

Akcijski bonusi za gospodarska vozila NA ZALOGI! PREVERITE!

Background image
Brand icon
OPEL FLEXCARE JAMSTVO IN ASISTENCA

OPEL FLEXCARE jamstvo in asistenca. Popolna brezskrbnost.

Background image
Brand icon
OPEL FLEXCARE-E JAMSTVO IN ASISTENCA

OPEL FLEXCARE-e jamstvo in asistenca. Prilagojena zaščita za vaše električno vozilo.

Background image
Brand icon
Naš Ambasador Challe Salle vozi NOVO Opel Astro

Glasbeni izvajalec Challe Salle je postal naš nov ambasador!

Background image
Brand icon
VISkoBALL turnir v sodelovanju s Champ center športa

VISkoBALL v sodelovanju s Champ - center športa je zdaj že tradicionalni turnir v košarki za otroke, ki vsako pomad poteka v Avtotehni VIS.

Background image
Brand icon
Psom prijazen Opel

Pri Oplu OBOŽUJEMO štirinožne kosmatince, zato za njih radi poskrbimo od trenutka, ko priskakljajo v naš salon, do trenutka, ko se z veselimi, migajočimi repki od nas odpeljejo.

Background image
Brand icon
Popolnoma nova Opel Corsa

Naj bo vožnja spet zabavna! Izbiraj med bencinskim, hibridnim in 100-odstotno električnim pogonom. Nova Opel Corsa združuje vsakodnevno zabavno vožnjo z zmagovalnim oblikovanjem!

Background image
Brand icon
Prihaja nova Opel Frontera

Posodobljena Frontera, športno, terensko vozilo z električnim ali hibridnim motorjem KMALU v našem salonu!

Background image
Brand icon
Opel dodatna oprema

Dodajte svojemu Oplu piko na i, tisto "nekaj", kar jo bo naredilo res posebno! Preverite ponudbo dodatne opreme Opel.

Background image
Brand icon
SEZONSKA RAZPRODAJA MLADIH OPLOV

MLADI OPLI že od 99 eur na mesec! Ne zamudite naše sezonske odprodaje zalog!

Background image
Brand icon
Posebna Opel ponudba

Dodatni bonus v vrednosti 1000 EUR do konca junija!

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič