PEUGEOT 2008

Spoznajte novega PEUGEOTA 2008, kompaktnega in vsestransko uporabnega SUV-ja, ki vam s svojim vrhunskim dizajnom nudi raznolike izkušnje v vožnji po zaslugi inovativnega voznikovega mesta PEUGEOT i-Cockpit® 3D, naprednih tehnologij ter izbora učinkovitih in zmogljivih motorjev tako na notranje zgorevanje kot tudi na električni pogon (spodaj).

Dizajn

Navdušujoči SUV


S svojo robustno in izčiščeno obliko karoserije razkošnih gabaritnih mer vam novi SUV PEUGEOT 2008 zagotavlja vrhunsko moč in učinkovitost. Izrazen prednji del, vodoraven pokrov motornega prostora in privzdignjeno podvozje poudarjajo napete linije in izklesani boki, ki se tesno prilegajo zgradbi. Na zadnjem delu pa spojler, svetleče črna okrasna letev in kromirani izpušni cevi poudarjajo njegovo športno naravnanost in odločen karakter.

Motorji

Razburljive možnosti


Svobodno se odločite natanko za tisti tip motorja, ki vam ustreza:

  • Z električno izvedenko se lahko zapeljete, kamorkoli želite, tudi v predele z omejenim prometnim režimom.
  • Med pogonskim sklopi na notranje zgorevanje pa lahko izbirate med zmogljivimi in učinkovitimi bencinskimi in dizelskimi motorji Euro 6, ki so vsi opremljeni s funkcijo Stop&Start


Voznikovo mesto

Razširjene izkušnje

Popestrite svoj izkušnje za volanom novega voznikovega mesta PEUGEOT 3D i-Cockpit®  z intuitivno ergonomsko zasnovo, kompaktnim volanom, 10-palčnim zaslonom na dotik HD in po meri nastavljivo digitalno instrumentno ploščo 3D.
Ponuja pa tudi prostoročni zagon in zaklepanje vrat: ključe lahko obdržite v žepu, saj se vrata zaklenejo ali odklenejo, ko se od vozila oddaljite ali ko se mu približate. Poleg tega lahko poti tudi prilagodite svojim individualnim potrebam, tako da izberete način vožnje.
Sedite na voznikovo mesto PEUGEOT 3D i-Cockpit® vašega novega vozila PEUGEOT e-2008, ki je posebej prilagojeno vožnji z električnim pogonom in si zagotovite optimalen doseg po zaslugi regenerativnega zaviranja ter prebirajte posebne informacije o delovanju pogonskega sklopa, ki se vam prikazujejo v realnem času.

Tehnologije SUV zadnje generacije

Razširite svoje področje dejavnosti


Podajte se na ceste in si drznite zapeljati po novih poteh. S sistemom Advanced Grip Control lahko lego na cesti svojega novega SUV-ja, PEUGEOTA 2008, prilagodite razmeram na cesti, tako da izberete enega od treh razpoložljivih načinov: pesek, blato ali sneg. Na strmih klancih pa lahko prilagodite tudi hitrost svojega SUV-ja po zaslugi funkcije Hill Assist Descent Control.


PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2

Ocenjene vrednosti so bile podane oktobra 2019 zgolj informativno in so še v fazi pridobitve homologacije WLTP, ne veljajo pa za električno izvedenko.

  • Vrednosti WLTP(1): Poraba goriva od 4,5 do 6,2 pri kombinirani vožnji, od 4,9 do 8,1 pri nizki hitrosti, od 4,2 do 6,2 pri povprečni hitrost, od 3,9 do 5,3 pri visoki hitrosti in od 5 do 6,4 pri zelo visoki hitrosti WLTP (l/100 km) - Emisije CO2 (kombinirana vožnja) WLTP: od 118 do 141 (g/km)

(1) Navedene vrednosti porabe goriva in emisij CO2 so v skladu s homologacijo WLTP (uredba EU 2017/948). Od 1. septembra 2018 dalje morajo nova vozila za pridobitev homologacije opraviti globalno usklajeni preizkusni postopek za osebna vozila in lahka gospodarska vozila (WLTP), to je nov testni postopek, ki poteka v bolj realnih pogojih vožnje in med katerim izmerijo porabo goriva, emisije CO2. Postopek WLTP bo povsem nadomestil novi evropski vozni cikel (NEDC) oziroma dosedanji testni postopek. Glede na to, da so testni pogoji protokola WLTP bolj realni, so izmerjene vrednosti porabe goriva in emisij CO2 v številnih primerih višje od vrednosti, izmerjenih po postopku NEDC. Vrednosti porabe goriva in emisij CO2 so lahko različne, odvisno od posebne opreme, opcij in tipa pnevmatik. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto.

  • Vrednosti NEDC(2): Poraba goriva od 3,6 do 5 pri kombinirani vožnji, od 3,3 do 4,5 pri izven mestni vožnji in od 4,2 do 5,8 pri mestni vožnji NEDC (l/100 km) - Emisije CO2 (kombinirana vožnja) NEDC: od 96 do 113 (g/km)

(2) Vrednosti porabe goriva in emisij CO2 so določene na podlagi novega standardiziranega testnega postopka WLTP (uredba EU 2017/948), nato pa so zaradi primerjave z ostalimi vozili dobljene vrednosti pretvorjene v vrednosti cikla NEDC. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto. Pri teh vrednosti niso upoštevani pogoji uporabe, stil vožnje, oprema oziroma opcije in so lahko glede na tip pnevmatik različne.


Preveri zalogo vozil › Katalog › Preveri cenik ›
Konfigurator › Ob kliku na gumb Konfigurator boste preusmerjeni na drugo spletno stran.

Aplikacija MyPeugeot®

Nadzirajte svoje vozilo na daljavo. Nadzirajte svoje vozilo na daljavo.

Z aplikacijo MyPeugeot® lahko v kateremkoli trenutku in od kjerkoli pregledate:

  • avtonomijo,
  • napredek polnjenja in stanje napolnjenosti vozila,
  • statistične podatke porabi goriva na poti.


Na daljavo lahko upravljate tudi nekatere funkcije vozila, in to neposredno iz aplikacije:

  • vklop in načrtovanje polnjenja, zlasti za koriščenje ugodnosti cenika v terminih izven gneče,
  • predhodno toplotno klimatiziranje potniškega prostora (hlajenje/gretje), s katerim si zagotovite optimalno
  • predhodno toplotno klimatiziranje potniškega prostora (hlajenje/gretje), s katerim si zagotovite optimalno udobje, hkrati pa zadržite enako napolnjenost akumulatorja.
App image

Se zanimate za nakup?

Se zanimate za nakup? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev v letih 2018/2019 in 2020/2021.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič