UGODNOSTI DODATNE OPREME ZA ČLANE MOJ PEUGEOT

PROGRAM UGODNOSTI MOJ PEUGEOT


Zvestim strankam ponujamo program ugodnosti Moj Peugeot za fizične stranke in Moj Peugeot ZA PODJETJA za samostojne podjetnike. Članstvo v samem klubu je za vse uporabnike popolnoma brezplačno in prinaša številne ugodnosti.

Vse ugodnosti se povečujejo glede na starost vozila ali velikost voznega parka. Na takšen način želi Peugeot približati vrhunsko vzdrževanje vozil svojim najbolj zvestim uporabnikom ter jim ponuditi cenovno ugodnejše pogoje. Program ugodnosti pod določenimi pogoji omogoča celo do 30 % popustov.

Več o programu ugodnosti si lahko preberete TUKAJ.

Niste člani kluba zvestobe Moj Peugeot? Včlanite se TUKAJ ali preverite akcije za vse znamke.

ASISTENCA MOJ PEUGEOT

Življenje se zgodi in tudi ko se zgodi nepričakovano, smo tu. Peugeot si prizadeva, da bi vam v primeru okvare ali nesreče, omogočili nadaljevanje potovanja. ASISTENCA Moj Peugeot zagotavlja popravilo okvare na kraju samem ali, ko to ni mogoče, dostavo vozila do najbližjega pooblaščenega PEUGEOT serviserja.

ASISTENCA Moj Peugeot je brezplačna storitev asistenčne pomoči v primeru okvare ali nezgode na področju Republike Slovenije.

DO STORITVE SO UPRAVIČENI:

  • člani programa ugodnosti Moj Peugeot in
  • člani programa ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA.

Vsi tisti, ki so člani programov ugodnosti Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA, in ki so v preteklem letu opravili redni vzdrževalni servis po priporočilih proizvajalca v pooblaščeni mreži Peugeot.


Kaj ASISTENCA Moj Peugeot pokriva?

  • Okvaro na cesti,
  • nevozno vozilo, kot posledica prometne nesreče,
  • prazne pnevmatike,
  • napačno natočeno gorivo v rezervoar,
  • izgubo in okvaro ključa.


ASISTENCA MOJ PEUGEOT - 365 dni na leto, 7 dni na teden, 24 ur na dan

Telefonska številka: 080 1 307

KLICI IZ TUJINE: +386 1 2004 260 (Peugeot Asistenca)

Včlani se v program ugodnosti Moj Peugeot

PROGRAM UGODNOSTI MOJ PEUGEOT

STE LASTNIK PEUGEOT VOZILA IN BI ŽELELI BITI DELEŽNI ŠTEVILNIH UGODNOSTI?

Postanite član brezplačnega programa ugodnosti Moj Peugeot in vzdrževanje vašega Peugeota bo lažje in cenejše kot kadarkoli!

Pri Peugeot pooblaščenih servisih boste za originalne rezervne dele plačevali do 35 % manj.

Poleg tega pa boste prejemali tudi posebej ugodne ponudbe za nakup novega vozila.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič