UGODNOSTI DODATNE OPREME ZA ČLANE MOJ PEUGEOT

PROGRAM UGODNOSTI MOJ PEUGEOT


Zvestim strankam ponujamo program ugodnosti Moj Peugeot za fizične stranke in Moj Peugeot ZA PODJETJA za samostojne podjetnike. Članstvo v samem klubu je za vse uporabnike popolnoma brezplačno in prinaša številne ugodnosti.

Vse ugodnosti se povečujejo glede na starost vozila ali velikost voznega parka. Na takšen način želi Peugeot približati vrhunsko vzdrževanje vozil svojim najbolj zvestim uporabnikom ter jim ponuditi cenovno ugodnejše pogoje. Program ugodnosti pod določenimi pogoji omogoča celo do 30 % popustov.

Več o programu ugodnosti si lahko preberete TUKAJ.

Niste člani kluba zvestobe Moj Peugeot? Včlanite se TUKAJ ali preverite akcije za vse znamke.

ASISTENCA MOJ PEUGEOT

Življenje se zgodi in tudi ko se zgodi nepričakovano, smo tu. Peugeot si prizadeva, da bi vam v primeru okvare ali nesreče, omogočili nadaljevanje potovanja. ASISTENCA Moj Peugeot zagotavlja popravilo okvare na kraju samem ali, ko to ni mogoče, dostavo vozila do najbližjega pooblaščenega PEUGEOT serviserja.

ASISTENCA Moj Peugeot je brezplačna storitev asistenčne pomoči v primeru okvare ali nezgode na področju Republike Slovenije.

DO STORITVE SO UPRAVIČENI:

  • člani programa ugodnosti Moj Peugeot in
  • člani programa ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA.

Vsi tisti, ki so člani programov ugodnosti Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA, in ki so v preteklem letu opravili redni vzdrževalni servis po priporočilih proizvajalca v pooblaščeni mreži Peugeot.


Kaj ASISTENCA Moj Peugeot pokriva?

  • Okvaro na cesti,
  • nevozno vozilo, kot posledica prometne nesreče,
  • prazne pnevmatike,
  • napačno natočeno gorivo v rezervoar,
  • izgubo in okvaro ključa.


ASISTENCA MOJ PEUGEOT - 365 dni na leto, 7 dni na teden, 24 ur na dan

Telefonska številka: 080 1 307

Včlani se v program ugodnosti Moj Peugeot

METLICE BRISALCEV

Brisalci so nepogrešljiva dodatna oprema, brez katere si vožnje z avtomobilom, sploh v deževnih dneh, ne znamo več predstavljati. Po priporočilu strokovnjakov jih menjamo enkrat letno, s tem pa zagotovimo, da nam bosta vetrobransko in zadnje steklo zagotavljala 100 % vidljivost.

Še danes obiščite servis Peugeot Avtotehna VIS in opremite svoje vozilo za brezskrbne poti.

Člani kluba Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA jih dobite še posebej ugodno:

METLICE BRISALCEV -30 %1ZIMSKI PAKET DODATNE OPREME


Predstavljamo vam popoln paket originalne dodatne opreme za vaše vozilo, ki je nepogrešljiva za zimske mesece. 

Za samo 399,99€2 prejmete originalne strešne prečne nosilce, ki jih boste lahko uporabljali celo leto, originalne nosilce za smuči, s katerimi boste vso smučarsko opremo varno pripeljali do smučišča in originalno gumijasto korito za suh in nedrseč prtljažnik vozila. 


Na voljo za 399,99€2

ALUMINIJASTA PLATIŠČA


Ob menjavi pnevmatik (ali kadarkoli med letom) lahko dodatno poskrbite za eleganten in drzen videz vašega leva ter ga opremite še z novimi alu platišči.

Člani kluba Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA jih dobite še posebej ugodno:

ALUMINIJASTA PLATIŠČA -30 %3


GUMIJASTI TEPIHI IN KORITA ZA PRTLJAŽNIK


Z izbiro kakovostnih gumijastih tepihov in korit za prtljažnik »po meri« boste vaše vozilo Peugeot zaščitili pred zunanjo umazanijo in deževnico jesensko-zimskih dni. Brezčasen in eleganten videz pa bo dodatno popestril notranjost vašega leva.

Člani kluba Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA jih dobite še posebej ugodno.

Pri nakupu vseh originalnih tepihov in korit za prtljažnik prihranite 30 %4


ORGANIZATORJI PRTLJAŽNIKA 


V prtljažniku prevažamo in shranjujemo veliko stvari: od nakupovalnih vrečk, kompleta prve pomoči, pa vse do kovčkov in raznih potrebščin, ko se odpravljamo na počitnice ali na izlet. S priročnimi organizatorji prtljažnika lahko sedaj na enostaven in hiter način poskrbimo, da vse stvari ostanejo na svojem mestu, se ne prevračajo in po prtljažniku ne drsijo.

Člani kluba Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA jih dobite še posebej ugodno.

Izkoristite enkratno priložnost in poskrbite za organiziran prtljažnik za samo 16,99€5.

STREŠNI NOSILCI ZA SMUČI


Z vse ljubitelje zimskih športov in zasneženih strmin so strešni nosilci za smuči tista dodatna oprema, ki v hladnejši polovici leta na avtomobilu pač ne sme manjkati. Z njimi smuči in snežne deske varno pripeljete do smučišča, poleg tega pa si istočasno zagotovite več prostora in bolj čisto kabino. So elegantnega videza, aerodinamične oblike in enostavni za namestitev ter uporabo. Zahvaljujoč velikemu potisnemu gumbu pa jih lahko odpirate in zapirate kar s smučarskimi rokavicami.

Člani kluba Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA jih dobite še posebej ugodno.

Pri nakupu strešnih nosilcev za smuči prihranili kar do 30%6.

GASILNI APARAT ZA GAŠENJE BATERIJ 


Varnost je vedno na prvem mestu, tudi doma. Da boste v primeru požarov razreda A (plastika, guma in litij-ionske baterije) imeli pomoč na dosegu roke, vam predstavljamo gasilni aparat z mešanico vode in sredstva F-500, ki je nenevarna in popolnoma bio razgradljiva. Gasilni aparat pa je primeren tudi za gašenje električnih vozil in fotovoltaike.  

Poskrbite za varnost doma ali v avtomobilu in preverite ugodno ponudbo gasilnih aparatov v kapacitetah 1L za samo 59,99 €7.

1Ponudba velja do 30.4.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za originalne metlice brisalcev (marketinška skupina 431 in 433) in metlice brisalcev proizvajalca Eurorepar (marketinška skupina 719), ki so dobavljivi na dan nakupa v Avtotehni VIS. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri serviserju Peugeot v Avtotehni VIS preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

2Ponudba zimskega paketa dodatne opreme velja za vozila 5008 SUV 5&7sedežev (letniki vozil 2017 in novejši), 3008 II SUV (letniki vozil september 2016 in novejši), 2008 MK2 (letniki vozil 2020 in novejši), 208 MK2 (letniki vozil 2019 in novejši), 308 HB (letniki vozil 2021 in novejši). Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri serviserju Peugeot v Avtotehni VIS preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

3 Ponudba velja do vključno 30.4.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na izdelke iz marketinške skupine 517 in 526, ki so dobavljivi na dan nakupa v Avtotehni VIS. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri serviserju Peugeot v Avtotehni VIS preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

4Ponudba velja do 30.4.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za originalne tepihe in korita za prtljažnik (oz. marketinški skupini 948 in 981), ki so dobavljivi na dan nakupa v Avtotehni VIS. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri serviserju Peugeot v Avtotehni VIS preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

5Ponudba velja do vključno 30.4.2023 oziroma do razprodaje zalog. Cena velja za organizator prtljažnika s kataloško številko AVSH024, ki so dobavljivi na dan nakupa v Avtotehni VIS. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri serviserju Peugeot v Avtotehni VIS preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

6 Ponudba velja do 30.4.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za vse strešne nosilce za smuči (marketinška skupina 972), ki so dobavljivi na dan nakupa v Avtotehni VIS. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri serviserju Peugeot v Avtotehni VIS preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

7 Ponudba velja do vključno 30.4.2023 oziroma do razprodaje zalog. Navedena cena velja za gasilni aparat za gašenje požarov razreda A, električnih vozil in fotovoltaike (kataloška številka WE12474, 1L), ki so dobavljivi na dan nakupa v Avtotehni VIS. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri serviserju Peugeot v Avtotehni VIS preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič