Peugeot - DODATNA OPREMA

IZDELEK MESECA
ČISTILO ZA VETROBRANSKO STEKLO


Letno čistilo za vetrobransko steklo poskrbi s svojo odlično čistilno sposobnostjo za 100 % vidljivost na cesti. Uživajte v panoramskih vožnjah s čistimi stekli, brez ostankov umazanije, mrčesa ali cvetnega prahu. Koncentrirano letno čistilo za vetrobransko steklo zadostuje za 6 L čistilne tekočine.


Na voljo vam je za samo 1,59 EUR z DDV1

DIŠAVE ZA AVTO


Izberite vam najljubšo dišavo za avto s hudomušnim napisom ali ljubko sličico. Izbirate lahko med različnimi motivi in barvami. Sveži vonj pa bo še dodatno popestril vožnjo z vašim vozilom.


Na voljo vam je za samo 1,99 EUR z DDV2

AKUMULATORJI


Akumulatorju, predvsem v starejših vozilih, ni potrebno posvečati prevelike pozornosti vse do takrat, ko nas ne pusti na cedilu. Takrat je pa že prepozno, kajne? Da se to ne bi zgodilo priporočamo, da stanje akumulatorja čimprej preverite na pooblaščenem servisu Peugeot ter ga po potrebi zamenjate z novim. Naj vaše vozilo v hladnih zimskih jutrih zaprede brez težav.

 Izkoristite enkratno priložnost in zamenjajte akumulator v vašem vozilu kar

30 % ugodneje!3

STREŠNI KOVČKI


Ni prostora v prtljažniku ali v kabini avtomobila? Želite vašim sopotnikom na zadnjih sedežih zagotoviti maksimalno udobje? Upoštevajte nasvet strokovnjaka in izkoristite streho vašega avtomobila za prevoz vse prtljage, ki je v kabini ne želite ali enostavno ne morete peljati. Sodobna oblika in enostavno odpiranje ter zaklepanje so le še dodatni argumenti za nakup. Strešni kovček naj postane nepogrešljiva dodatna oprema vašega vozila na vseh daljših potovanjih.

Člani kluba Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA jih dobite še posebej ugodno.

Poskrbite, da boste na naslednji oddih lahko vzeli vse, kar potrebujete!

Preverite ugodno ponudbo strešnih kovčkov, kar 30 % ugodneje4.

STREŠNI NOSILCI ZA SMUČI


Z vse ljubitelje zimskih športov in zasneženih strmin so strešni nosilci za smuči tista dodatna oprema, ki v hladnejši polovici leta na avtomobilu pač ne sme manjkati. Z njimi smuči in snežne deske varno pripeljete do smučišča, poleg tega pa si istočasno zagotovite več prostora in bolj čisto kabino. So elegantnega videza, aerodinamične oblike in enostavni za namestitev ter uporabo. Zahvaljujoč velikemu potisnemu gumbu pa jih lahko odpirate in zapirate kar s smučarskimi rokavicami.

Člani kluba Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA jih dobite še posebej ugodno.

Pri nakupu strešnih nosilcev za smuči prihranili kar do 30 %5. 

SNEŽNE VERIGE


Želite dodatno varnost v zasneženih dneh? Da se idila zimskega dopusta ne bo spremenila v nočno moro, hranite v prtljažniku vozila vedno še snežne verige, s katerimi bo vožnja v snežnih razmerah mala malica.

Še danes obiščite servis Peugeot Avtotehna VIS in opremite svoje vozilo za brezskrbne poti.

Člani kluba Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA jih dobite še posebej ugodno:

SNEŽNE VERIGE - 15 %6.PREVERITE VEČ UGODNOSTI ZA ČLANE Moj Peugeot!


Želite več ugodnosti? Včlanite se v klub Moj Peugeot!


______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

1Cena velja za 1 L čistila za vetrobransko steklo s kataloško številko KEML001. Ponudba velja od 1. 9. 2022 do 30. 11. 2022. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani že pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. 

2Cena velja za 1 L čistila za vetrobransko steklo s kataloško številko KEML001. Ponudba velja od 1. 9. 2022 do 30. 11. 2022. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani že pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva.

3 Ponudba velja do vključno 31.12.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na originalne akumulatorje in akumulatorje blagovne znamke Eurorepar (marketinški skupini 361 in 715), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov.

4 Ponudba velja do 31.12.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino strešnih nosilcev (marketinška skupina 961), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov.

5 Ponudba velja do 31.12.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za vse strešne nosilce za smuči (marketinška skupina 972), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov.

6 Ponudba velja do 31.12.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na snežne verige Gledring (posamezne kataloške skupine od GLKJ20 do GLKJ140), ki so dobavljive na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov.


Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič