Peugeot - DODATNA OPREMA

ČRNI PETEK PRI PEUGEOTU


Črni petek traja pri Peugeotu kar cel teden!

 

Izkoristite enkratno priložnost in si v Avtotehni VIS, v tednu od 17.11. do 24.11.2023 priskrbite aditiv AdBlue v priročnem 10 L pakiranju z nalivalko po akcijski ceni 9,99 €.*


Naj bo črn samo petek, ne pa tudi izpuhi iz vašega vozila.

METLICE BRISALCEV


Brisalci so nepogrešljiva oprema, brez katere si vožnje z avtomobilom, sploh v slabih vremenskih razmerah, ne znamo več predstavljati. Po priporočilu strokovnjakov jih menjamo enkrat letno, s tem pa zagotovimo, da nam bosta vetrobransko in zadnje steklo zagotavljala 100 % vidljivost.


Ob nakupu novih metlic brisalcev po kar 30 % ugodnejši ceni prejmete še brezplačno menjavo1

AKUMULATORJI 


Da vas akumulator v vašem vozilu ne bo pustil na cedilu priporočamo, da njegovo stanje čimprej preverite na našem servisu ter ga po potrebi zamenjate z novim.

Izkoristite enkratno ponudbo akumulatorjev, ki so sedaj na voljo kar 30 % ugodneje!2.

NOTRANJE ZAŠČITE ZA VOZILO 


Z izbiro kakovostnih tepihov, korit za prtljažnik in sedežnih prevlek »po meri«, boste vaše vozilo Peugeot zaščitili pred umazanijo in poskrbeli za brezčasen in eleganten videz vašega leva.


Na pooblaščenih servisih Peugeot boste sedaj pri nakupu notranjih zaščit prihranili kar 20 %3.

ORIGINALNI STREŠNI KOVČKI


Ni prostora v prtljažniku ali v kabini avtomobila? Želite vašim sopotnikom na zadnjih sedežih zagotoviti maksimalno udobje? Izkoristite streho vašega avtomobila za prevoz vse prtljage, ki je v kabini ne želite ali enostavne ne morete peljati. Sodobna oblika in enostavno odpiranje ter zaklepanje so le še dodatni argumenti za nakup. Strešni kovček naj postane nepogrešljiva dodatna oprema vašega vozila na vseh daljših potovanjih.


Preverite ponudbo strešnih kovčkov, ki so sedaj na voljo kar 20 % ugodneje4.


ULTRAZVOČNI ODGANJALEC KUN


Učinkovita in zanesljiva ultrazvočna naprava z modulacijo visokih frekvenc nudi odlično zaščito pred kunami. Ob aktivaciji naprava živali plaši in odganja. Zaradi svoje ploske oblike in delovanja na baterije je idealna za namestitev pod pokrov vašega vozila.


Na voljo za 89,99 € z DDV5.

PRENOSNI KAVNI APARAT 


Prenosni kavni aparat na kapsule Nespresso® se odlično prilega nosilcu za kozarce v potniškem prostoru vašega vozila. Enostaven priklop na 12- voltno vtičnico vozila in priloženi skodelici pa poskrbita za popoln užitek v kavi v vsakem trenutku. Naj vas vonj kave spremlja tudi na poti.


Na voljo za 279,99 € z DDV6.

ZAŠČITA TOVORNEGA PROSTORA


Zaščitite tovorni prostor vašega lahkega gospodarskega vozila in izkoristite 20 % popust ob nakupu zaščit dna in stranskih zaščit bokov ter kolotekov7.

KOMPLET MIKROFIBER KRP


Komplet 5 aktivnih krp za čiščene vseh vrst površin, brez potrebe uporabe dodatnih čistil. Mikroaktivne krpe so primerne za čiščenje suhih ali mokrih površin, za suho poliranje in ne puščajo sledi ter nitk. Idealne tudi za čiščenje notranjosti in zunanjosti vašega vozila, po uporabi pa jih enostavno operete v pralnem stroju.


Na voljo za 8,99 € z DDV8.


KOMPLET PRVE POMOČI 


Komplet z najnujnejšimi pripomočki za nudenje prve pomoči, ki je nepogrešljiva oprema za vaše vozilo ali dom.


Na voljo za 9,99 € z DDV9.


ORIGINALNA ALUMINIJASTA PLATIŠČA

 

Ob menjavi pnevmatik (ali kadarkoli med letom) lahko dodatno poskrbite za eleganten in drzen videz vašega leva ter ga opremite z novimi originalnimi alu platišči, ki so na voljo 20 % ugodneje.10

ORIGINALNI STREŠNI PREČNI NOSILCI


V kolikor vam za različne športne aktivnosti ali za preživljanje prostega časa s svojimi najbližjimi v avtomobilu pogosto primanjkuje prostora, so strešni nosilci prava izbira. 

Na strešne nosilce lahko pritrdite tudi strešni kovček, ki hitro reši zagato s prostorom. Glede izbire ustreznih strešnih nosilcev za vaše vozilo se posvetujte z našimi Peugeot strokovnjaki, z veseljem vam bodo pomagali.

 

Ob nakupu originalnih strešnih prečnih nosilcev, boste sedaj prihranili kar 20 %.11


PREVERITE VEČ UGODNOSTI ZA ČLANE Moj Peugeot!


Želite več ugodnosti? Včlanite se v klub Moj Peugeot!


*Ponudba velja za aditiv AdBlue 10L, s kataloško številko PROMOS900. Ponudba velja od 17.11. do 24.11.2023 in velja za fizične stranke ter podjetja.

1 Ponudba velja do 31.12.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za originalne metlice brisalcev (marketinška skupina 431 in 433) in metlice brisalcev Eurorepar (marketinška skupina 719), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična. 

2 Ponudba velja do 31.12.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na originalne akumulatorje in akumulatorje blagovne znamke Eurorepar (marketinški skupini 361 in 715), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična. 

3 Ponudba velja do 31.12.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za vse sedežne prevleke, tepihe in korita (marketinške skupine 946, 948 in 981) od 1.9.2023 dalje z izjemo originalnih tepihov in korit, pri katerih je ponudba veljavna od 1.10.2023 dalje. Ponudba velja za izdelke, ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična.

4 Ponudba velja do 31.12.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino originalnih strešnih kovčkov (marketinška skupina 971), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Slika izdelka je simbolična.

5 Ponudba velja do 31.12.2023 oziroma do razprodaje zalog. Cena velja za izdelek s kataloško številko 1647966880, ki je dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična. 

6 Ponudba velja do 31.12.2023 oziroma do razprodaje zalog. Cena velja za izdelek s kataloško številko 1673464080, ki je dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Kapsule Nespresso® niso priložene. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična. 

7 Ponudba velja do 31.12.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za izdelke marketinške skupine 729, ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična. 

8 Cena velja za komplet 5 krp s kataloško številko W1899900131. Ponudba velja od 1.9.2023 do 30.11.2023. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani že pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična. 

9 Cena velja za komplet prve pomoči Emil Frey s kataloško številko DBAOPEN109. Ponudba velja od 1.9.2023 do 30.11.2023. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani že pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična. 

10 Ponudba velja do 31.12.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na izdelke iz marketinške skupine 517 in 526, ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična. 

11 Ponudba velja od 1.10. do 31.12.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino strešnih nosilcev (marketinška skupina 961, 4961), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična. 

Pred nakupom preverite razpoložljivost izdelkov oz. se za več informacij o ponudbi obrnite na pooblaščenega prodajalca Peugeot. Cena paketa vključuje DDV. Avtotehna VIS si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Ponudba velja do 31. 12. 2023.

Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva.


Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič