Peugeot - DODATNA OPREMA

IZDELEK MESECA
ZIMSKO ČISTILO ZA VETROBRANSKO STEKLO -30 °C, 1 L


Kljub nizkim temperaturam, dežju in snegu morata vetrobransko in zadnje steklo zagotavljati 100 % vidljivost. Zimsko čistilo za vetrobransko steklo omogoča čiščenje pri zunanji temperaturi do -30 °C, zato vas v nobenem vremenu ne pusti na cedilu..


Na voljo vam je za samo 1,99 EUR z DDV1

STRGALO ZA LED


Nepogrešljiv pripomoček iz trpežnega materiala za hitro in natančno odstranjevanje ledu s stekel vozila.


Na voljo vam je za samo 1,99 EUR z DDV2

STREŠNI NOSILCI ZA SMUČI


Z vse ljubitelje zimskih športov in zasneženih strmin so strešni nosilci za smuči tista dodatna oprema, ki v hladnejši polovici leta na avtomobilu pač ne sme manjkati. Z njimi smuči in snežne deske varno pripeljete do smučišča, poleg tega pa si istočasno zagotovite več prostora in bolj čisto kabino. So elegantnega videza, aerodinamične oblike in enostavni za namestitev ter uporabo. Zahvaljujoč velikemu potisnemu gumbu pa jih lahko odpirate in zapirate kar s smučarskimi rokavicami.

Člani kluba Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA jih dobite še posebej ugodno.

Pri nakupu strešnih nosilcev za smuči prihranili kar do 30 %3. 

SNEŽNE VERIGE


V prtljažniku prevažamo in shranjujemo veliko stvari: od nakupovalnih vrečk, kompleta prve pomoči, pa vse do kovčkov in raznih potrebščin, ko se odpravljamo na počitnice ali na izlet. S priročnimi organizatorji prtljažnika lahko sedaj na enostaven in hiter način poskrbimo, da vse stvari ostanejo na svojem mestu, se ne prevračajo in po prtljažniku ne drsijo.

 

Izkoristite enkratno priložnost in poskrbite za organiziran prtljažnik za samo 16,99€4.PREVERITE VEČ UGODNOSTI ZA ČLANE Moj Peugeot!


Želite več ugodnosti? Včlanite se v klub Moj Peugeot!


______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

1Cena velja za zimsko čistilo za vetrobransko steklo -30 °C (1 L) s kataloško številko 1636051880. Ponudba velja od 1. 12. 2022 do 28. 2. 2023. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani že pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva.

2Cena velja za strgalo za led s kataloško številko GL2097. Ponudba velja od 1. 12. 2022 do 28. 2. 2023. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani že pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva.

3 Ponudba velja do 30.4.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za vse strešne nosilce za smuči (marketinška skupina 972), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

4 Ponudba velja do vključno 30.4.2023 oziroma do razprodaje zalog. Cena velja za organizator prtljažnika s kataloško številko AVSH024, ki je na dan nakupa dobavljiv v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Na voljo so organizatorji prtljažnika različnih velikosti, s trakovi ali brez. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri Avtotehni VIS pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič