Peugeot - DODATNA OPREMA

IZDELEK MESECA

DEZINFEKCIJA KLIMATSKE NAPRAVE

Vlažen in temen prostor, kot je klimatska naprava, predstavlja idealne razmere za rast in razmnoževanje bakterij in plesni, z njo pa v potniško kabino vnesemo tudi smrad, viruse, cvetni prah idr. Sprej za dezinfekcijo klimatske naprave se uporablja za intenzivno čiščenje in dezinfekcijo ohišja filtra zraka potniškega prostora ter kanalov, upočasni razvoj neželenih mikroorganizmov in poskrbi za čist zrak v potniški kabini. Uporaba spreja se priporoča ob vsaki menjavi filtra zraka potniškega prostora.

Na voljo za samo 19,99 EUR z DDV0


ADITIV ZA BENCINSKI ALI DIZELSKI MOTOR, 300ml


Z uporabo aditivov za dizelski ali bencinski motor ohranjate zmogljivost, obnovite učinkovitost in preprečujete prehitro obrabo motorja vašega vozila. Oba aditiva dodajamo h gorivu in sta kurativna izdelka za vozila s 40.000 ali več prevoženimi kilometri. Poskrbite za brezhiben motor vašega jeklenega konjička že danes!


Na voljo za samo 12,99 EUR z DDV1

PAKET DODATNE OPREME ZA AKTIVNE

 

Predstavljamo vam popoln paket originalne dodatne opreme* za vaše vozilo, ki je nepogrešljiva za poletne mesece. Za samo 399,99* € prejmete originalne strešne prečne nosilce, ki jih boste lahko uporabljali celo leto, originalni strešni nosilec za kolo, s katerimi boste vaše kolo varno pripeljali do želene destinacije in originalno gumijasto korito za suh in nedrseč prtljažnik vozila. ORIGINALNA NASLONJALA ZA ROKE

 

Vožnja z vašim vozilom Peugeot bo toliko bolj prijetna in udobna z vgrajenim originalnim naslonjalom za roke, narejenim iz odpornega materiala s kakovostno končno dodelavo v barvi notranjosti vozila. Dodaten, diskreten odlagalni prostor pa je kot nalašč za shranjevanje raznovrstnih manjših predmetov.

 

V Avtotehni VIS boste ob nakupu originalnih naslonjal za roke sedaj prihranili kar 20 %7.ADITIV ZA ADBLUE, 250 ml


Zaščitite in preprečite okvare v rezervoarju AdBlue®, ki bi nastale zaradi kontaminacije s kristali sečnine. Aditiv za AdBlue je koncentriran aditiv, ki raztaplja kristale sečnine in preprečuje njihov nastanek. Primeren je tako za rezervoarje AdBlue® ter injektorje sečnine, kot tudi za sisteme SCR (selektivna katalitična redukcija) dizelskih motorjev.


Na voljo za samo 15,99 EUR z DDV2

ORIGINALNI NOSILCI ZA KOLESA

Kolesarski izleti že dolgo niso več hobi posameznikov, temveč so postali prava osvežitev družinskih počitnic, alternativa pohodniškim izletom in sinonim sprostitve v naravi. Da smo pri iskanju novih kolesarskih poti in raziskovanju okolice s kolesom lahko še bolj fleksibilni, pa so v pomoč originalni strešni nosilci za kolesa ali originalni nosilci za kljuko, ki omogočajo hitro, enostavno in varno pritrditev koles na osebno vozilo.

V Avtotehni VIS boste pri nakupu originalnih nosilcev za kolesa prihranili kar 20 %3.

ORIGINALNE VLEČNE KLJUKE IN INŠTALACIJE

Vlečne kljuke so nadvse uporabne za transport koles, saj lahko nanje zelo enostavno montiramo nosilce za kolesa. Prvenstveno pa so seveda namenjene vleki počitniških in tovornih prikolic. Glede izbire ustreznih kljuk in inštalacij za vaše vozilo se posvetujte z našimi Peugeot strokovnjaki, z veseljem vam bodo pomagali.

 

Na pooblaščenih servisih Peugeot sedaj ob nakupu originalnih vlečnih kljuk in inštalacij prihranite kar 20 %4.


ORIGINALNI STREŠNI PREČNI NOSILCI

V kolikor vam za različne športne aktivnosti ali za preživljanje prostega časa s svojimi najbližjimi v avtomobilu pogosto primanjkuje prostora, so strešni nosilci prava izbira. Na strešne prečne nosilce lahko pritrdite strešne nosilce za kolo ali strešni kovček, ki hitro rešita zagato s prostorom. Glede izbire ustreznih strešnih nosilcev za vaše vozilo se posvetujte z našimi Peugeot strokovnjaki, z veseljem vam bodo pomagali.

 

Strešni prečni nosilci v Avtotehni VIS na voljo kar 20 % ugodneje5.

ORIGINALNA GUMIJASTA KORITA ZA PRTLJAŽNIK

 

Z izbiro kakovostnih originalnih korit za prtljažnik »po meri« boste vaše vozilo Peugeot zaščitili pred zunanjo umazanijo in vlago. Brezčasen in eleganten videz pa bo dodatno popestril notranjost vašega leva.

 

Originalna gumijasta korita za prtljažnik so v Avtotehni VIS na voljo kar 20 % ceneje6.


PREVERITE VEČ UGODNOSTI ZA ČLANE Moj Peugeot!


Želite več ugodnosti? Včlanite se v klub Moj Peugeot!


_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

0 Cena velja za izdelek airco well® 996, 150 ml (kataloška številka TUN1299600150AB), do 15.6.2023 oz. do razprodaje zalog. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

1Cena velja za aditiv za dizelski motor (300ml, kataloška številka 1611332880) ali za aditiv za bencinski motor (300ml, kataloška številka 1609337380). Ponudba velja od 1. 3. 2023 do 31. 5. 2023. Za več informacij o izdelku in pravilni uporabi le tega se obrnite na pooblaščenega serviserja Peugeot.

2Cena velja za aditiv za AdBlue, 250 ml, s kataloško številko AT86864. Ponudba velja od 1. 3. 2023 do 31. 5. 2023. Za več informacij o izdelku in pravilni uporabi le tega se obrnite na pooblaščenega serviserja Peugeot.

Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva.

3 Ponudba velja do 31.8.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za vse originalne nosilce za kolesa (marketinška skupina 966), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri servisnih svetovalcih v Avtotehni VIS. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo na servisnem sprejemu Peugeot Avtotehne VIS in na tej povezavi

4 Ponudba velja do 31.8.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za originalne vlečne kljuke in inštalacije (oz. marketinške skupine 963, 975, 976), ki so dobavljive na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri servisnih svetovalcih v Avtotehni VIS. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo na servisnem sprejemu Peugeot Avtotehne VIS in na tej povezavi

5 Ponudba velja do 31.8.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino originalnih strešnih prečnih nosilcev (marketinški skupini 961, 4961), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri servisnih svetovalcih v Avtotehni VIS. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo na servisnem sprejemu Peugeot Avtotehne VIS in na tej povezavi

6 Ponudba velja do 31.8.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za originalna gumijasta korita za prtljažnik (oz. marketinška skupina 981), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih prememb in napak v ponudbi. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri servisnih svetovalcih v Avtotehni VIS. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo na servisnem sprejemu Peugeot Avtotehne VIS in na tej povezavi

7 Ponudba velja do 31.8.2023 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za originalna naslonjala za roke (oz. marketinška skupina 774), ki so dobavljiva na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo pri servisnih svetovalcih v Avtotehni VIS. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi so na voljo na servisnem sprejemu Peugeot Avtotehne VIS in na tej povezavi

*Ponudba paketa dodatne opreme “za aktivne” velja za vozila 5008 SUV 5&7 sedežev (letniki vozil 2017 in novejši), 3008 II SUV (letniki vozil september 2016 in novejši), 2008 MK2 (letniki vozil 2020 in novejši), 208 MK2 (letniki vozil 2019 in novejši), 308 HB (letniki vozil 2021 in novejši). Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Ponudba velja do 31.8.2023.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič