Peugeot - DODATNA OPREMA

IZDELEK MESECA
Šampon za pranje avtomobila

(koncentrat) je odlično sredstvo za ročno pranje vašega avtomobila. Zagotavlja brezhibno čistost in sijaj, zaščitni sloj, ohranjanje prvotne barve ter ekološko formulacijo.

Na voljo vam je za samo 2,99 EUR z DDV1


Komplet prve pomoči

vsebuje vso zakonsko predpisano vsebino, sterilno zapakirano v praktični embalaži, ki ščiti pred poškodbami, nečistočo in vodo. Poleg je v torbici priložen tudi varnostni brezrokavnik univerzalne velikosti z dvema odsevnima pasovoma za boljšo vidljivost.

na voljo za 9,99 EUR z DDV2


DRUGE UGODNOSTI


Metlice brisalcev


Brisalci so nepogrešljiva dodatna oprema avtomobila, ki jo med vožnjo uporabljamo skorajda vsakodnevno. Ne glede na vremenske razmere morajo ti zagotavljati dobro vidljivost, zato strokovnjaki priporočajo, da jih zamenjamo vsako leto

Na servisu Peugeot smo pripravili odlično ponudbo, s katero boste privarčevali kar 40 % pri nakupu originalnih in Eurorepar metlic brisalce3


Nosilci za kolesa

 

Bi radi kakšen vikend izkoristili za kolesarsko potepanje, pa na vašem Peugeotu še nimate nosilcev za kolo?

Na servisu Peugeot izkoristite akcijo s 30 %4 popusta na nosilce za kolesa.


Gumijasti tepihi in korita za prtljažni prostor


Vlaga, umazanija, kamenčki in različna obutev voznikov pripomorejo k hitri obrabi poda avtomobila. Gumijasti tepihi preprečijo obrabo in vam prihranijo denar za globinsko čiščenje avtomobila.

Gumijasti tepihi za vaše vozilo Peugeot so vam v akcijski ponudbi na voljo 20 % ugodneje5


Strešni nosilci


Strešni nosilci so vam v akcijski ponudbi na voljo kar 40 % ugodneje6.


Strešni kovčki


Ni prostora v prtljažniku? Upoštevajte nasvet strokovnjaka in izkoristite streho vašega avtomobila za dodaten prostor za prevoz prtljage. Strešni kovček je nepogrešljiv pripomoček na daljših poteh, ko ni več prostora v prtljažniku. 

Poskrbite, da boste na naslednji oddih lahko vzeli vse, kar potrebujete, zato preverite ugodno ponudbo strešnih kovčkov – zdaj 40 % ugodneje7.Zložljiva mizica


Zložljiva mizica za v avto je idealen prostor za hrano, pijačo in druge predmete. Namestite jo na naslonjalo sedeža. Praktična in funkcionalna, ko potrebujete delovni ali odlagalni prostor v avtomobilu. Dimenzije mizice: 34 x 22 cm.

Zložljiva mizica vam je na voljo za samo 9,49 EUR8 z DDVPregled in dezinfekcija klimeNAJ V VAŠEM VOZILU KROŽI ČIST IN SVEŽ ZRAK

Redno vzdrževanje in dezinfekcija klimatske naprave sta nujno potrebna za čist zrak v vozilu. V zračnem sistemu se namreč nabirajo prašni delci, bakterije in druga umazanija, ki je zdravju lahko škodljiva. Z rednimi pregledi boste zagotovili optimalno delovanje in podaljšali življenjsko dobo klimatske naprave, z dezinfekcijo pa uničili bakterije in odpravili morebitne neprijetne vonjave.

Vabimo vas na strokovni pregled, ki vključuje:

  • pregled klime,
  • dezinfekcijo klime,
  • sprej za dezinfekcijo.


Cena: 24,99 EUR9 z DDV.


Na pregled klime se lahko naročite TUKAJSprej za dezinfekcijoSprej za dezinfekcijo klimatske naprave čisti in odstranjuje umazanijo iz notranjih delov klimatskih naprav ter preprečuje gnezdenje bakterij in plesni. Primeren je za uporabo na klimatskih napravah, ki niso dalj časa delovale oziroma pred in po zaključku sezone (spomladi in jeseni).

  • Prečiščuje zračni krogotok in nežno odišavlja potniški prostor.
  • Omogoča ohranjanje optimalne zmogljivosti klimatske naprave in življenjske dobe uparjalnika.
  • Razpršilec z ekološko neoporečnim potisnim plinom.
  • Odstranjuje mikrobe v klimatskem sistemu in grelnem obtoku.

Sprej za dezinfekcijo klimatske naprave vam je na voljo po posebni ceni 10,99 €10 z DDVVlečne kljuke in napeljava za priklopVlečna kljuka omogoča varno vleko prikolice, plovila, počitniške prikolice ali druge opreme, hkrati pa lahko precej poveča praktičnost avtomobila ter omogoča dodatno prostornino v prikolici, ki je nameščena na samo kljuko.

Preverite ugodno ponudbo originalnih vlečnih kljuk in napeljave za priklop;  zdaj 30 % ugodneje11Želite več ugodnosti? Včlanite se v klub Moj Peugeot!


______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

1Cena velja za šampon za pranje avtomobila s kataloško številko KEMS001. Ponudba velja od 1. 6. 2022 do 31. 8. 2022.

2Cena velja za komplet prve pomoči in varnostni brezrokavnik s kataloško številko DBAOPEN109. Ponudba velja od 1. 6. 2022 do 31. 8. 2022.

Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Slika je simbolična.s prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Slika je simbolna.

3 Ponudba velja do 31.08.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za originalne metlice brisalcev (marketinška skupina 431 in 433) in metlice brisalcev proizvajalca Eurorepar (marketinška skupina 719), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolična. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

4 Ponudba velja do vključno 31.08.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino nosilcev za kolesa (marketinška skupina 966), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolična. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

5 Ponudba velja do 31.08.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za originalne tepihe (marketinška skupina 948) in tepihe dobaviteljev Gledring in Konstill, ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolična. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

6 Ponudba velja do vključno 30.04.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino strešnih nosilcev (marketinška skupina 961), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolična. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

7 Ponudba velja do vključno 31.08.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino originalnih strešnih kovčkov (marketinška skupina 971), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolična. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

8 Cena velja za zložljivo mizico (kataloška številka DB09104175). Ponudba velja od 01.05. do 31.08.2022. Prodaja izdelka iz ponudbe je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Slika je simbolična. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

9 Ponudba velja do 31. 8. 2022. Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb in napak.

10 Cena velja za sprej za dezinfekcijo klimatske naprave (kataloška številka 1608523580). Ponudba velja od 01.05. do 31.08.2022. Prodaja izdelka iz ponudbe je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Slika je simbolična. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

11 Ponudba velja do vključno 31.08.2022 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na celotno skupino originalnih vlečnih kljuk in napeljave za priklop (marketinške skupine 963, 975 in 976), ki so dobavljive na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolična. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič