Peugeot - DODATNA OPREMA

IZDELEK MESECAAditiv za dizelski ali bencinski motor 

Poskrbi, da se mineralne in bio sestavine usedline goriva razgradijo in ne mašijo rezervoarne posode ter šob. Priporočilo je vlivanje dodatka dvakrat letno in sicer celotno vsebino plastenke vliti v posodo za gorivo pred polnjenjem rezervoarja. 

Akcija cena dodatka je 9,99 EUR z DDV1
Komplet za prvo pomoč 

Vsebuje vso zakonsko predpisano vsebino, sterilno zapakirano v praktični embalaži, ki ščiti pred poškodbami, nečistočo in vodo. Poleg je v torbici priložen tudi varnostni brezrokavnik univerzalne velikosti z dvema odsevnima pasovoma za boljšo vidljivost.

Akcijska cena paketa je 9,99 EUR z DDV2


DRUGE UGODNOSTI

Jeklena platišča

Z novim naprednim jeklom postajajo jeklena platišča vedno bolj priljubljena, saj so izredno trpežna in fleksibilna, zato vam med vožnjo zagotavljajo varnost in udobje.

Obiščite nas in si zagotovite jeklena platišča 30 % ugodneje3

Originalni in Eurorepar akumulatorji

Hladni in vlažni dnevi so posebna obremenitev za akumulatorje. Žal vse več voznikov pozabi na jesenski servis, ki naj bi poleg kontrole luči in namestitve zimskih gum obsegal tudi kontrolo akumulatorja.

Izkoristite 40 % popust na originalne in Eurorepar akumulatorje4

Originalna in Eurorepar hladilna tekočina 

Hladilna tekočina (antifriz) zagotavlja hlajenje motorja in s tem njegovo učinkovitost, zato je zelo pomembno, da ima ustrezne lastnosti (preprečuje rjavenje, pri nizkih temperaturah ne zmrzne). V prvi vrsti torej preprečuje pregrevanje motorja, pozimi pa ščiti pred zmrzovanjem.

Izkoristite akcijsko ponudbo na originalne in Eurorepar hladilne tekočine - 40 % ugodneje5

1Cena velja za aditiv za bencinski motor, pod kataloško številko 1609337380 ter za aditiv za dizelski motor, pod kataloško številko 1611332880. Ponudba velja od 30.11.2021.

2Cena velja za komplet prve pomoči in varnostni brezrokavnik, pod kataloško številko DBAOPEN109. Ponudba velja od 31.12.2021.

Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Slika je simbolna.

3Ponudba velja do 31.12.2021 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na jeklena platišča (marketinška skupina 516), ki so dobavljiva na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolična. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

4Ponudba velja do 31.12.2021 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za originalne akumulatorje (marketinška skupina 361) in akumulatorje proizvajalca Eurorepar (marketinška skupina 715), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolična. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

5Ponudba velja do 31.12.2021 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja na originalno hladilno tekočino (marketinška skupina 97) in hladilno tekočino proizvajalca Eurorepar (marketinška skupina 875), ki je dobavljiva na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolična. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič