PEUGEOT 308 SW HIBRID

Novi PEUGEOT 308 HYBRID združuje moč in učinkovitost z dvema motorjema: HYBRID 180 KM FWD in HYBRID 225 KM FWD. Izkusite nove občutke v vožnji, ki vam jih ponuja kombinacija notranjega zgorevanja in električne energije za vzorno lego na cesti in visoko stopnjo udobja v vožnji. Izkoristite lahko tudi optimizirano baterijo za 100 % električne izkušnje v vožnji z do 60 km dosega.

PEUGEOT 308 SW HIBRID

PREDNOSTI

Priključni hibrid


Do  60 km dosega (WLTP)

Užitek v vožnji

Pri tem priključnem hibridu lahko sami izberete pogonski sklop za vožnjo: motor z notranjim zgorevanjem ali električni motor. V električnem načinu boste lahko izkusili kar nekaj novih občutkov:

 • do 60 km električnega dosega (WLTP),
 • tekoča vožnja brez cukanja, manj vibracij,
 • naglo pospeševanje po zaslugi nemudoma razpoložljivega navora motorja,
 • neslišno delovanje motorja.

OBLIKOVNA ZASNOVA

Neizmerna zapeljivost


Novi 308 HYBRID kot nesporni pripadnik visokega razreda poudarja svojo dinamičnost in identiteto. S ploščico HYBRID in LED osvetlitvijo sinje modre barve, ki se vklopi v načinu Electric, pretanjeno namiguje, da sodi med hibridna vozila.

TEHNOLOGIJA


PRIKLJUČNI HIBRIDNI MOTOR

Za še več užitkov je pri novem PEUGEOTU 308 možno izbirati med dvema priključno hibridnima motorjema:

 
HIBRID 225 e-EAT8 združuje:

 • motor PureTech s 180 KM (132 kW) od 26 gramov emisij CO2/km dalje
 • električni motor 81 kW,
 • 8-stopenjski elektrificirani samodejni menjalnik e-EAT8.

 
HIBRID 180 e-EAT8 združuje:

 • motor PureTech s 150 KM (110 kW) od 25 gramov emisij CO2/km dalje
 • električni motor 81 kW,
 • 8-stopenjski elektrificirani samodejni menjalnik e-EAT8.

DOSEG IN POLNJENJE


Litij-ionska baterija novega PEUGEOTA 308 HYBRID vam zagotavlja tolikšen doseg, da lahko v električnem načinu prevozite do 60 kilometrov po homologacijskem preizkusnem postopku WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures ali globalno usklajeni preizkusni postopek za osebna vozila in lahka gospodarska vozila).
Preizkusni postopek WLTP nudi uporabnikom bolj natančne vrednosti dosega, ki veliko bolj realno predstavljajo dejansko rabo vozila.

NAČINI VOŽNJE

ZAGOTOVITE SI OPTIMALEN DOSEG


Preveri zalogo vozil › Katalog › Preveri cenik ›
Konfigurator › Ob kliku na gumb Konfigurator boste preusmerjeni na drugo spletno stran.

Aplikacija MyPeugeot®

Nadzirajte svoje vozilo na daljavo. Nadzirajte svoje vozilo na daljavo.

Z aplikacijo MyPeugeot® lahko v kateremkoli trenutku in od kjerkoli pregledate:

 • avtonomijo,
 • napredek polnjenja in stanje napolnjenosti vozila,
 • statistične podatke porabi goriva na poti.


Na daljavo lahko upravljate tudi nekatere funkcije vozila, in to neposredno iz aplikacije:

 • vklop in načrtovanje polnjenja, zlasti za koriščenje ugodnosti cenika v terminih izven gneče,
 • predhodno toplotno klimatiziranje potniškega prostora (hlajenje/gretje), s katerim si zagotovite optimalno
 • predhodno toplotno klimatiziranje potniškega prostora (hlajenje/gretje), s katerim si zagotovite optimalno udobje, hkrati pa zadržite enako napolnjenost akumulatorja.
App image

Se zanimate za nakup/najem?

Se zanimate za nakup ali poslovni najem vozila? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev že 3. leto zapored.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič