PEUGEOT 308 SW

Otresite se stereotipov in za volanom novega PEUGEOTA 308 SW uživajte v čisto vsakem trenutku. Prepustite se njegovemu izraznemu nekonformističnemu slogu in njegovim novim tehnologijam, ki so bile zasnovane z namenom, da bo vaš čas v vozilu še bolj kakovostno preživet. Zavoljo obljube Power of Choice, ki vam jo daje znamka PEUGEOT, lahko pri svojem novem karavanu PEUGEOT 308 SW svobodno izbirate med bencinskim, dizelskim in priključno hibridnim motorjem.

Oblikovna zasnova

Intenziven in samosvoj karavan.

Novi karavan PEUGEOT 308 SW, ki v osrčju nove okrasne maske nosi najnovejši logotip znamke Peugeot, se ponaša z impozantno držo, ki jo poveličujeta podaljšani pokrov motornega prostora in nazaj pomaknjeno vetrobransko steklo.
Njegova drzna razmerja, izrazna slogovna podoba in čutno elegantna oblikovna zasnova razkrivajo samozavestno in edinstveno osebnost, ki kljubuje stereotipom, vendar hkrati ohranja vso svojo praktičnost in modularnost.

Voznikovo mesto

Prežet s tehnologijo za intuitivne izkušnje v vožnji.

Namestite se v ergonomski, intuitivni in ultra povezljivi novi PEUGEOT i-Cockpit®. To je eden najpomembnejših znamkinih akterjev na področju varnosti in kakovosti bivanja v vozilu, ki je bil v celoti prenovljen, da vozniku in vsem ostalim potnikom ponuja še več ergonomije, dizajnerskih elementov in tehnologije.

Tehnologija

Užitki vožnji kot še nikoli poprej.


Naužijte se stabilne lege na cesti, enostavnega krmiljenja in užitkov v vožnji z novim kompaktnim karavanom PEUGEOT 308 SW.

Prepustite se polsamodejni vožnji po zaslugi kombiniranega delovanja prilagodljivega tempomata s funkcijo Stop and Go in aktivnega sistema za zadržanje vozila na voznem pasu.

Preveri zalogo vozil › Katalog › Preveri cenik ›
Konfigurator › Ob kliku na gumb Konfigurator boste preusmerjeni na drugo spletno stran.

Aplikacija MyPeugeot®

Nadzirajte svoje vozilo na daljavo. Nadzirajte svoje vozilo na daljavo.

Z aplikacijo MyPeugeot® lahko v kateremkoli trenutku in od kjerkoli pregledate:

  • avtonomijo,
  • napredek polnjenja in stanje napolnjenosti vozila,
  • statistične podatke porabi goriva na poti.


Na daljavo lahko upravljate tudi nekatere funkcije vozila, in to neposredno iz aplikacije:

  • vklop in načrtovanje polnjenja, zlasti za koriščenje ugodnosti cenika v terminih izven gneče,
  • predhodno toplotno klimatiziranje potniškega prostora (hlajenje/gretje), s katerim si zagotovite optimalno
  • predhodno toplotno klimatiziranje potniškega prostora (hlajenje/gretje), s katerim si zagotovite optimalno udobje, hkrati pa zadržite enako napolnjenost akumulatorja.
App image

Se zanimate za nakup/najem?

Se zanimate za nakup ali poslovni najem vozila? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev že 3. leto zapored.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič