Financiranje nakupa vozila


V Avtotehni VIS se zavedamo, da odločitev, kateri avto boste kupili, pogosto ni enostavna. Zato vam s strokovnim nasvetom pomagamo ne samo pri izbiri primernega modela vozila za vas, temveč tudi s strokovnim nasvetom pri izbiri najugodnejše možnosti financiranja nakupa za vas.

Nudimo široko paleto finančnih produktov, ki vam omogočajo enostaven nakup novega ali rabljenega vozila. Izbirate lahko med finančnim ali operativnim leasingom po ugodnih pogojih. Poleg ugodnega modela financiranja nudimo tudi možnost sklenitve avtomobilskega zavarovanja po izredno ugodnih pogojih, tako ob nakupu novega kot rabljenega vozila pri nas.

Finančni leasing

Finančni leasing je klasična in najbolj pogosta oblika financiranja nakupa novih in rabljenih vozil. Mesečni obroki, doba financiranja in začetne obveznosti se prilagajajo glede na želje oziroma finančne zmožnosti leasingojemalca. Ta oblika financiranja je primerna tako za pravne kot fizične osebe.

Operativni leasing oziroma poslovni najem

Operativni leasing oziroma poslovni najem vozil za vaše podjetje predstavlja najem enega ali več vozil z vnaprej znano najemnino in dobo trajanja najema. Namen poslovnega najema je podjetju privarčevati čas, potreben za nakup in vzdrževanje vozil. Po izteku pogodbe vozilo preprosto vrnete najemodajalcu in si izberete novo vozilo.

Za podrobnejše informacije se povežite z našimi prodajnimi svetovalci ali nam enostavno napišite svoje vprašanje prek spodnjega spletnega obrazca.  

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič