UGODNOSTI DODATNE OPREME ZA ČLANE MOJ CITROËN

Nepogrešljiva dodatna oprema za osebno noto vašega vozila ter popolne izlete in potovanja.

Članom kluba zvestobe za fizične osebe MyCITROËN plus in kluba za pravne osebe MyCITROËN za podjetja je originalna dodatna oprema na voljo kar do 40% ugodneje.

Niste člani kluba zvestobe MyCITROËN plus? Včlanite se TUKAJ ali preverite akcije za vse znamke.

POSKRBITE ZA UREJENOST VAŠEGA CITROËNA!

Osvežite notranjost vozila z novimi preprogami.

Še danes obiščite servis Citroën Avtotehna VIS in opremite svoje vozilo za brezskrbne poti.

Udobje v avtu se prične s preprogo.


Člani kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja jih dobite še posebej ugodno:

GUMI PREPROGE IZ NABORA ORIGINALNE OPREME  -20 %1

ZA JASEN POGLED NA CESTIŠČE!

Zagotovite si brezhibno vidljivost v vseh vremenskih razmerah!

Izkoristite 40% popust na originalne in Eurorepar metlice brisalcev, ki bodo poskrbele za jasno vidljivost in posledično varno vožnjo ne glede na vremenske razmere.


Člani kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja jih dobite še posebej ugodno:

ORIGINALNE IN EUROREPAR METLICE BRISALCEV -40 %2

POVEČAJTE PREVOZNE ZMOŽNOSTI VAŠEGA CITROËNA

V pooblaščenih servisih Citroën vam je na voljo širok nabor kvalitetnih ORIGINALNIH strešnih nosilcev za zelo hitro namestitev brez orodja.

Oglasite se pri nas in si zagotovite strešne nosilce po meri!


Člani kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja jih dobite še posebej ugodno:

STREŠNI NOSILCI IZ NABORA ORIGINALNE OPREME -40 %3

Več prostora, manj skrbi!

Uživajte v sezoni poletnih dogodivščin s praktično uporabno opremo za popolne izlete in potovanja.

Oglasite se pri nas in si zagotovite strešne kovčke po meri!


Člani kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja jih dobite še posebej ugodno:

STREŠNI KOVČKI IZ NABORA ORIGINALNE OPREME -40 %4

PREVOZ TOVORA NI VEČ TEŽAVA

Ko zmanjka prostora v prtljažniku in na strehi, je čas za dodatno prikolico in vlečno kljuko.

V pooblaščenih servisih Citroën vam je na voljo širok nabor kvalitetnih ORIGINALNIH vlečnih kljuk, ki se v nekaj sekundah namestijo in snamejo brez dodatnega orodja.

Oglasite se pri nas in si zagotovite vlečne kljuke po meri!

 

Člani kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za Podjetja jih dobite še posebej ugodno:

VLEČNE KLJUKE IZ NABORA ORIGINALNE OPREME -30 %5

Uživajte v kolesarskih dogodivščinah kjerkoli in kadarkoli s praktično uporabno opremo za popolne izlete in potovanja.

V pooblaščenih servisih Citroën vam je na voljo širok nabor kvalitetnih ORIGINALNIH nosilcev za kolesa.

Oglasite se pri nas in si zagotovite nosilec za kolo po meri!

Vsi nosilci za kolesa so vzdržljivi, estetsko dovršeni in enostavni za montažo, poleg tega pa imajo pridobljeno homologacijo po veljavnih varnostnih standardih in se idealno prilegajo konfiguraciji vašega vozila.


Člani kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja jih dobite še posebej ugodno:

NOSILCI ZA KOLESA IZ NABORA ORIGINALNE OPREME -30 %6

PRIPRAVLJENI NA NOVE POTI!

Ker smo zanesljivo skrbni, vam za več udobja na poti priporočamo: Zložljivo mizico za samo 9,49€

Še danes obiščite najbližji pooblaščeni servis Citroën in opremite svoje vozilo za brezskrbne poti.


Člani kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja jih dobite še posebej ugodno:

ZLOŽLJIVA MIZICA ZA SAMO 9,49€7

CITROËN ASISTENCA PLUS

Redno servisiranje v pooblaščeni servisni mreži Citroën vas po novem pripelje do še več brezskrbnosti! 
Vsi člani kluba zvestobe MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja, ki redno vzdržujete svoje vozilo v pooblaščeni servisni mreži Citroën ste upravičeni do dodatne ugodnosti:

Storitev CITROËN ASISTENCA PLUS*
(brezplačno za eno leto)
*na območju Republike Slovenije


Kdor servisira, ta profitira!

Z vsakim opravljenim servisom po programu proizvajalca vam prične ta ugodnost teči oz. se vam vsakič podaljša še za dodatno leto.
Vsi skrbni vozniki, ki imate vozila starejših letnikov in izven pogodbene garancije oz. ene od Storitev Citroën (pogodbe o podaljšanem jamstvu in/ali vzdrževanju), se lahko v primeru okvare ali nezgode na območju Republike Slovenije vse dni v leti obrnete na že znano številko 080 22 99.

Zagotavljamo vam brezplačno vleko do najbližjega pooblaščenega servisa Citroën ali odpravo napake na kraju samem v naslednjih primerih:

  • okvare na cesti,
  • prazne pnevmatike,
  • izgubljenega ključa,
  • točenja napačne vrste goriva goriva v rezervoar ali
  • nevoznega vozila zaradi prometne nesreče

 
Razlog več, da skrb za vašega Citroëna prepustite strokovnjakom v pooblaščenih servisih Citroën!

ZANESLJIVO SKRBNI SMO VAM NA VOLJO 24 UR NA DAN, VSE DNI V LETU!

PROGRAM UGODNOSTI MOJ CITROËN

Ste lastnik Citroëna in bi želeli biti deležni številnih ugodnosti? Postanite član programa Moj Citroën in vzdrževanje vašega Citroëna v optimalni formi bo lažje in cenejše kot kadarkoli. Za servisne storitve boste odslej plačevali do 17 % manj, za rezervne dele pa kar do 35 % manj.

Glavne koristi, ki vam jih prinaša program Moj Citroën

Prihranki: deležni boste popustov pri vzdrževanju svojega vozila, tako za nadomestne dele, kot tudi za olja in maziva TOTAL.

Mi vam priznamo še popust na storitve/delo pri opravljanju storitev v Avtotehni VIS.

Ekskluzivnost: prejemali boste obvestila o posebnih akcijah prilagojenih za vaše vozilo Citroën.

Obveščanje: obveščeni boste o ekskluzivnih dogodkih, novostih in drugih akcijah za lastnike vozil znamke Peugeot.

UDOBJE ZA ZVESTE GENERACIJE VOZIL IN NJIHOVIH LASTNIKOV

Želite prejemati ugodnosti ob članstvu v brezplačnem klubu zvestobe MyCITROËN plus še naprej?

Z izpolnitvijo PRISTOPNA IZJAVE za klub zvestobe MyCITROËN plus boste ponovno potrdili članstvo v brezplačnem klubu zvestobe MyCITROËN plus.

Tako boste še naprej upravičeni do dodatnih ugodnosti in popustov, prilagojenih posebej za vas.

Prihranite lahko kar do 35 % na originalne nadomestne dele ter do 17,5 % na olja in maziva znamke TOTAL.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ponudba velja do vključno 31. 8. 2022 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino originalnih gumi tepihov (marketinška skupina 948, Gledring, Konstill). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na https://www.citroen.si/citroen-in-vi/prodajna-mesta-citroen.html. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

Ponudba velja do vključno 31. 8. 2022 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popust velja za metlice brisalcev iz nabora originalnih (marketinška skupina 431 in 433) in Eurorepar (marketinška skupina 719) metlic brisalcev. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na https://www.citroen.si/citroen-in-vi/prodajna-mesta-citroen.html. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

3Ponudba velja do vključno 31. 8. 2022 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino originalnih strešnih nosilcev (marketinška skupina 961). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na https://www.citroen.si/citroen-in-vi/prodajna-mesta-citroen.html. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

4 Ponudba velja do vključno 31. 8. 2022 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino originalnih strešnih kovčkov (marketinška skupina 971). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na https://www.citroen.si/citroen-in-vi/prodajna-mesta-citroen.html. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

5Ponudba velja do vključno 31. 8. 2022. Navedeni popust velja na celotno skupino originalnih vlečnih naprav in napeljav (marketinška skupina 963, 975 in 976). Ponudba velja za izdelke iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Seznam vseh serviserjev se nahaja na https://www.citroen.si/citroen-in-vi/prodajna-mesta-citroen.html. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so vam na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

6Ponudba velja do vključno 31. 8. 2022 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino originalnih nosilcev za kolesa (marketinška skupina 966). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na https://www.citroen.si/citroen-in-vi/prodajna-mesta-citroen.html. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

7Ponudba velja do vključno 31. 8. 2022 v pooblaščeni prodajno-servisni mreži Citroën za izdelek zložljiva mizica (kat. št. DB09104175). Več informacij o ponudbi, ceni in dobavljivosti ustreznega izdelka za vaše vozilo je na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Seznam vseh serviserjev se nahaja na https://www.citroen.si/citroen-in-vi/prodajna-mesta-citroen.html. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom promocijske akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Cene vsebujejo DDV. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih napak in sprememb v ponudbi. Slika je simbolične narave.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič