UGODNOSTI DODATNE OPREME ZA ČLANE MOJ CITROËN

Nepogrešljiva dodatna oprema za osebno noto vašega vozila ter popolne izlete in potovanja.

Članom kluba zvestobe za fizične osebe MyCITROËN plus in kluba za pravne osebe MyCITROËN za podjetja je originalna dodatna oprema na voljo kar do 30% ugodneje.

Niste člani kluba zvestobe MyCITROËN plus? Včlanite se TUKAJ ali preverite akcije za vse znamke.

ZA JASEN POGLED NA CESTIŠČE!


V jesenskem in zimskem času je čas večjih padavin. Učinkoviti in kvalitetni brisalci so ključni za brezhibno vidljivost in posledično varno vožnjo.

Ste vedeli, da strokovnjaki priporočajo menjavo metlic brisalcev na vsaki dve leti?

Še danes obiščite servis Citroën Avtotehna VIS in opremite svoje vozilo za brezskrbne poti.

Člani kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja jih dobite še posebej ugodno:


METLICE BRISALCEV -30 %1


GASILINIK ZA GAŠENJE LI-ION BATERIJ


V našem vsakdanu imamo vedno več naprav z litijionskimi baterijami. V mobilnih telefonih, prenosnih računalnikih, e-skirojih, e-kolesih, otroških igračah. Ob ustrezni uporabi so varne, kljub temu pa moramo biti previdni pri njihovi uporabi, polnjenju in shranjevanju. 

Za vašo varnost in varnost vaših bližjih imejte vedno pri sebi gasilnik, ki je primeren za gašenje li-ionskih baterij. Na servisih Citroën lahko najdete različne velikosti. 

Od 59,99 €2 dalje.


Bistveno pri gašenju je sposobnost gasilnika za hitro in močno hlajenje, prodorni učinek v notranjost baterije in zmanjšanje tveganja proizvajanja strupenih izpušnih plinov.
POVEČAJTE PREVOZNE ZMOŽNOSTI VAŠEGA CITROËNA


Uživajte v novih dogodivščinah – na vaš avto si namestite strešne nosilce in tako povečajte prevozne zmožnosti! Vzdržljivi, estetsko dovršeni in enostavni za montažo.

Oglasite se pri nas in si zagotovite strešne nosilce po meri!

Člani kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja jih dobite še posebej ugodno:

STREŠNI NOSILCI IZ NABORA ORIGINALNE OPREME -30 %3

ZIMSKI PAKET DODATNE OPREME ZA SAMO 399,99€

Mraz je že potrkal na vrata, kar pomeni da so pred nami nove avanture. Pripravili smo zimski paket dodatne opreme za modele vozil za vozil C3, C3 Aircross, C4 in C5 Aircross. Vse, kar potrebujete za smučanje ali deskanje po belih strminah za samo 399,99 €4.

  • nosilci za smuči oz. snežne deske
  • strešni nosilci
  • gumijasto korito za prtljažnik
  • in gumijaste preproge!


Naši izkušeni strokovnjaki dodatno opremo tudi namestijo na vaše vozilo. Vi pa samo še počakajte na prve snežinke v »nizkem štartu«.

BODITE PRIPRAVLJENI NA ZIMO

Odpravite se na zimski izlet brez skrbi in si zagotovite svoje nosilce za smuči, ki so elegantnega videza, enostavni za montažo in odpiranje.

Oglasite se pri nas in si zagotovite nosilce za vse vrste smuči in snežnih desk.

Člani kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za Podjetja jih dobite še posebej ugodno:

Izkoristite poseben popust – 30 %5 na nosilce za smuči.

ZAVARUJTE NOTRANJOST SVOJEGA VOZILA!


Poskrbite za urejenost vašega Citroëna! Zaščitite potniški in prtljažni prostor svojega vozila s kakovostnimi, po meri ukrojenimi preprogami in koriti.

Gumijasti tepihi preprečijo obrabo in vam prihranijo denar za globinsko čiščenje avtomobila. Preverite ugodno ponudbo gumijastih tepihov in korit za prtljažnik.

Osvežite notranjost vozila, še danes obiščite servis Citroën Avtotehna VIS.

Člani kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja jih dobite še posebej ugodno:

V Avtotehni VIS opravite nakup gumijastih preprog in korit s 30 % popustom.6

PLATIŠČA IZ LAHKE LITINE

Privoščite svojemu avtomobilu kakovostna in po meri ukrojena platišča iz lahke litine, s katerimi bo odločno izstopal v množici.  

Člani kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja jih dobite še posebej ugodno:

Zagotovite si edinstven videz – 30 %7 na platišča iz lahke litine.


CITROËN ASISTENCA PLUS

Redno servisiranje v pooblaščeni servisni mreži Citroën vas po novem pripelje do še več brezskrbnosti! 
Vsi člani kluba zvestobe MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja, ki redno vzdržujete svoje vozilo v pooblaščeni servisni mreži Citroën ste upravičeni do dodatne ugodnosti:

Storitev CITROËN ASISTENCA PLUS*
(brezplačno za eno leto)
*na območju Republike Slovenije


Kdor servisira, ta profitira!

Z vsakim opravljenim servisom po programu proizvajalca vam prične ta ugodnost teči oz. se vam vsakič podaljša še za dodatno leto.
Vsi skrbni vozniki, ki imate vozila starejših letnikov in izven pogodbene garancije oz. ene od Storitev Citroën (pogodbe o podaljšanem jamstvu in/ali vzdrževanju), se lahko v primeru okvare ali nezgode na območju Republike Slovenije vse dni v leti obrnete na že znano številko 080 22 99.

Zagotavljamo vam brezplačno vleko do najbližjega pooblaščenega servisa Citroën ali odpravo napake na kraju samem v naslednjih primerih:

  • okvare na cesti,
  • prazne pnevmatike,
  • izgubljenega ključa,
  • točenja napačne vrste goriva goriva v rezervoar ali
  • nevoznega vozila zaradi prometne nesreče

 
Razlog več, da skrb za vašega Citroëna prepustite strokovnjakom v pooblaščenih servisih Citroën!

ZANESLJIVO SKRBNI SMO VAM NA VOLJO 24 UR NA DAN, VSE DNI V LETU!

PROGRAM UGODNOSTI MOJ CITROËN

Ste lastnik Citroëna in bi želeli biti deležni številnih ugodnosti? Postanite član programa Moj Citroën in vzdrževanje vašega Citroëna v optimalni formi bo lažje in cenejše kot kadarkoli. Za servisne storitve boste odslej plačevali do 17 % manj, za rezervne dele pa kar do 35 % manj.

Glavne koristi, ki vam jih prinaša program Moj Citroën

Prihranki: deležni boste popustov pri vzdrževanju svojega vozila, tako za nadomestne dele, kot tudi za olja in maziva TOTAL.

Mi vam priznamo še popust na storitve/delo pri opravljanju storitev v Avtotehni VIS.

Ekskluzivnost: prejemali boste obvestila o posebnih akcijah prilagojenih za vaše vozilo Citroën.

Obveščanje: obveščeni boste o ekskluzivnih dogodkih, novostih in drugih akcijah za lastnike vozil znamke Peugeot.

UDOBJE ZA ZVESTE GENERACIJE VOZIL IN NJIHOVIH LASTNIKOV

Želite prejemati ugodnosti ob članstvu v brezplačnem klubu zvestobe MyCITROËN plus še naprej?

Z izpolnitvijo PRISTOPNA IZJAVE za klub zvestobe MyCITROËN plus boste ponovno potrdili članstvo v brezplačnem klubu zvestobe MyCITROËN plus.

Tako boste še naprej upravičeni do dodatnih ugodnosti in popustov, prilagojenih posebej za vas.

Prihranite lahko kar do 35 % na originalne nadomestne dele ter do 17,5 % na olja in maziva znamke TOTAL.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ponudba velja do vključno 30. 4. 2023 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popust velja za metlice brisalcev iz nabora originalnih (marketinška skupina 431 in 433) in Eurorepar (marketinška skupina 719) metlic brisalcev. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v Avtotehni VIS. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri Avtotehni VIS pooblaščenem serviserju Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da v Avtotehni VIS preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

Ponudba velja do vključno 30. 4. 2023 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popusti veljajo na kataloške številke: WE12474, WE12466, WE12468. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v Avtotehni VIS. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri Avtotehni VIS pooblaščenem serviserju Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da v Avtotehni VIS preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

3Ponudba velja do vključno 30. 4. 2023 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino originalnih strešnih nosilcev (marketinška skupina 948 in 981,). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v Avtotehni VIS. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri Avtotehni VIS pooblaščenem serviserju Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da v Avtotehni VIS preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

4 Ponudba velja do vključno 30. 4. 2023 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino zimskih paketov dodatne opreme (ZIMPAK). Zimski paketi veljajo za modele C3, C3 Aircross, C4, ë-C4, C5 Aircross in Berlingo Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v Avtotehni VIS. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri Avtotehni VIS pooblaščenem serviserju Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da v Avtotehni VIS preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

5Ponudba velja do vključno 30. 4. 2023 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popust Popust velja za vse strešne nosilce za smuči (marketinška skupina 972), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v Avtotehni VIS. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri Avtotehni VIS pooblaščenem serviserju Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da v Avtotehni VIS preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

6Ponudba velja do vključno 30. 4. 2023 oziroma do razprodaje zalog. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino gumijastih preprog in korit za prtljažnik (marketinška skupina 948 in 981,). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v Avtotehni VIS. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri Avtotehni VIS pooblaščenem serviserju Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da v Avtotehni VIS preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

7Ponudba velja do vključno 30. 4. 2023 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino alu platišč (marketinška skupina 517) in komplete alu platišč (marketinška skupina 526). Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v Avtotehni VIS. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri Avtotehni VIS pooblaščenem serviserju Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da v Avtotehni VIS preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič