Priporočena Citroën gospodarska vozilaPonovno odkrijte Citroënovo najširšo ponudbo gospodarskih vozil na trgu, posebej zasnovanih za profesionalce in prilagojenih vsaki potrebi. 

Citroën Jumper že od 27.800


  • 1000 EUR Citroën BONUS
  • DODATNIH 1000 EUR BONUS na Citroën financiranje


Največji kombi v ponudbi je vedno pripravljen za prevoz vsega, kar potrebujete, z nosilnostjo do 1900 kg in prostornino tovora 17 m3.

Citroën Berlingo VAN že od 21.800


  • 1000 EUR BONUS na Citroën financiranje


Uživajte v vseh prednostih Berlinga – okretnega in kompaktnega gospodarskega vozila z novo zasnovo, novimi funkcijami in vsem Citroënovim udobjem.


Izbirate lahko na podlagi svojih potreb in tega, kar nameravate početi. Berlingo se prilagodi vašim potrebam in je na voljo v dveh dolžinah karoserije z nakladalno zmogljivostjo do 4,4 m³.

Citroën Jumpy Van že od 28.000


  • 1000 EUR BONUS na Citroën financiranje


Ponovno odkrijte Jumpy, ultimativno vsestransko uporabno vozilo, ki se ponaša z vrsto funkcij in modernim dizajnom, še vedno pa je na voljo v 100-odstotno električni različici!


Uživajte v nizu praktičnih funkcij, kot so prostoročna drsna stranska vrata in modulwork (za prevoz predmetov do 4 m dolžine), ki vam ponujajo impresivno nakladalno prostornino 6,3 m3.

NE SPREGLEJTE: V maloprodajno ceno vozila je vključeno CarGarantie jamstvo za VSA CITROËN TOVORNA VOZILA za 48 mesecev ali 200.000.


*Navedena cena velja za pravne osebe pri nakupu vozila s pomočjo Citroën Financiranja za prodajne pogodbe sklenjene do 31. 5. 2024. V primeru nakupa s Citroën financiranjem pa prejmete še CarGarantie jamstvo za dobo 4 leta (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma 200.000 km (kar se zgodi prej). Vse slike so simbolične. Za več informacij se obrnite na pooblaščenega prodajalca vozil Citroën.

Zgoraj zapisane cene so navedene po aktualnem Citroën ceniku.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič