PREGLED 20 KONTROLNIH TOČK

Zapeljite v Avtotehno VIS na PREGLED 20 VITALNIH TOČK VOZILA ZA LE 19,99 € ter PRIHRANITE 20 € PRI REDNEM SERVISU.

Ob opravljenem pregledu 20 vitalnih točk vozila vam namreč podarimo popust v višini 20 € za redni servis. Hkrati pa vam opravimo tudi IZPIS STANJA AKUMULATORJA.

PEUGEOT

Kaj preverimo?

Pri pregledu bomo preverili 20 ključnih točk v in zunaj vozila1, ocenili njihovo stanje in opravili tudi izpis stanja akumulatorja. Po koncu pregleda boste prejeli pisno strokovno mnenje (kontrolni list) in bon v vrednosti 20 EUR za naslednji redni servis.

Na servis se lahko naročite TUKAJ ali pa nas pokličete na telefonsko številko 080 88 82.


CITROËN

Naši zanesljivo skrbni strokovnjaki vam bodo med drugim pregledali2:

  • stanje akumulatorja,
  • delovanje brisalnikov in pralne naprave,
  • svetlobne in zvočne signale,
  • obrabljenost pnevmatik in tlak v njih,
  • stanje karoserije in stekel,
  • stanje zavor, ploščic in diskov,
  • nivo tekočin (za pranje stekel, hladilna, zavorna, motorno in servo olje),
  • vzmetenje, …


Na servis se lahko naročite TUKAJ ali pa nas pokličete na telefonsko številko 080 88 82.


OSTALE ZNAMKE


Ob opravljenem pregledu 20 vitalnih točk vozila namreč podarimo popust v višini 20 € za redni servis. Hkrati pa vam opravimo tudi IZPIS STANJA AKUMULATORJA3.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

1 Ponudba velja za člane programa Moj Peugeot do 31.12.2021. Bon v vrednosti 20 € je unovčljiv na pooblaščenih servisih Peugeot ob opravljenem rednem servisu po priporočilih znamke Peugeot, v roku 12 mesecev od opravljenega pregleda 20 točk. Pogoj za koriščenje popusta 20 € je opravljen pregled 20 kontrolnih točk vozila za 19,99 € ter izpolnjen in žigosan seznam 20 točk. Popust 20 € ni prenosljiv in ga ni mogoče zamenjati za gotovino. Ponudba velja za fizične osebe. Cena vsebuje 22-odstotni DDV. Peugeot si pridržuje pravico do napak in sprememb v vsebini in ponudbi.

2 Popust 20 € je unovčljiv na pooblaščenih servisih Citroën ob opravljenem rednem servisu po priporočilih znamke Citroën, v roku 12 mesecev od opravljenega pregleda 20 točk. Pogoj za koriščenje popusta 20 € je opravljen pregled 20 vitalnih točk vozila ter izpolnjen in žigosan seznam 20 točk. Popust 20 € ni prenosljiv in ga ni mogoče zamenjati za gotovino. Ponudba velja do 31. 12. 2021 in za fizične osebe. Cena vsebuje 22-odstotni DDV. Citroën si pridržuje pravico do napak in sprememb v vsebini in ponudbi. Slika je simbolična.

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Izpusti onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

3 Ponudba velja do 31. 12. 2021 na servisih Avtotehne VIS. Popust 20 € je unovčljiv na servisih Avtotehne VIS, v roku 12 mesecev od opravljenega pregleda 20 točk. Pogoj za koriščenje popusta 20 € je opravljen pregled 20 vitalnih točk vozila ter izpolnjen in žigosan seznam 20 točk. Popust 20 € ni prenosljiv in ga ni mogoče zamenjati za gotovino. Ponudba velja za fizične osebe. Cena vsebuje 22 % DDV. Avtotehna VIS si pridržuje pravico do napak in sprememb v vsebini in ponudbi. Slika je simbolična.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič