Lahka gospodarska vozila Peugeot

Lahka gospodarska vozila PEUGEOT se odlično znajdejo v najrazličnejših situacijah. Popolnoma opremljena in prilagodljiva paleta vozil v različnih verzijah, prilagojenimi raznovrstni poklicni uporabi in lastnostmi, ki zagotavljajo neustavljivo zmogljivost in zanesljivost.

Z novo generacijo električnih izvedenk pa prinašajo vse prednosti e-mobilnosti tudi v vaš poslovni vsakdan.

V primeru nakupa s Peugeot financiranjem pa prejmete še 4 leta JAMSTVA OPTIWAY do 100.000km.

EXPERT

Spoznajte gospodarski vozili PEUGEOT Expert in Expert Kombi, ki bosta poenostavila vaše službene obveznosti. Na voljo sta tudi z električnim pogonom kot različica e-Expert in e-Expert Kombi.


Peugeot EXPERT Furgon Confort L1 1.5 BlueHDi 100 Stop&Start s

 • klimatsko napravo,
 • pomočjo pri speljevanju v klanec,
 • desnimi drsnimi nezastekljenimi vrati,
 • tempomatom in omejevalnik hitrosti


za 20.260 €+ DDV*


> Več o Expertu

> Zaloga vozil Expert

PARTNER

PEUGEOT PARTNER je bil takoj za lansiranjem okronan z nazivom International Van Of The Year 2019 oziroma mednarodni dostavnik leta.


Peugeot PARTNER Furgon Confort L1, 1.5 BlueHDi 100 s

 • klimatsko napravo,
 • pomočjo pri speljevanju v klanec,
 • električnim pomikom prednjih stekel,
 • električna nastavljiva in ogrevana zunanja ogledala


za 15.500 € + DDV*


> Več o Partnerju

> Zaloga vozil Partner

BOXER

Boxer zajema številne modele, razpoložljive v različnih višinah in dolžinah ter vam zagotavlja optimalne stroške uporabe vozila še posebej po zaslugi treh motorjev HDi.


Peugeot BOXER Furgon Confort 330 L1H1 2.2 BlueHDi 140 Stop&Start s

 • klimatsko napravo,
 • pomočjo pri speljevanju v klanec,
 • desnimi drsnimi nezastekljenimi vrati,
 • električnim pomikom prednjih stekel,
 • električno nastavljivimi in ogrevanimi zunanjimi ogledali


za 19.990 €+ DDV*


> Več o Boxerju

> Zaloga vozil Boxer

Zalogo gospodarskih vozil Peugeot preveri > TUKAJ

*Navedena cena velja za pravne osebe pri nakupu vozila s pomočjo Peugeot Financiranja za prodajne pogodbe sklenjene do 30.04.2022. V primeru nakupa s Peugeot financiranjem pa prejmete še 4 leta JAMSTVA OPTIWAY do 100.000 km oziroma 4 leta jamstva CarGarantie do 200.000 km v primeru nakupa modela Boxer Furgon. Vse slike so simbolične. Za več informacij se obrnite na pooblaščenega prodajalca vozil Peugeot.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič