Lahka gospodarska vozila PeugeotLahka gospodarska vozila PEUGEOT se odlično znajdejo v najrazličnejših situacijah. Popolnoma opremljena in prilagodljiva paleta vozil v različnih verzijah, prilagojenimi raznovrstni poklicni uporabi in lastnostmi, ki zagotavljajo neustavljivo zmogljivost in zanesljivost.

Z novo generacijo električnih izvedenk pa prinašajo vse prednosti e-mobilnosti tudi v vaš poslovni vsakdan.
V primeru nakupa s Peugeot financiranjem pa prejmete še 4 leta JAMSTVA OPTIWAY do 100.000km.

NOVI PEUGEOT EXPERT


Novi EXPERT je pridobil prepoznavno oblikovno zasnovo, ki ustreza vašemu podjetju, nove vgradne tehnologije in možnost 100-odstotnega električnega motorja, ki omogoča do 350 km dosega po ciklu WLTP. Prilagodite ga lahko vsem svojim potrebam. 


PEUGEOT EXPERT KOMBI, POSEBEJ ZASNOVAN ZA PREVOZ POTNIKOV.že od 28.000 €


VEČ O MODELU

NOVI PEUGEOT PARTNER


Kombi PEUGEOT PARTNER bo poenostavil vaše vsakodnevne obveznosti, saj združuje okretnost, enostavno parkiranje in veliko prostornino za tovor. 100% električni Peugeot Partner ni le eleganten temveč tudi neslišen in okolju prijazen, tako da lahko z njim neomejeno dostopate do tistih predelov mesta, kjer veljajo omejitve prometnega režima. 


LAHKO GOSPODARSKO VOZILO ZA MESTNO OKOLJE!


že od 21.360 €


VEČ O MODELU

NOVI PEUGEOT BOXER


PEUGEOT BOXER je s svojo prenovljeno oblikovno zasnovo, modularno notranjostjo, novo opremo in do 420 km dosega po ciklu WLTP pri električnem motorju idealen partner poslovnih uporabnikov, ki na prvo mesto postavljajo zmogljivost in svobodo gibanja. 


SVOJEMU PODJETJU ZAGOTOVITE SAMOZAVESTNO STILSKO PODOBO!


že od 26.800 €


VEČ O MODELU

*Navedena cena velja za pravne osebe pri nakupu vozila s pomočjo Peugeot Financiranja za prodajne pogodbe sklenjene do 31. 5. 2024. V primeru nakupa s Peugeot financiranjem pa prejmete še 4 leta JAMSTVA OPTIWAY do 100.000 km oziroma 4 leta jamstva CarGarantie do 200.000 km v primeru nakupa modela Boxer Furgon. Vse slike so simbolične. Za več informacij se obrnite na pooblaščenega prodajalca vozil Peugeot.


Zgoraj zapisane cene so navedene po aktualnem Peugeot ceniku.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič