PEUGEOT 508 PSE

Vstopite v dobo neo zmogljivosti znamke PEUGEOT. Izrazite svoj estetski in inovativni duh za volanom nove limuzine 508 ali karavana 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED in se naužijte visoke zmogljivosti pri nizkih emisijah, ki vam jo ponuja najnovejša učinkovita in električna linija izdelkov PEUGEOT SPORT ENGINEERED.

Dizajn

Naužijte se estetike, ki jo narekuje učinkovitost.

Z novimi stilskimi zapovedmi, ki so modernizirale jezik zmogljivosti, novi vozili 508 in 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED izražata mogočno in osupljivo moč, ki jo poveličujejo odbijači, poudarjeni spodnji deli karoserije in širši koloteki, tako da lahko sprejmejo nova in čisto posebna 20-palčna platišča.

Nova legendarna okrasna maska črne barve z lebdečimi letvicami, vertikalno usmerjena krilca in drugi aerodinamični elementi izražajo učinkovitost svojih dinamičnih genov. Tekoče linije njihove elegantne in izklesane silhuete krasi nova ekskluzivna siva barva Selenium s prefinjenim bisernim odtenkom in dodatki v energični signaturni barvi Kryptonite.

Voznikovo mesto

Z upravljalnimi stikali voznikovega mesta PEUGEOT i-COCKPIT® lahko izboljšate svojo spretnost pri krmiljenju in na potovanjih.
Zagotovo boste cenili okretni volan manjših dimenzij in dejstvo, da vam med vožnjo ne bo treba odmakniti pogleda s cestišča po zaslugi nove instrumentne plošče v višini oči, na kateri se vam vse uporabne informacije prikazujejo tik pred očmi.
Pametni telefon odložite na sredinsko konzolo, da se napolni vi pa si medtem privoščite povsem sproščeno vožnjo z novo 3D povezljivo navigacijo in njeno funkcijo za glasovno upravljanje po zaslugi storitev TomTom®, ki vam v realnem času prikažejo vse bistvene informacije za vožnji.

Motorji

Privoščite si vsestransko uporabnost hibrida in učinkovitost visoko zmogljivega motorja!

S skupnimi 360 konjskimi močmi (265 kW), ki jih združeno zagotavljajo dva električna motorja in motor z notranjim zgorevanjem, torej z združeno močjo dveh energij in štirimi pogonskimi kolesi, novi vozili 508 in 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED zagotavljata optimalno pogonsko moč in spektakularne pospeške z največ 520 Nm navora.

V tej visoki zmogljivosti so prednosti hibridnega pogona združene z visoko učinkovitostjo in 42 kilometri dosega (WLTP) v načinu Electric.

Kombinirana poraba znaša 2.03 l/100 km (WLTP). Emisije CO2 znašajo 46 gramov CO2 na kilometer (WLTP). V načinu Electric ni emisij.

Tehnologija

Novi vozili 508 in 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED sta opremljeni z visokozmogljivim podvozjem, atletskimi 20-palčnimi platišči, zmogljivim zavornim sistemom in optimiziranimi nastavitvami, ki podeseterijo zmogljivost motorja z notranjim zgorevanjem in električnih motorjev ter zagotavljajo spektakularno učinkovitost:

 • pospešitev od 0 do 100 km/h v 5,2 sek,
 • pospeški z 80 na 120 km/h v 3 sek,
 • 1000 metrov z mesta vozilo prevozi v 24,5 sek,
 • najvišja hitrost omejena na 250 km/h na cestah, kjer je ta omejitev dovoljena,
 • skupna moč 360 KM (265 kW) in najvišji navor 520 Nm.

Glavni sistemi za pomoč pri vožnji


PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2

 • Vrednosti WLTP (1): Povprečni doseg: 45 km / Emisije CO2 pri kombinirani vožnji: 42 gramov/ km / Kombinirana poraba: 2,03 l/100 km

(1) Navedene vrednosti porabe goriva, emisij CO₂ in dosega so v skladu s preizkusnim postopkom WLTP, ki ga morajo za pridobitev homologacije od 1. septembra 2018 dalje opraviti nova vozila. Postopek WLTP je nadomestil novi evropski vozni cikel (NEDC) oziroma dosedanji preizkusni postopek. Glede na to, da so testni pogoji protokola WLTP bolj realni, so izmerjene vrednosti porabe goriva in emisij CO2 v številnih primerih višje od vrednosti, izmerjenih po postopku NEDC. Vrednosti porabe goriva, emisij de CO₂ in dosega se lahko spreminjajo glede na dejanske vozne razmere pri uporabi in raznih dejavnikov, kot so: pogostnost polnjenja, stil vožnje, hitrost, posebna oprema, opcijska oprema, tip pnevmatik, zunanja temperatura in toplotno udobje v notranjosti vozila. Za bolj podrobne informacije se lahko obrnete na vaše prodajno mesto.


Aplikacija MyPeugeot®

Nadzirajte svoje vozilo na daljavo. Nadzirajte svoje vozilo na daljavo.

Z aplikacijo MyPeugeot® lahko v kateremkoli trenutku in od kjerkoli pregledate:

 • avtonomijo,
 • napredek polnjenja in stanje napolnjenosti vozila,
 • statistične podatke porabi goriva na poti.


Na daljavo lahko upravljate tudi nekatere funkcije vozila, in to neposredno iz aplikacije:

 • vklop in načrtovanje polnjenja, zlasti za koriščenje ugodnosti cenika v terminih izven gneče,
 • predhodno toplotno klimatiziranje potniškega prostora (hlajenje/gretje), s katerim si zagotovite optimalno
 • predhodno toplotno klimatiziranje potniškega prostora (hlajenje/gretje), s katerim si zagotovite optimalno udobje, hkrati pa zadržite enako napolnjenost akumulatorja.
App image

Se zanimate za nakup/najem?

Se zanimate za nakup ali poslovni najem vozila? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev že 3. leto zapored.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič