OPEL MOKKA

Ste pripravljeni na Oplov naslednji drzen korak? Prinaša kombinacijo čistega oblikovanja, osupljive notranjosti in tehnološko najsodobnejših pogonskih sklopov, zato pričakujte nepričakovano. Nova Mokka je tukaj in za novo raven vožnje pravila piše na novo. Čas je, da se zapeljete po svoje – z Mokko.Oblikovanje

Pritegne poglede


Športno dinamičen videz nove Mokke je veliko več kot drzen izraz čistega naprednega oblikovanja. To je odraz popolnoma nove filozofije nemškega razvoja in samozavestne vizije Oplove privlačne prihodnosti. Izberite različico GS Line in z edinstvenimi privlačnimi vizualnimi poudarki dodajte novo športno razsežnost svoji Mokki.

Varnost in inovacije

Samodejni regulator hitrosti


Samodejni regulator hitrosti omogoča, da varnost pri udobni in sproščeni vožnji ni prav nič manjša. S samodejnim pospeševanjem in zaviranjem pomaga ves čas ohranjati stalno razdaljo do vozila, ki vozi pred vami. 

Vrhunsko udobje

Napredno udobje


Mokka poskrbi, da je vsaka pot še bolj zanimiva – in z odlično vsestransko oporo sedežev in masažno funkcijo za voznika bodo tudi veliko bolj sproščene. Potujte udobno, na cilj boste prispeli v slogu. 

Vozna dinamika

Motor


Mokka predstavlja drzen izraz Oplovega čisto novega oblikovalskega jezika. A o tem ne pričajo samo besede, saj pri Mokki štejejo predvsem dejanja, k njihovi uresničitvi pa prispevajo izjemno učinkoviti pogonski sklopi in odlično vodenje. 

* Reprezentativni primer finančnega lizinga za mesečno odplačevanje: Opel Mokka Edition 1.2 (74 kW/100 KM); vrednost predmeta financiranja znaša 17.582 € z DDV. Število obrokov je 84 (mesecev), začetni polog pa znaša 50 % (8.791 €). Mesečni obrok znaša 137,99 €. Obrestna mera znaša 7 % na dan 06.08.2021 in velja pri financiranju z ročnostjo najmanj 48 mescev. Akcija traja do 30. septembra 2021. 


Navedeni podatki o porabi goriva in emisijah CO₂ so skladni s preskusnim postopkom WLTP, ki je od 1. septembra 2018 osnova za homologiranje novih vozil. Ta postopek WLTP nadomešča novi evropski vozni cikel (NEDC), ki so ga kot preskusni postopek uporabljali prej. Zaradi realnejših testnih pogojev so izmerjene vrednosti porabe goriva in emisij CO₂ pri ciklu WLTP v številnih primerih višje kot pri ciklu NEDC. Podatki o porabi in emisijah CO₂ se lahko razlikujejo glede na dejanske pogoje pri uporabi in različne dejavnike, kot so: specifična oprema, oprema za doplačilo in dimenzije pnevmatik. Dodatne informacije so vam na voljo pri pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Za več informacij o ciklu WLTP kliknite tukaj.

Navedeni podatki o porabi goriva in emisijah CO₂ so bili določeni skladno z novim preskusnim postopkom WLTP, ugotovljene vrednosti pa se zaradi možnosti primerjave z drugimi vozili prevedejo nazaj v cikel NEDC. Najnovejše informacije so vam na voljo pri pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Vrednosti ne upoštevajo specifičnega načina uporabe, voznih pogojev, opreme ali opreme za doplačilo in se lahko razlikujejo glede na dimenzije pnevmatik. Za več informacij o uradni porabi goriva in emisijah CO₂ preberite ‘Smernice glede porabe goriva in emisij CO₂ pri novih osebnih vozilih’, ki so brezplačno na voljo na vseh prodajnih mestih ali na https://www.gov.si/assets/ministrstva/MOP/Dokumenti/Zrak/prirocnik_co2_onesnazevala-mojzrak.pdf
TUKAJ PREVERI ŠE AKTUALNO POSEBNO PONUDBO ZA MOKKO-E.
Preveri zalogo vozil › Katalog › Preveri cenik ›
Konfigurator › Ob kliku na gumb Konfigurator boste preusmerjeni na drugo spletno stran.

Aplikacija MyOpel

Aplikacija myOpel je razvita posebej za lastnike vozil Opel. Zasnovana je za izboljšanje doživetja vožnje in tudi izkušnje lastništva vozil Opel. Med drugim lahko preprosto dostopate do podatkov o vozilu, preverite poročila o opozorilnih lučkah na armaturni plošči ter shranite in delite lokacijo parkiranega vozila, da ga boste lažje našli. Poleg tega obstajajo številne druge funkcije, ki lahko pomagajo lastnikom vozil Opel.

Naslednje funkcije so na voljo pri večini modelov vozil Opel:

  • Enoten unikaten dostop do vašega računa MyOpel
  • Upravljajte več vozil Opel v enem uporabniškem računu
  • Povezljivost pametne naprave in vozila Opel
  • Dostop do podatkov o vožnji in potovanju
  • Oddaja povpraševanja za popravilo ali vzdrževanje
  • Oplove novice, dogodki in posebne ponudbe za Opel
  • Posodobitve informacijsko-zabavnega sistema in tovarniške navigacije prek telefona (s polnilnim kablom telefona)
  • Možnost iskanja lokalnih Opel partnerjev
  • Nastavitev privzetega izbranega Opel serviserja za hiter in enostaven stik
  • Označitev lokacije parkiranega vozila, da ga na zasedenem prometnem parkirišču lažje najdete
  • Deljenje/posredovanje lokacije parkiranega vozila

    Odkrijte možnosti, ki jih ponuja prenovljena aplikacija myOpel, tako da jo naložite na svojo iOS ali Android pametno napravo!
App image

Se zanimate za nakup/najem?

Se zanimate za nakup ali poslovni najem vozila? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev že 3. leto zapored.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič