OPEL GRANDLAND

Novi Opel Grandland z drznim oblikovanjem, legendarnim vizirjem, razstrupljeno notranjostjo s povsem digitalno čisto armaturno ploščo, najsodobnejšimi odzivnimi bencinskimi in varčnimi dizelskimi motorju ter inovativnimi funkcijami, kot sta nočni pogled in IntelliLux LED® žarometi, zagotovo ni običajen.

Oblika

AMBICIOZEN IN DRZEN


Običajno je preteklost. Oplov drzen in čist oblikovalski pristop je poskrbel, da je novi Opel Grandland SUV, ki presega vse druge. Osupljivo športno estetiko dopolnjujejo natančne nemške linije za edinstveno dominantno držo na cesti. Ta SUV je res daleč od običajnega. 

Varnost in inovacije

INTELLILUX LED ŽAROMETI


Predstavljamo revolucionarne IntelliLux LED® žaromete– naslednji korak tehnologije za osvetlitev. Najboljši sistem v tem razredu izboljša vidljivost v nočnem času s stalnimi dolgimi lučmi, ki pa ne slepijo nasproti vozečih udeležencev v prometu. Vsak žaromet sestavlja 84 segmentov, ki se prilagajajo razmeram v prometu s samodejnim izklopom posameznih enot. 

 1 Razpoložljivost je odvisna od ponudbe.

Vrhunsko udobje

PROSTOROČNI POMIK PRTLJAŽNIH VRAT


Zakaj bi odpirali prtljažnik na običajen način? Sistem električnega odpiranja prtljažnih vrat1 deluje hitro in preprosto, sprožite pa ga z zamahom z nogo pod zadnjim odbijačem ali s pritiskom na tipko.

1Razpoložljivost je odvisna od ponudbe.

Povezljivost

SISTEM INFOTAINMENT1


Novi Grandland prinaša našo najsodobnejšo povsem digitalno čisto armaturno ploščo. Vanjo sta vgrajena do 17,8-cm (7") multimedijski in 25,4-cm (10") navigacijski zaslon na dotik, zato boste nadvse preprosto poskrbeli za povezave in razvedrilo. Zagotovljena je tudi brezhibna povezava pametnega telefona z aplikacijama Apple CarPlay™1,3 in Android Auto™2,3, da boste lahko uporabljali zemljevide, izmenjevali sporočila in pretočno predvajali zvok prek šestih vrhunsko uglašenih zvočnikov.

 • Radio AM/FM in DAB
 • Pretočno predvajanje zvoka in prostoročno telefoniranje prek Bluetootha
 • Predvajanje glasbe prek priključka USB
 • Glasovno upravljanje povezanega pametnega telefona


1Apple CarPlay™ in Apple Siri™ sta registrirani blagovni znamki družbe Apple Inc., registrirani v ZDA in drugih državah.
2Android Auto™ je registrirana blagovna znamka družbe Google Inc.
3Združljivost in določene funkcije se lahko razlikujejo glede na vrsto naprave in različico operacijskega sistema. Združljivost svoje naprave lahko preverite na spletnem naslovu www.apple.com ali www.android.com, lahko pa se obrnete tudi na svojega prodajalca vozil Opel.
4Bluetooth® je registrirana blagovna znamka družbe Bluetooth SIG inc.

Vozna dinamika

MOTORJI


Začutite moč in nadzor v trenutku, ko zaženete motor svojega robustno zmogljivega Opla Grandlanda. Med tehnološko izpopolnjenimi pogonskimi sklopi lahko izberete tudi odziven 1,2-litrski bencinski motor z neposrednim vbrizgom1 in zmogljiv 1,5-litrski turbodizelski motor2 – oba razvijeta moč 96 kW (130 KM).

 

1 Poraba goriva kombinirano 1,2–7,1 l/100 km; emisije CO2 kombinirano 29–160 g/km, poraba energije kombinirano 15,1–15,5 kwh/100 km; doseg z izključno na elektriko (kombinirano) 62 km do 64 km (odvisno od vgrajene opreme)

Poraba energije (kWh/100 km) (WLTP) 14,9-17,5; emisije CO2 (g/km) 33-166; razred učinkovitosti A


Navedeni podatki o porabi goriva in emisijah CO₂ so skladni s preskusnim postopkom WLTP, ki je od 1. septembra 2018 osnova za homologiranje novih vozil. Ta postopek WLTP nadomešča novi evropski vozni cikel (NEDC), ki so ga kot preskusni postopek uporabljali prej. Zaradi realnejših testnih pogojev so izmerjene vrednosti porabe goriva in emisij CO₂ pri ciklu WLTP v številnih primerih višje kot pri ciklu NEDC. Podatki o porabi in emisijah CO₂ se lahko razlikujejo glede na dejanske pogoje pri uporabi in različne dejavnike, kot so: specifična oprema, oprema za doplačilo in dimenzije pnevmatik. Dodatne informacije so vam na voljo pri pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Za več informacij o ciklu WLTP kliknite tukaj.

 Navedeni podatki o porabi goriva in emisijah CO₂ so bili določeni skladno z novim preskusnim postopkom WLTP, ugotovljene vrednosti pa se zaradi možnosti primerjave z drugimi vozili prevedejo nazaj v cikel NEDC. Najnovejše informacije so vam na voljo pri pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Vrednosti ne upoštevajo specifičnega načina uporabe, voznih pogojev, opreme ali opreme za doplačilo in se lahko razlikujejo glede na dimenzije pnevmatik. Za več informacij o uradni porabi goriva in emisijah CO₂ preberite ‘Smernice glede porabe goriva in emisij CO₂ pri novih osebnih vozilih’, ki so brezplačno na voljo na vseh prodajnih mestih ali na https://www.gov.si/assets/ministrstva/MOP/Dokumenti/Zrak/prirocnik_co2_onesnazevala-mojzrak.pdf


Preveri zalogo vozil › Katalog › Preveri cenik ›
Konfigurator › Ob kliku na gumb Konfigurator boste preusmerjeni na drugo spletno stran.

Aplikacija MyOpel

Aplikacija myOpel je razvita posebej za lastnike vozil Opel. Zasnovana je za izboljšanje doživetja vožnje in tudi izkušnje lastništva vozil Opel. Med drugim lahko preprosto dostopate do podatkov o vozilu, preverite poročila o opozorilnih lučkah na armaturni plošči ter shranite in delite lokacijo parkiranega vozila, da ga boste lažje našli. Poleg tega obstajajo številne druge funkcije, ki lahko pomagajo lastnikom vozil Opel.

Naslednje funkcije so na voljo pri večini modelov vozil Opel:

 • Enoten unikaten dostop do vašega računa MyOpel
 • Upravljajte več vozil Opel v enem uporabniškem računu
 • Povezljivost pametne naprave in vozila Opel
 • Dostop do podatkov o vožnji in potovanju
 • Oddaja povpraševanja za popravilo ali vzdrževanje
 • Oplove novice, dogodki in posebne ponudbe za Opel
 • Posodobitve informacijsko-zabavnega sistema in tovarniške navigacije prek telefona (s polnilnim kablom telefona)
 • Možnost iskanja lokalnih Opel partnerjev
 • Nastavitev privzetega izbranega Opel serviserja za hiter in enostaven stik
 • Označitev lokacije parkiranega vozila, da ga na zasedenem prometnem parkirišču lažje najdete
 • Deljenje/posredovanje lokacije parkiranega vozila

  Odkrijte možnosti, ki jih ponuja prenovljena aplikacija myOpel, tako da jo naložite na svojo iOS ali Android pametno napravo!
App image

Se zanimate za nakup/najem?

Se zanimate za nakup ali poslovni najem vozila? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev že 3. leto zapored.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič