MAZDA CX-30

Kompaktna in okretna v mestu. Prostorna in vsestranska na potovanju. Kompakten SUV, ki navduši v vseh pogledih: od edinstveno lepega oblikovanja zunanjosti do elegantne in povezane notranjosti. Najsodobnejši motorji Skyactiv zagotavljajo pravšnjo mero moči in navora, da boste z dinamično zmogljivostjo uživali v vsakem trenutku za volanom.

IZDELANA ZA VSAK ŽIVLJENSKI SLOGNe glede na to, ali se boste vozili v mestu ali na podeželju, se Mazda CX-30 vključi v vsako okolje in izžareva energijo navzven, v notranjosti pa zagotavlja udobje.

Spoznajte mojstrovino, ki pooseblja tradicionalno povezanost med voznikom in avtomobilom – Jinba Ittai.

Intuitivno, prijetno ter z neprimerljivo zaščito in podporo.

Mazda CX-30 vsako vožnjo spreminja v pustolovščino.


KAKŠNA JE MAZDA CX-30?

OBLI­KO­VA­NJE KODO

PAMETNI SISTEM ZA PRTLJAGO

OSREDOTOČENA NA VAS - VAŠ (P)OSEBNI PROSTOR

RAZLIČNE STOPNJE OPREME

ŠE BOLJ UGLAJENA VOŽNJA

Lahki in učinkoviti motorji Skyactiv zagotavljajo idealno kombinacijo zmogljivosti ter varčnejše porabe goriva.

Mazdin revolucionarni motor e-Skyactiv X na primer vključuje inovativni sistem Mazda M Hybrid, ki povečuje navor, ekonomičnost porabe goriva in zavorno moč za še bolj uglajeno ter prijetno vožnjo.

TEH­NO­LO­GI­JA IN VARNOST

Dovršene varnostne inovacije so del standardne opreme Mazde CX-30.

Njene napredne tehnologije voznikom pomagajo, da se izognejo nevarnostim in so popolnoma osredotočeni na cesto.

Funkcije, kot so sistem za nadzor voznika, pomoč pri zaviranju, opozarjanje na prečni promet spredaj ter asistent za vožnjo v zgoščenem prometu, sodelujejo in skrbijo za varnost vseh potnikov v vozilu.

Preveri zalogo vozil › Katalog › Preveri cenik ›
Konfigurator › Ob kliku na gumb Konfigurator boste preusmerjeni na drugo spletno stran.

Se zanimate za nakup/najem?

Se zanimate za nakup ali poslovni najem vozila? Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Pri nakupu rabljenega, novega, osebnega ali gospodarskega vozila se lahko zanesete na nas. To so potrdili tudi potrošniki, zato je Center rabljenih vozil Avtotehna VIS prejel 1. mesto za najvišjo kakovost storitev že 3. leto zapored.

S klikom na gumb “Oddaj” se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih navedli na tej spletni strani, obdelajo in uporabljajo s strani Avtotehna VIS d.o.o. za namene omenjene v vaši zahtevi. Podrobnejše informacije o uporabi osebnih podatkov so dostopne v Izjavi o zasebnosti. Z oddajo naročila potrjujem, da sem prebral Izjavo o zasebnosti.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič