CITROËN C4 X

Citroën razkriva svoja najnovejša modela vozila C4 X in električni ë-C4 X, ki nosita v sebi eleganten koncept, zasnovan za kupce, ki iščejo privlačno alternativo dvoprostorskim vozilom in modelom SUV v osrčju trga vozil srednje velikosti. Stilska zasnova modelov ë-C4 X in C4 X gre po stopinjah Citroëna C5 X in izpodbija tradicionalne kompaktne različice karoserije, da bi kupcem ponudila nekaj inovativnega in edinstvenega: v njuni oblikovni zasnovi, v kateri se prepleta več dizajnov, so združeni elegantna silhueta izvedenke fastback, moderna drža SUV-ja in brezčasna prefinjenost in prostornost vozila s štirimi vrati.

CITROËN C4 XEDINSTVEN IN PREPOZNAVEN DIZAJN

PREPOZNAVEN SLOG

Stilska zasnova modelov ë-C4 X in C4 X izpodbija tradicionalne kompaktne različice karoserije, da bi kupcem ponudila nekaj inovativnega in edinstvenega: v njuni oblikovni zasnovi, v kateri se prepleta več dizajnov, so združeni elegantna silhueta izvedenke fastback, moderna drža SUV-ja in brezčasna prefinjenost in prostornost vozila s štirimi vrati.

PRAVO UDOBJE


V notranjosti novega Citroëna ë-C4 X Electric in C4 X bodo voznik in potniki uživali v neprimerljivem občutku brezskrbnosti, udobja in prostora.

CITROËN CARE


VARNOST IN FUNKCIJE ZA POMOČ PRI VOŽNJI


Nova Citroën ë-C4 X Electric in C4 X ponujata vrsto najnovejših tehnologij za pomoč vozniku. Do 20 naprednih sistemov izboljšuje varnost voznika in zmanjšuje stres za voznika in potnike.

STORITVE POVEZLJIVOSTI


Novi Citroën ë-C4 X Electric in C4 X ponujata najnovejšo generacijo povezljivosti zahvaljujoč intuitivnemu informacijsko-razvedrilnemu vmesniku My Citroën Drive Plus, popolni zbirki, namenjeni storitvam povezljivosti.

20 SISTEMOV POMOČI PRI VOŽNJI