Vroča poletna Opel ponudbaOPEL MOKKA.

ŽE OD 18.990 €

in prihranki vsaj 1.492 €1


Več o Opel Mokki si preberite TUKAJ

Testno vožnjo si rezervirajte TUKAJOPEL MOKKA-e.

ŽE OD 29.040 €

in prihranki vsaj 1.067 €2


Več o Opel Mokki-e si preberite TUKAJ

Testno vožnjo si rezervirajte TUKAJOPEL CROSSLAND.

ŽE OD 18.050 €

in prihranki vsaj 2.118 €3


Več o Opel Crosslandu si preberite TUKAJ

Testno vožnjo si rezervirajte TUKAJOPEL GRANDLAND X.

PRIHRANEK DO 2.562 €4


Več o Opel Grandland X si preberite TUKAJ

Testno vožnjo si rezervirajte TUKAJOPEL GRANDLAND X HYBRID.

PRIHRANEK DO 9.028 €5


Več o Opel Grandland X Hybrid si preberite TUKAJ

Testno vožnjo si rezervirajte TUKAJ1 Navedeni prihranek velja ob nakupu na lizing za model Mokka Edition, 1.2-litrski bencinski motor (74kW/100KM) s Start/Stop sistemom in 6-stopenjskim ročnim menjalnikom.

2 Navedena cena vključuje subvencijo Eko sklada v višini 4.500,00€. Mokka e-Edition, električni motor (100kW/136KM).

3 Navedeni prihranek velja ob nakupu na lizing za model Crossland Edition, 1.2-litrski bencinski motor (61kW/ 83KM) s Start/Stop sistemom in 5-stopenjskim ročnim menjalnikom.

4 Navedena cena/prihranek velja za vozilo iz zaloge. Grandland X Edition, 1.2-litrski bencinski motor (96kW/ 130KM) s Start/Stop sistemom in 6-stopenjskim ročnim menjalnikom.

5 Navedena cena/prihranek velja za vozilo iz zaloge. Grandland X Ultimate PHEV, Električni motor + 1.6 Turbo bencinski motor (132 kW/180 KM) FWD s Start/Stop sistemom in 8-stopenjskim avtomatskim menjalnikom.

Navedena cena/prihranek velja za vozilo iz zaloge. Grandland X Ultimate PHEV, Električni motor + 1.6 Turbo bencinski motor (132 kW/180 KM) FWD s Start/Stop sistemom in 8-stopenjskim avtomatskim menjalnikom. Pridržujemo si pravico do spremembe. Slike so simbolične. Kombinirana poraba goriva (po WLTP ciklu): 1,3 – 6,9 l/100km, poraba električne energije: 15,3 –17,7 kWh/100km ter izpusti CO2: 0 – 156 g/km. Emisijska stopnja: EURO 6. Specifične emisije dušikovih oksidov (NOX): 0 – 0,0511 g/km. Trdi delci: 0,0003- 0,0010 g/km in število delcev 0,04  - 0,21 *1011 /km pri dizelskih motorjih. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal iz prometa prispevajo k poslabšanju zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slike so simbolične. Akcija traja do 8. 8. 2021. Pridružujemo si pravico do spremembe ponudbe. 

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič