VIDEOCHECK vozila

STORITEV VIDEOCHECK, VIDEO DIAGNOSTIKA VAŠEGA VOZILA

Pooblaščena servisna mesta Peugeot smo opremili z novim, inovativno zasnovanim in zanesljivim orodjem, imenovanim VIDEOCHECK. Medtem ko je vaše vozilo v servisni delavnici, boste neposredno na svoj mobilni telefon, osebni ali tablični računalnik prejeli video posnetek, v katerem bodo prikazana dodatna dela in posegi, za katere vam svetujemo, da se opravijo na vašem vozilu.


KAKO DELUJE VIDEOCHECK?

Mehanik opravi poseg na vašem vozilu, za katerega ste se dogovorili že ob sprejemu. V primeru, da pri tem ugotovi dodatne nepravilnosti na vozilu ali pa zaradi obrabljenosti nekaterih nadomestnih delov priporoča še kakšen dodaten poseg, uporabi storitev VIDEOCHECK. Mehanik tako posname kratek video nepravilnosti in vam video posnetek skupaj s predračunom dodatnih in že dogovorjenih del, posreduje v potrditev.

Konkretne prednosti storitve videocheck

  • Preglednost: na svojem mobilnem telefonu, tablici ali osebnem računalniku si lahko ogledate še nepopravljeno škodo in morebitne obrabljene dele, na katerih bi bilo dobro, da vaš mehanik opravi poseg. S posnetkom VIDEOCHECK imate tako na voljo vse, kar potrebujete za hitro in pravilno odločitev.
  • Varnost: če ste seznanjeni z vsem, kar morate vedeti o svojem vozilu, potem tudi razumete, zakaj so popravila potrebna. S tem, ko imate na razpolago tako natančno in didaktično orodje, boste imeli nadzor nad svojim vozilom kot še nikoli doslej, zlasti kar zadeva vašo varnost in varnost vaših potnikov.
  • Optimalen in dolgotrajen odnos z vašim serviserjem: VIDEOCHECK ni zgolj dodatna storitev, temveč orodje, po zaslugi katerega se bo med vami in vašim serviserjem vzpostavil resnično zaupljiv odnos. Njena koristnost pa bo z vsakim vašim obiskom delavnice še večja, kajti vaš mehanik bo iz izkušenj oziroma glede na vaše odzive na predhodno poslane video posnetke vedel, kaj je za vas prioritetnega pomena.
  • Pri sprejemanju odločitev imate povsem proste roke: vi ste tisti, ki sprejmete odločitev o dodatnem posegu in nobenega delovnega postopka ne opravimo brez vašega soglasja.


Pošiljanje video posnetka in predračuna

Potem ko posnamemo video posnetek, vam pošljemo povezavo, prek katere si lahko ogledate video posnetek. Istočasno prejmete predračun, na katerem je naveden poseg, za katerega ste prvotno zaprosili in predlagana dodatna dela. Sami se lahko nato odločite, ali želite, da predlagana dela opravimo ali ne.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič