Spoznajte novo Mazdo CX-80


PREDSTAVLJAMO MAZDIN NAJPROSTORNEJŠI SUV

Nova Mazda CX-80 je naš najbolj vsestranski SUV, ki ustreza življenjskim slogom z nenehnimi spremembami.


Omogoča namestitev za do sedem oseb, s sproščujočimi, razkošno privlačnimi sedeži v treh vrstah pa povečuje udobje in vsestranskost.


Z močjo in eleganco ter nadvse skrbno izdelavo vam pomaga izkoristiti celoten potencial vedno razgibanega življenja.


VEČ O MAZDI CX-80

PREIZKUSITE JO PRVI

Izjemen prostor in vrhunsko udobje


Nova Mazda CX-80 je s sedeži za do sedem oseb najprostornejši SUV.

Mazdini oblikovalci so s tremi vrstami zelo udobnih in razkošnih sedežev povečali udobje in prtljažni prostor – ustvarili so prostorno notranjost, v kateri vsi v vozilu uživajo v udobju svojega osebnega svetišča.

Izjemno odzivna vozna dinamika

Nova Mazda CX-80 je opremljena s številnimi voznimi načini in funkcijami, ki zagotavljajo neprekosljivo vozno izkušnjo – ne glede na vreme – tako na mestnih ulicah kot na podeželskih cestah in avtocestah.

Različni motorji ponujajo popolno ravnovesje med zmogljivostjo in učinkovitostjo, zato vas bo izjemno odzivna vozna dinamika vsakič znova še bolj navdušila.

PRILAGODLJIV PRTLJAŽNIK ZA VEČJO VSESTRANSKOST

Pakirate za daljšo pot? Sedeže v tretji vrsti lahko plosko zložite, da preprosto namestite pet potnikov in njihovo prtljago.

Ko popolnoma zložite drugo in tretjo vrsto sedežev, se prtljažni prostor poveča na ogromnih 1971 litrov, vključno s prostorom za shranjevanje pod tlemi.

ODLIČNI MATERIALI ZA NEPREKOSLJIVO RAZKOŠJE


V skladu z japonsko filozofijo Kaicho, ki se osredotoča na urejanje prostora, so Mazdini oblikovalci brezhibno združili mešanico ročno izbranih vrhunskih materialov, kot so pravi javorjev les, usnje nappa in kromirane podrobnosti, ter ustvarili notranjost, ki vas objame z razkošnim udobjem.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič