Spoznajte novega Peugeota 408

AKTUALNA PONUDBA

PEUGEOT 408
Allure 1.2 PureTech 130 EAT 8

299 €/mesec*
s fiksno obrestno mero

+ kasko za 1 eur

+ bon za zimske pnevmatike*

+ 5 let jamstva

> ŽELIM NA TESTNO VOŽNJO

> ZANIMA ME ZALOGA

> VEČ O PEUGEOTu 408

MAČJA DRŽA


Za osupljivo karoserijsko obliko nove petvratne limuzine PEUGEOT 408 je značilna dinamična in navdihujoča drža  "Fastback".

S svojim modernim elegantnim videzom močno izstopa na cesti. Ponaša se z nekoliko višjim podvozjem, zmerno višino, športno oblikovno zasnovo in tekočimi linijami, ki poudarjajo njegovo aerodinamično obliko.

Obrnjen izrez zadnjega odbijača je zares osupljiv. Inovativne luči full LED ali full LED 3D v obliki levjih krempljev se vklopijo postopoma. Na zadnjem delu strehe pa "mačja uhlja" usmerjata pretok zraka za optimalno aerodinamiko.

PREDNJI DEL S SVETLOBNIM PODPISOM


Na prednjem delu dolgega pokrova motornega prostora, ki ga obdajata privzdignjena blatnika, kraljuje okrasna maska v barvni karoserije, ki jo krasi najnovejši logotip znamke PEUGEOT.

Dekorativne reže črne barve obkrožajo "svetlobne levje čekane", ki izpostavijo vzdržljivost prednjega dela.

Ultra kompaktne prednje luči full LED, z izjemno aktualnim dizajnom, vam na cesti zagotavljajo boljšo vidljivost in bolj enostavno, kot tudi bolj varno vožnjo ponoči, po zaslugi tehnologije PEUGEOT Matrix LED.

OKREPLJENA ZAŠČITA


Bočne zaščite karoserije in blatniških košev se raztezajo vse do vzdržljivega zadnjega odbijača v črni barvni, ki dodatno poudari učinek varnosti.

VOZNIKOVO MESTO 408

PEUGEOT I-COCKPIT®

Voznikovo mesto PEUGEOT i-Cockpit® zadnje generacije, s kompaktnim volanom z integriranimi stikali, instrumentno ploščo 3D z 10-palčnim digitalnim prikazovalnikom in 10-palčnim sredinskim zaslonom na dotik visoke ločljivosti vam ponuja kakovostno ergonomijo in vrhunsko tehnologijo

Novi PEUGEOT 408 vam ponuja položaj za vožnjo na ravni petvratne limuzine in nekoliko višjo držo, tako da boste lahko cesto odkrivali s povsem drugega zornega kota. 

UDOBJE VISOKEGA RAZREDA


Uživajte v enostavnem dostopu tako do prednjih, kot tudi zadnjih sedežev nove petvratne limuzine PEUGEOT 408.

Sedeži v drugi vrsti so nadvse razkošni, tako da potnikom zagotvaljajo optimalno udobje.

V številna odlagalna mesta na izčiščeni sredinski konzoli, lahko odložite razne predmete in dodatke.


TEHNOLOGIJA 408


Za več udobja in večjo brezskrbnost za volanom bo poskrbel celovit paket sistemov za pomoč pri vožnji:

  • Pol samodejna vožnja z novim paketom Drive Assist 2.0
  • Vožnja ponoči
  • Sistem za pomoč pri parkiranju s prikazom pod kotom 360°
  • Nadzor mrtvega kota z dolgim dosegom
  • Samodejno zaviranje v sili

Glavno vprašanje pa je: HIBRIDNI ALI BENCINSKI?


S priključnim hibridnim vozilom se lahko neovirano vozite naokoli kjerkoli želite, tudi po predelih z omejenim prometnim režimom. Bencinski motor PureTech 130 EAT8 S&S pa je zmogljiv in učinkovit.

Priključno hibridno vozilo se lahko upravlja tudi prek funkcij Peugeot Easy-Charge in Peugeot Easy-Care. Z aplikacijo MyPeugeot se lahko brez skrbi odpravite tudi na daljšo pot.

*Primer informativnega izračuna finančnega leasinga Peugeot Financiranje za vozilo 408 Allure (1.2 PureTech 130 EAT8) maloprodajna cena z DDV je 29.990 EUR; mesečno odplačevanje; mesečni obrok je 299 EUR pri pologu v višini 10.550 EUR in ročnosti 84 mesecev; višina pologa je pri akciji omejena od 10 % do 80 %, doba financiranja je vezana na ročnost od 12 mesecev do 84 mesecev; DDV je obračunan v obrokih; EOM na dan 11. 8. 2022 znaša 7,90 % in se spremeni, če se spremenijo elementi izračuna; izračun temelji na osnovi fiksne obrestne mere, s skupno letno obrestno mero 6,9 %; financirana vrednost 19.440 EUR; skupni znesek za plačilo 35.235 EUR; stranka v primeru Peugeot Financiranja prejme tudi avtomobilsko kasko zavarovanje za 1 EUR za prvo leto. Za podrobnosti o ponudbi se obrnite na prodajnega svetovalca v salonu vozil Peugeot Avtotehne VIS.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič