POSEBNA PONUDBA CITROËN C3

Posebna ponudba zaloge pred razkritjem popolnoma novega Citroëna C3!


V posebni ponudbi že od

14.200 €

s financiranjem,


s FIKSNO OBRESTNO MERO*

in bonom 500 € pri menjavi STARO ZA NOVO**


+BON ZA DODATNO OPREMO 100 €


Dodamo še 5 let jamstva Flexcare do 100.000 km.


>> NA ZALOGO <<

>> ŽELIM NA TESTNO VOŽNJO <<

>> VEČ O MODELU <<

Več o Citroënu C3:

97 BARVNIH KOMBINACIJ

Novi Citroën C3 se ponaša z izjemno energičnim značajem in ni podoben nobenemu drugemu vozilu svojega segmenta. Svojo drugačnost izkorišča sebi v prid, zlasti svoj potencial za individualizacijo podobe: 97 kombinacij zunanjosti, 3 dekoracije za streho, 3 kombinacije notranjosti in nova platišča.

 

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Citroën C3 je bil zasnovan z namenom, da bi se vsaka vožnja prelevila v trenutke dobrega počutja. Občutek ugodja v notranjosti je okrepljen zaradi novih sedežev Citroën Advanced Comfort, s katerimi so izkušnje v notranjosti še toliko bolj prijetne.


V Avtotehni VIS vam ob nakupu vozila podarimo še jamstvo BIG DEAL in vam tako zagotovimo, da vam bomo stali ob strani tudi po nakupu avtomobila.

12 SISTEMOV POMOČI PRI VOŽNJI

Novi Citroën C3 je opremljen z 12 sistemi za pomoč pri vožnji, ki v vsakodnevnem življenju dajejo občutek varnosti in brezskrbnosti, omogočajo lažje izvajanje manevrov, spremljajo vožnjo in opozarjajo na nevarnost prometne nesreče.

DIZAJN

Dizajn za še večjo raznolikost: novi Citroën C3 bo zaradi izrazne stilske zasnove in edinstvene morfologije spreobrnil uveljavljene zapovedi svojega stereotipnega avtomobilskega segmenta. Drznim stilskim potezam prenovljenega prednjega dela, ki premierno predstavlja nov podpis znamke po navdihu konceptnega vozila CXPERIENCE, se pridružujejo novi žarometi na diode LED, nova 16- in 17-palčna lita platišča in nove zaščitne obloge Airbump®, ki mu dajejo še bolj robusten videz.

3 DEKORATIVNI DODATKI STREHE

Rdeča, Émeraude ali Techwood. Odločite se individualno podobo strehe in za svojega novega Citroëna C3 izberite enega izmed treh grafičnih motivov iz ponudbe.

3 NOVE KOMBINACIJE NOTRANJOSTI

Poleg serijske kombinacije notranjosti z izčiščenim videzom sta proti doplačilu za novega Citroëna C3 na voljo še dve novi kombinaciji notranjosti, ki zajemata posebno oblazinjenje sedežev in barvite dodatke:

  • Kombinacija notranjosti Emeraude: bolj dinamična kombinacija notranjosti se poigrava s kontrasti temnih barv in barvnimi detajli Emeraude.
  • Kombinacija notranjosti Techwood: kombinacija notranjosti visoko cenovnega videza z razkošnimi in na dotik mehkimi materiali, ki so izdelani po čisto posebnem postopku.

 NOVI SEDEŽI CITROËN ADVANCED COMFORT

Citroën C3 je podedoval dizajn sedežev Advanced Comfort: to je 100-odstotno Citroënova inovacija. Razkošni sedeži nudijo več udobja, bodisi vizualnega kot tudi telesnega, zahvaljujoč oblazinjenju z grafičnim učinkom, čvrstejši opori in podpori v ledvenem delu.


*Ponudba velja za izdobave in nakup vozila Citroën C3 s Citroën Financiranjem od 1.5.2024 do vključno 31.8.2024. Navedena cena se nanaša na Citroën C3 Plus PureTech 83 BVM5, v modri barvi Spring. Stranka ob nakupu vozila prejme tudi CITROËN FLEXCARE JAMSTVO za dobo 5 let (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma do 100.000 prevoženih km (kar se zgodi prej). 

Primer informativnega izračuna finančnega leasinga Citroën Financiranje za vozilo Citroën C3 (Plus PureTech 83 S&S BVM €6.4) maloprodajna cena z DDV z vključenim Citroën Financiranje bonusom (v ceni je obračunanih 1.000 EUR popusta v primeru financiranja Citroën – PREMIUM BONUS, pod pogojem vsaj 24 mesečne dobe financiranja) je 13.800 EUR; mesečno odplačevanje; mesečni obrok je 141 EUR pri pologu v višini 30% in ročnosti 96 mesecev; višina pologa je pri akciji omejena od 10% do 50%, doba financiranja je vezana na ročnost od 24 mesecev do 96 mesecev; DDV je obračunan v obrokih; EOM na dan 03.01.2024 znaša 9,2%; fiksna obrestna mera 8,10%; financirana vrednost 9.660 EUR; skupni znesek za plačilo 17.392 EUR; stranka v primeru Citroën Financiranja prejme tudi avtomobilsko kasko zavarovanje za 1 EUR za prvo leto.

Pridržujemo si pravico do napak in spremembe podatkov brez predhodne najave. Slike so simbolične.
Izbor vozil in količina sta omejeni.

**Ob nakupu novega vozila Citroën vam od 1.5.2024 do vključno 31.8.2024 podarimo Bon »STARO ZA NOVO« v vrednosti 500€, ki ga lahko koristite kot dodatni popust pri nakupu novega vozila (velja ob nakupu vozila za fizične osebe).

PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2

Povprečna poraba goriva (pri kombiniranem ciklu vožnje po WLTP): 4,0–6,0 l/100 km, izpusti CO2: 104–137 g/km, emisijska stopnja EURO 6.3, specifični izpusti dušikovih oksidov: 0,0179–0,0514 (NOx). Pri dizelskih motorjih je vrednost specifičnih izpustov trdih delcev 0,00025–0,00043 g/km, število trdnih delcev pa 0,05–2,71 × 1011. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Izpusti onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič