Popolnoma nova Opel Corsa

NOVA OPEL CORSA JE TUKAJ!


AKTUALNA PONUDBA


NOVA OPEL CORSA za 14.940 €

s fiksno obrestno mero

+ Flexcare jamstvo

+ jamstvo zadovoljstva


> ŽELIM NA TESTNO VOŽNJO

> ZANIMA ME ZALOGA

> VEČ O NOVI OPEL CORSI

ERGONOMSKA NOTRNAJOST


Rdeči poudarki notranjosti, posebni športni sedeži, temna obloga stropa in športne stopalke iz zlitine poskrbijo, da GS z videzom navduši prav tako kot z vožnjo. 

Intelli-Lux matrični LED žarometi


Da boste videli in boste opaženi.
Prvi Intelli-Lux LED® matrični žarometi* v segmentu zagotavljajo odlično vidljivost pri vožnji z dolgimi lučmi brez slepljenja drugih voznikov. Uživajte v izjemni osvetlitvi v vseh situacijah.

Prostor za vsakdanjo rabo


Nova Opel Corsa je pripravljena na vse dele tvojega vsakdana
, od nakupovalnih izletov do izletov ob koncu tedna – v žepe na vratih lahko shraniš 1,5-litrske steklenice, čaka te velik prtljažnik, zadnji sedeži pa se priročno zložijo v razmerju 60/40. 

Masaža voznika


Za sproščen prihod na cilj po vsaki vožnji. Nova Opel Corsa je opremljena s sedeži, oblazinjenimi z Alcantaro®, voznikov sedež pa nudi ledveno oporo in masažno funkcijo; s tristopenjskim ogrevanjem voznikovega in sovoznikovega sedeža bo vsako potovanje užitek.

*Za doplačilo.

Primer informativnega izračuna finančnega lizinga za vozilo Opel Corsa Edition 1.2 litrski bencinski motor (55kW/75KM) s Start Stop in 5-stopenjskim ročnim menjalnikom ob nakupu na Opel financiranje; maloprodajna cena z DDV je 14.940,00 EUR in velja ob nakupu na Opel financiranje; mesečno odplačevanje; mesečni obrok je 129 EUR pri pologu v višini 46,25% in ročnosti 84 mesecev; EOM na dan 25.01.2024 znaša 10,0554% in se spremeni, če se spremenijo elementi izračuna; izračun temelji na FIKSNI obrestni meri, financirana vrednost 8.030,25 EUR skupni znesek za plačilo 10.836,00 EUR, stranka v primeru Opel financiranja prejme tudi jamstvo FlexCare jamstvo in asistenca za dobo 2+2 leti (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma 120.000 km. Za podrobnosti o ponudbi se obrnite na vašega prodajalca vozil Opel. Pridržujemo si pravico do spremembe. Slika je simbolna.

 

Vse informacije na teh spletnih straneh so zgolj informativne narave. Vsled nepredvidljivih razmer na trgu surovin, elektronskih komponent in energije, je cena vozila zgolj informativne narave in zanjo proizvajalec, uvoznik in trgovec ne nudijo pravno zavezujočega jamstva. Končna cena vozila za izbrano vozilo se oblikuje ob dobavi vozila v skladu s takrat veljavnim maloprodajnim cenikom in prodajnimi pogoji. Vse podrobnejše informacije o končni ceni vozila in dobavnem roku, v kolikor se stranka ne odloči za vozilo iz zaloge, ter izhajajoče možnosti in pravice stranke so navedene na pogodbi, ki jo stranka sklene z izbranim Oplovim pooblaščenim trgovcem. Stranka ima v primeru, da je cena vozila, veljavna v času izdobave, višja od tiste, navedene v sklenjeni pogodbi, ali ko čas dobave vozila bistveno odstopa od informativnega roka dobave navedenega v pogodbi, možnost in pravico odstopiti od pogodbe in do vračila vplačane are.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič