Peugeot ISKRICA

Milijon prebranih avtomobilskih testov... Nešteto pogovorov o pravem avtu zate... Vendar vse, kar potrebuješ je, da preskoči iskrica in takrat preprosto veš, kateri je pravi zate.

Preverite iskrivo ponudbo za Peugeot 208:

Peugeot 208 ACTIVE 1,2 PureTech 75 Stop&Start

rumene Faro barve

za 12.490 EUR1.

Ob nakupu s Peugeot financiranjem prejmete tudi kasko za 1€ ter 5 let jamstva.

> Več o Peugeot 208

Kompakten in vsestransko uporaben športni terenec s svojim sodobnim dizajnom, prostornostjo, prilagodljivostjo in varnostnimi sistemi nudi raznolike izkušnje v vožnji, po zaslugi inovativnega voznikovega mesta Peugeot 3D i-Cockpit, naprednih tehnologij ter izbora učinkovitih in zmogljivih motorjev.


Peverite iskrivo ponudbo za Peugeot 2008:

Peugeot 2008 ACTIVE 1,2 PureTech 100 Stop&Start

s kamero za vzvratno vožnjo
oranžne Fusion barve

za 16.490 EUR2.

Ob nakupu s Peugeot financiranjem prejmete tudi kasko za 1€ ter 5 let jamstva.

> Več o Peugeot 2008

1Ponudba velja za Peugeot 208 ACTIVE 1,2 PureTech 75, rumene faro barve, ob nakupu s pomočjo Peugeot Financiranja, dobavljeno do 31.12.2021.  Ob nakupu prejmete tudi jamstvo za dobo 5 let in kasko zavarovanje za prvo leto za 1 EUR. 

Vse cene so informativne narave in neobvezujoče. Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave. Slike so simbolične.

2Ponudba velja za Peugeot 2008 ACTIVE 1,2 PureTech 100 s kamero za vzvratno vožnjo, oranžne Fusion barve, ob nakupu s pomočjo Peugeot Financiranja, dobavljeno do 31.12.2021. Ob nakupu prejmete tudi jamstvo za dobo 5 let in kasko zavarovanje za prvo leto za 1 EUR.

Vse cene so informativne narave in neobvezujoče. Pridržujemo si pravico do napak in posodobitev informacij, brez predhodne najave. Slike so simbolične.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič