PEUGEOT GRE NA ELEKTRIKO

PEUGEOT E-208


Novi mestni malček PEUGEOT e-208 vam ponuja živahno in poživljajočo vožnjo po zaslugi 100 % električnega motorja, in s tem dostop do novega načina mobilnosti. Da bi lahko v celoti izkoristili 340 kilometrov avtonomije (WLTP) novega PEUGEOTA e-208, imate na voljo več rešitev za polnjenje.Zapeljivo električno vozilo e-208 ima vse, kar potrebujete. Iz množice izstopa zaradi ekskluzivnih dodatkov, ki poosebljajo tehnologijo in modernost.

Več o vozilu si preberite TUKAJ.

PEUGEOT E-2008


Spoznajte novo kompaktno vozilo PEUGEOT e-2008 na električni pogon in prednosti, ki jih ponuja njegov motor.
Naužijte se edinstvenih občutkov v vožnji z električnim pogonom in raziščite številne prednosti nove e-mobilnosti. Izklesana oblika karoserije novega kompaktnega vozila PEUGEOT e-2008 na električni pogon je podobna kot pri modelih z notranjim zgorevanjem in ponuja povsem enako prostornino v potniški kabini, kot tudi v prtljažniku.

Več o vozilu si preberite TUKAJ.

PEUGEOT E-TRAVELLER


Novi limuzinski kombi PEUGEOT e-Traveller vas vabi, da se z njim odpravite na pot in z njim uživate prostem času. Po zaslugi njegovega novega motorja na 100 % električni pogon se boste lahko predali brezskrbnim vozniškim izkušnjam.

Več o vozilu si preberite TUKAJ.

NOVI PEUGEOT E-RIFTER


Novi Peugeot e-Rifter, ki se lahko pohvali z mogočno in vzdržljivo stilsko zasnovo ter prostorno in tehnološko napredno notranjostjo, vam bo s svojim novim motorjem na 100 % električni pogon pomagal odkriti številne prednosti e-mobilnosti.

Več o vozilu si preberite TUKAJ.


POSEBNA PONUDBA:

Peugeot vsem kupcem električnega vozila ob nakupu podari domačo polnilno postajo Wallbox v vrednosti 1.000€. Na Wallboxu, z močjo 7,4 kW ali 11kW, boste svoje e-vozilo povsem napolnili hitreje in povsem varno, in sicer v 7 urah in pol.

Pripravili vam bomo tudi ponudbo za montažo priključka na vašem domu

Na voljo sta 2 tipa polnilnih postaj:

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič