Oplovih legendarnih 24 DNI!


V sklopu Oplovih 24 dni smo v Avtotehni VIS pripravili posebno akcijo POZOR:

Prihranek       do 6.400 

Obrok          do 129 €

Zavarovanje     do -47 %

Obrestna mera  3,99 %

Razlika          Big Deal jamstvo 

 

Izberite in spoznajte, s katerim OPLOM boste najboljši par.

Ponudba velja le do 19. junija.

 

Za dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko 080 88 82.


Izjemna priložnost za velike prihranke pri nakupu vašega novega Opla je tu!

Prihranite lahko vse do 6.400 evrov, pri tem pa izkoristite še Jamstvo zadovoljstva in Flexcare podaljšano jamstvo 2+2 leti!

*Navedeni prihranek velja za Grandland X priključni hibrid ob nakupu na financiranje – lizing. Prihranki za ostale modele ob nakupu na financiranje - lizing: Corsa do 1.990 €, Corsa-e do 3.500 €, Astra do 3.440 €, Crossland X do 2.810 €, Grandland X do 2.900 €, Insignia do 4.190 €, Combo Life do 4.110 €, Zafira Life do 5.230 €. Opel Zajamčeno zadovoljstvo s povratnim odkupom velja za vsa nova, nepoškodovana osebna vozila Opel, za katera je od izročitve novega vozila kupcu minilo manj kot 30 dni oziroma je bilo z vozilom prevoženih manj kot 2000 km – katerikoli pogoj je prvi izpolnjen, ter ni na voljo za vozila, ki so upravičena do subvencij Eko sklada za nakup električnih vozil; zaradi pogojev za pridobitev subvencij. FlexCare podaljšano jamstvo velja za 2+2 leti ali do 120.000 km.

Ostale ugodnosti so ekskluzivne v Avtotehne VIS. Akcija popusta Zamrznitev in zmanjšanje zavarovalne premije je upoštevana ob opravljeni registraciji do 19.6.2021 in sklenjenem zavarovanju vozila, kupljenega v salonu Avtotehne VIS ter zavarovanega in registriranega v Avtotehni VIS. Velja samo ob Opel financiranju.

Reprezentativni primer finančnega lizinga za mesečno odplačevanje: Opel Corsa 1.2 Edition; vrednost predmeta financiranja znaša 13.297 € z DDV. Število obrokov je 84 (mesecev), začetni polog pa znaša 30 % (3.989,10 €). Mesečni obrok znaša 129,00 €. Obrestna mera znaša 3,99 % na dan 27.05.2021. Obrestna mera 3,99 % velja pri financiranju z ročnostjo najmanj 48 mescev. Strošek obdelave in posla so vključeni v plačila na začetku. Morebitni dodatni stroški, ki nastanejo v primeru, da stranka ne izpolnjuje pogodbe, niso vključeni v izračun.

Izračunana višina mesečnega obroka temelji na trenutno veljavni (na dan izdelave ponudbe) spremenljivi obrestni meri: EURIBOR 3-mesečni (floor). Višina obroka se spreminja sorazmerno s spremembo te referenčne obrestne mere. V primeru negativne referenčne obrestne mere se šteje, da je ta enaka 0,00%. V primeru sklenitve pogodbe se za izračun obroka uporabi višino te obrestne mere, veljavne na dan sklenitve pogodbe.

Big Deal paket Avtotehne Vis vsebuje tri brezplačne servisne preglede (Zajeti so stroški dela rednega servisa - strošek nadomestnih delov, drobnega materiala, dodatnih storitev in ekološke takse niso vključeni. Velja za 5., 6. in 7. servisno leto, kar je zavedeno tudi v nakupni pogodbi.) in jamstvo, ki obsega posamezne sklope vozila in je deloma podvrženo dodatnim omejitvam. Nekateri pogoji ne veljajo za pravne osebe ali tovorna vozila. Za podrobnosti pogojev se obrnite na prodajne svetovalce v Avtotehni Vis.

Kombinirana poraba goriva (po WLTP ciklu): 3,3 – 7,8 l/100km, poraba električne energije: 16,8 –18,0 kWh/100km ter izpusti CO2: 0 – 204 g/km. Emisijska stopnja: EURO 6. Specifične emisije dušikovih oksidov (NOX): 0 – 0,0536 g/km. Trdi delci: 0,00024- 0,00074 g/km in število delcev 0,03 - 0,53 *1011 /km pri dizelskih motorjih. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal iz prometa prispevajo k poslabšanju zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič