Oplova zmagovita ponudba


KAKO ŠE PREPROSTEJE DO VAŠEGA NOVEGA OPLA? Z OPEL FINANCIRANJEM!

POZABITE NA FINANČNE SKRBI OB NAKUPU NOVEGA VOZILA: ZA VAS SMO PRIPRAVILI PAKET OPEL FINANCIRANJE, KI PRINAŠA ŠTEVILNE UGODNOSTI IN PREDNOSTI.

 • Finančni leasing prilagojen vašim željam in finančnim zmožnostim
 • Višina pologa že od 10 % do 50 % vrednosti vozila in ročnost od 36 do 84 mesecev
 • Enostavna sklenitev financiranja pri trgovcu z vozili Opel
 • Zaupanja vreden in zanesljiv finančni partner
 • Številne ugodnosti ob nakupu vozil
 • Podaljšano jamstvo FlexCare z vključeno asistenco na cesti
 • Jamstvo zadovoljstva


FINANČNI LEASING PO VAŠI MERI

OPEL FINANCIRANJE je finančni leasing, ki ga prilagodimo vašim željam in finančnim zmožnostim ter tako poskrbimo za še preprostejši nakup novega vozila OPEL.

Dodatna prednost nakupa s pomočjo storitve OPEL FINANCIRANJE so tudi ugodnosti, s katerimi je novi OPEL za vas še dostopnejši.

OPEL financiranje v Sloveniji zastopa SKB Leasing d. o. o., ki je v lasti OTP banke.


OPEL FLEXCARE ZA BRESKRBNO VOŽNJO

Da boste lahko uživali v brezskrbni vožnji z novim OPLOM, smo ugodnostim, ki jih prejmete ob nakupu na OPEL financiranje, dodali še storitev FlexCare jamstva in asistence. Le-ta dvoletni tovarniški garanciji dodaja še 2 leti jamstva (oz. do 120.000 km, kar nastopi prej) z vključeno asistenco na cesti. Navedeni FlexCare paket jamstva in asistence prejmete brezplačno ob nakupu vašega novega vozila na Opel financiranje. Celoviti program tako poskrbi, da boste v vožnji lahko bolj uživali in manj skrbeli.


JAMSTVO ZADOVOLJSTVA

Prepričani smo, da bo vaš novi OPEL zadostil vašim pričakovanjem. Še več, prepričani smo, da ga boste vzljubili. Zato vam zanj nudimo Garancijo povratnega odkupa: če z novim vozilom ne bi bili zadovoljni, ga lahko v 30 dneh ali po manj kot 2.000 prevoženih km pripeljete nazaj, mi pa vam vrnemo kupnino.


Ekskluzivno v Avtotehni VIS ob nakupu novega vozila podarimo še  BIG DEAL jamstvo, ki vključuje:

 • 3 brezplačni servisni pregledi
 • 7-letno jamstvo Avtotehne VIS.


Corsa Edition z Opel financiranjem že za 11.890 €

 • 1.2-litrski bencinski motor (55kW/75KM) s Start/Stop sistemom
 • 5-stopenjski ročni menjalnik
 • Platišča iz lahkih kovin
 • Radio s 12,7 cm (5") zaslonom na dotik, Bluetoothom® in priključkom USB
 • Ročna klimatska naprava
 • Prepoznavanje prometnih znakov
 • Sistem s senzorjem za zaznavanje utrujenosti voznika
 • Sistem samodejnega zaviranja za preprečevanje trka pri manjši hitrosti
 • Sistem za zaznavanje pešcev spredaj
 • Aktivni sistem ohranjanja vožnje na voznem pasu


Več o Corsi si preberite TUKAJ

Testno vožnjo si rezervirajte TUKAJ

Crossland Edition z Opel financiranjem že za 14.450 €

 • 1.2-litrski bencinski motor (61kW/ 83KM) s Start/Stop sistemom
 • 5-stopenjski ročni menjalnik
 • 40,6 cm (16") strukturna platišča, srebrna/črna
 • Radio Multimedia z zaslonom na dotik, DAB+, priključek USB 
 • LED žarometi
 • Klimatska naprava s protiprašnim filtrom
 • Prepoznavanje prometnih znakov
 • Električni pomik stekel spredaj in zadaj


Več o Crosslandu si preberite TUKAJ

Testno vožnjo si rezervirajte TUKAJ

Mokka Edition z Opel financiranjem že za 16.590 €

 • 1.2-litrski bencinski motor (74kW/100KM) s Start/Stop sistemom
 • 6-stopenjski ročni menjalnik
 • Aktivni sistem ohranjanja vožnje na voznem pasu
 • Sistem samodejnega zaviranja za preprečevanje trka pri manjši hitrosti
 • Sistem za zaznavanje pešcev spredaj
 • LED žarometi
 • Klimatska naprava
 • Radio s 17,8 cm (7") zaslonom, DAB+, digitalni informacijski zaslon za voznika (večbarvni grafični)
 • Platišča iz lahkih kovin


Več o Mokki si preberite TUKAJ

Testno vožnjo si rezervirajte TUKAJ

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Navedena cena/prihranek velja ob nakupu na Opel Financiranje za modele Corsa Edition, z 1.2-litrskim bencinskim motorjem (55kW/75KM) s Start/Stop sistemom in 5-stopenjskim ročnim menjalnikom, Mokka Edition, 1.2-litrskim bencinskim motorjem (74kW/100KM) s Start/Stop sistemom in 6-stopenjskim ročnim menjalnikom in Crossland Edition, 1.2-litrskim bencinskim motorjem (61kW/ 83KM) s Start/Stop sistemom in 5-stopenjskim ročnim menjalnikom. Pridržujemo si pravico do spremembe. Slike so simbolične.

Kombinirana poraba goriva (po WLTP ciklu): 4,0 – 6,2 l/100km, izpusti CO2: 105 – 139 g/km. Emisijska stopnja: EURO 6d. Specifične emisije dušikovih oksidov (NOX): 0,0116 – 0,0536 g/km. Trdi delci: 0,0003- 0,0010 g/km in število delcev 0,04 - 0,21 *1011 /km pri dizelskih motorjih. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal iz prometa prispevajo k poslabšanju zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Opisi funkcij in slike lahko opisujejo oziroma prikazujejo opremo za doplačilo, ki ni del standardne opreme. Podana vsebina je bila pravilna v času objave. Pridržujemo si pravico do spremembe oblikovanja in opreme. Prikazane barve so samo približek dejanskih barv. Prikazana dodatna oprema je na voljo ob doplačilu. Razpoložljivost, tehnične lastnosti in oprema naših vozil so lahko različni od države do države, morda so na voljo samo v določenih državah ali pa so na voljo samo za doplačilo. Za več informacij o opremi naših vozil se obrnite na svojega pooblaščenega trgovca z vozili Opel.

* Navedeni podatki o porabi goriva in emisijah CO₂ so skladni s preskusnim postopkom WLTP, ki je od 1. septembra 2018 osnova za homologiranje novih vozil. Ta postopek WLTP nadomešča novi evropski vozni cikel (NEDC), ki so ga kot preskusni postopek uporabljali prej. Zaradi realnejših testnih pogojev so izmerjene vrednosti porabe goriva in emisij CO₂ pri ciklu WLTP v številnih primerih višje kot pri ciklu NEDC. Podatki o porabi in emisijah CO₂ se lahko razlikujejo glede na dejanske pogoje pri uporabi in različne dejavnike, kot so: specifična oprema, oprema za doplačilo in dimenzije pnevmatik. Dodatne informacije so vam na voljo pri pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Za več informacij o ciklu WLTP kliknite tukaj.

** Navedeni podatki o porabi goriva in emisijah CO₂ so bili določeni skladno z novim preskusnim postopkom WLTP, ugotovljene vrednosti pa se zaradi možnosti primerjave z drugimi vozili prevedejo nazaj v cikel NEDC. Najnovejše informacije so vam na voljo pri pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Vrednosti ne upoštevajo specifičnega načina uporabe, voznih pogojev, opreme ali opreme za doplačilo in se lahko razlikujejo glede na dimenzije pnevmatik. Za več informacij o uradni porabi goriva in emisijah CO₂ preberite ‘Smernice glede porabe goriva in emisij CO₂ pri novih osebnih vozilih’, ki so brezplačno na voljo na vseh prodajnih mestih ali na https://www.gov.si/assets/ministrstva/MOP/Dokumenti/Zrak/prirocnik_co2_onesnazevala-mojzrak.pdf

*** Navedeni podatki o dosegu in porabi elektrike so skladni s preskusnim postopkom WLTP, ki je od 1. septembra 2018 osnova za homologiranje novih vozil. Podatki so odvisni od dejanskih pogojev pri uporabi in različnih dejavnikov, kot so hitrost, ogrevanje notranjosti zaradi udobja, slog vožnje in zunanja temperatura. Čas polnjenja je odvisen predvsem od moči v vozilo vgrajenega polnilnika, polnilnega kabla ter vrste in moči uporabljene polnilne postaje. Dodatne informacije so vam na voljo pri pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Za več informacij o ciklu WLTP kliknite tukaj.

**** Navedeni podatki o porabi goriva, emisijah CO₂ in dosegu so skladni s preskusnim postopkom WLTP, ki je od 1. septembra 2018 osnova za homologiranje novih vozil. Ta postopek WLTP nadomešča novi evropski vozni cikel (NEDC), ki so ga kot preskusni postopek uporabljali prej. Zaradi realnejših testnih pogojev so izmerjene vrednosti porabe goriva in emisij CO₂ pri ciklu WLTP v številnih primerih višje kot pri ciklu NEDC. Podatki o porabi goriva, emisijah CO₂ in dosegu se lahko razlikujejo glede na dejanske pogoje pri uporabi in različne dejavnike, kot so: pogostost polnjenja, slog vožnje, hitrost, specifična oprema, oprema za doplačilo, dimenzije pnevmatik, zunanja temperatura in ogrevanje notranjosti zaradi udobja. Dodatne informacije so vam na voljo pri pooblaščenem trgovcu z vozili Opel. Za več informacij o ciklu WLTP kliknite tukaj.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič