OPEL MOKKA na voljo že za 169 €

Zaslužite si več! Več drznosti, samozavesti in individualnosti.


Drzna Opel Mokka že za 169 EUR* na mesec ob nakupu na Opel financiranje ter podaljšanim jamstvom in asistenco Flex Care.

Odpeljite se v naelektreno prihodnost z Opel Mokko, dobitnico nagrade Zlati volan 2021 v Nemčiji in izstopajte drzno.


> PREVERITE ZALOGO

> ZAHTEVAJTE PONUDBO

> REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO


Izberite in spoznajte, s katerim OPLOM boste najboljši par.

Ponudba velja le do 31. maja.

 

Za dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko 080 88 82.


Ekskluzivno vam v Avtotehni VIS ob nakupu novega vozila Opel podarimo še BIG DEAL jamstvo, ki vključuje:

  • 3 brezplačne servisne preglede
  • 7-letno jamstvo Avtotehne VIS.FINANČNI LEASING PO VAŠI MERI

OPEL FINANCIRANJE je finančni leasing, ki ga prilagodimo vašim željam in finančnim zmožnostim ter tako poskrbimo za še preprostejši nakup novega vozila OPEL.

Dodatna prednost nakupa s pomočjo storitve OPEL FINANCIRANJE so tudi ugodnosti, s katerimi je novi OPEL za vas še dostopnejši.

OPEL financiranje v Sloveniji zagotavlja SKB Leasing d. o. o.


OPEL FLEXCARE ZA BRESKRBNO VOŽNJO

Da boste lahko uživali v brezskrbni vožnji z novim OPLOM, smo ugodnostim, ki jih prejmete ob nakupu na OPEL financiranje, dodali še storitev FlexCare jamstva in asistence. Le-ta dvoletni tovarniški garanciji dodaja še 2 leti jamstva (oz. do 120.000 km, kar nastopi prej) z vključeno asistenco na cesti. Navedeni FlexCare paket jamstva in asistence prejmete brezplačno ob nakupu vašega novega vozila na Opel financiranje. Celoviti program tako poskrbi, da boste v vožnji lahko bolj uživali in manj skrbeli.


JAMSTVO ZADOVOLJSTVA

Prepričani smo, da bo vaš novi OPEL zadostil vašim pričakovanjem. Še več, prepričani smo, da ga boste vzljubili. Zato vam zanj nudimo Garancijo povratnega odkupa: če z novim vozilom ne bi bili zadovoljni, ga lahko v 30 dneh ali po manj kot 2.000 prevoženih km pripeljete nazaj, mi pa vam vrnemo kupnino.______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kombinirana poraba goriva (po WLTP ciklu): 4,4 – 6,0 l/100 km, poraba električne energije: 15,8 –16,2 kWh/100 km ter izpusti CO2: 0 – 135 g/km. Emisijska stopnja: EURO 6. Specifične emisije dušikovih oksidov (NOX): 0 – 0,0460 g/km. Trdi delci: 0,00052 g/km in število delcev: 0,0900 *1011 /km pri dizelskih motorjih. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal iz prometa prispevajo k poslabšanju zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Primer informativnega izračuna finančnega lizinga za vozilo Opel Mokka Edition 1.2-litrski bencinski motor (74kW/100HP) s Start/Stop in 6-stopenjskim ročnim menjalnikom ob nakupu na Opel financiranje; maloprodajna cena z DDV je 20.962,40 EUR in velja ob nakupu na Opel Financiranje; mesečno odplačevanje; mesečni obrok je 169,00 EUR, pri pologu v višini 48,58% in ročnosti 84 mesecev; EOM na dan 26.04.2022 znaša 8,4175% in se spremeni, če se spremenijo elementi izračuna; izračun temelji na osnovi indeksa obresti - 3 mesečni EURIBOR, financirana vrednost 11.197,28 EUR; skupni znesek za plačilo 14.196,00 EUR; stranka v primeru Opel financiranja prejme tudi jamstvo FlexCare jamstvo in asistenca za dobo 2+2 leti (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma 120.000 km. Za podrobnosti o ponudbi se obrnite na vašega prodajalca vozil Opel. Pridržujemo si pravico do spremembe. Slika je simbolna.

Opisi funkcij in slike lahko opisujejo oziroma prikazujejo opremo za doplačilo, ki ni del standardne opreme. Prikazana dodatna oprema je na voljo ob doplačilu. Prikazane barve so samo približek dejanskih barv. Podana vsebina je bila pravilna v času objave. Pridržujemo si pravico do spremembe oblikovanja in opreme. Morebitne navedene cene vključujejo zakonsko določene davke, razen v kolikor ni navedeno drugače. Navedene cene ne vključujejo stroškov priprave vozila. Razpoložljivost, tehnične lastnosti in oprema naših vozil so lahko različni od države do države, morda so na voljo samo v določenih državah ali pa so na voljo samo za doplačilo. Za več informacij o opremi naših vozil se obrnite na svojega pooblaščenega trgovca z vozili Opel.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič