Opel gre na elektriko


Z Oplom je prehod na elektriko povsem enostaven. Preverite sedaj dostopne ponudbe za električna in hibridna vozila.


GRANDLAND HIBRID

Drzna zmogljivost. Čisti slog. Novi Opel Grandland električno priključni hibrid postavlja novo definicijo športnega terenca ter navduši z osupljivim oblikovanjem, legendarnim prednjim delom, poimenovanim Vizor®, razstrupljeno notranjostjo s povsem digitalno armaturno ploščo Pure Panel®, najsodobnejšim motorjem z 223 kW (300 KM), nočnim vidom in IntelliLux Pixel LED® žarometi.

Več o vozilu si lahko preberete TUKAJASTRA HIBRID

To je prvi Oplov kompaktni priključni hibrid, ki je v celoti zasnovan, razvit in izdelan v Nemčiji. Dan za dnem te čaka izjemna vožnja s slogom, ki ne skriva mišic, in vodilno tehnologijo v svojem razredu. Odkrij novo generacijo popolnoma digitalne armaturne plošče Pure Panel® s širokimi zasloni in intuitivnim upravljanjem. Opel Astra kot priključni hibrid je drugačna od vseh svojih predhodnikov in vodi v novo, preprosto električno dobo z izjemno nizkimi emisijami.

Več o vozilu si lahko preberete TUKAJ


MOKKA-E

Drzna, pristna vizija oblikovanja in tehnologije dobiva svojo končno podobo, ste pripravljeni preizkusiti izzivalno čist pristop, ki zagotavlja povsem novo raven vožnje? Odkrijte povsem novo električno Mokko-e.

Več o vozilu si lahko preberete TUKAJ


CORSA-E

Odkrijte novo, 100 % električno Corso-e – na prihodnost pripravljen nemški mestni avto z osupljivim dosegom, hitrim polnjenjem in minimalnim zvokom pri maksimalni moči.

Več o vozilu si lahko preberete TUKAJ


COMBO-E LIFE

Novi Combo-e Life s svojo zasnovo prinaša najboljše na vseh področjih. Prostor in udobje za do sedem oseb. Praktične in inovativne varnostne funkcije. In zdaj vse to dopolnjuje še dovršena e-tehnologija s 100-odstotno električnim delovanjem brez emisij, ki vas in vašo družino z enim samim polnjenjem popelje do 280 km1 daleč. Da boste lahko brez sklepanja kompromisov resnično uživali v družinskem življenju.

Več o vozilu si lahko preberete TUKAJ


ZAFIRA-E LIFE

Zafira-e Life predstavlja e-volucijo salona na kolesih in admiralsko ladjo palete različic Zafire Life z vrhunskim poslovnim udobjem, zdaj pa povsem električni pogonski sklop poskrbi še za bolj uglajene, tišje in še bolj razkošne prevoze vaših poslovnih potnikov.

Več o vozilu si lahko preberete TUKAJ

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič