Opel FlexCare jamstvo

BREZSKRBNOST. BREZPLAČNO.

PAKET STORITEV ZA BREZSKRBNE DOGODIVŠČINE Z VAŠIM OPLOM!

Vozila Opel vam nudijo edinstven občutek v vožnji. Voznik in sopotniki potujejo udobno in v vožnji lahko sproščeno uživajo. Varnost vozil to dopolnjuje in omogoča popolno izkušnjo lastništva vozila Opel.

Zagotavljanje večletnega zadovoljstva v vožnji in z vozilom pa zahteva poseben pristop. Z vašimi potrebami in pričakovanji v mislih smo pripravili skrbno načrtovan program paketa storitev, s katerim želimo poudariti, da smo o kakovostih naših vozil prepričani.

Ta paket zajema tudi dodatno jamstvo, ki za Oplova osebna vozila poleg 2-letne tovarniške garancije brez omejitve prevoženih kilometrov nudi še dodatno jamstvo za dodatni 2 leti ali do 120.000 prevoženih kilometrov, kar nastopi prej.


Paket jamstva za Oplova gospodarska vozila poleg 2-letne tovarniške garancije brez omejitve prevoženih kilometrov zajema še 3-letno dodatno jamstvo za dodatna 3 leta ali do 150.000 prevoženih kilometrov, kar nastopi prej.

Prednosti Opel FlexCare jamstva


Skupno 4 leta brezskrbnosti za Oplova osebna vozila oziroma 5 let za Oplova gospodarska vozila. Z dodatnim jamstvom bomo hitro in brezhibno poskrbeli za vas in vaše vozilo, kjerkoli se nahajate.

Brez nepričakovanih stroškov. Nepotrebne skrbi prepustite nam. V času dodatnega jamstva bomo za morebitne okvare in popravila na vašem vozilu poskrbeli mi. Tako za Opel osebna vozila kot za Opel gospodarska vozila je kritje potrebnih popravil dodatnega jamstva polno in je enako kritju popravil v prvih dveh letih tovarniške garancije.

Paket Opel FlexCare in njegovi elementi so na voljo za nova Oplova vozila. Izključena so vozila, ki se uporabljajo kot taksiji ali vozila avtošol, vozila za dejavnost prevoza potnikov in vozila za opravljanje javnih služb (npr. reševalna vozila, policijska vozila itn.). Za vse dodatne informacije se posvetujte z Opel pooblaščenimi prodajalci.

Originalna kakovost. Vaše zadovoljstvo je na našem prvem mestu. To zagotavljamo z uporabo Oplovih originalnih nadomestnih delov, najvišjih standardov in kakovosti ter s strokovno usposobljenimi zaposlenimi.

Opel pomoč na cesti, skupaj 4 leta za osebna vozila in 5 let za gospodarska vozila

Opel FlexCare paket vključuje tudi podaljšanje storitve Opel pomoč na cesti (Opel Assistance), in sicer na skupno 4 leta za osebna vozila oziroma 5 let za gospodarska vozila. Opel pomoč na cesti začne veljati od dneva, ko se izteče redna pomoč na cesti za novo vozilo, ki je pokrita skladno s pogoji, ki so navedeni v servisni knjižici (leto dni od nakupa vozila), in velja do izteka obdobja (3 leta za osebna vozila oziroma 4 leta za gospodarska), ki je navedeno v Certifikatu Opel FlexCare, oziroma do doseženega največjega števila kilometrov, navedenega v Certifikatu Opel FlexCare (kar nastopi prej).

V primeru nenadne okvare avtomobila, ne glede na cilj potovanja, boste z Opel pomočjo na cesti vedno prišli na cilj. 24 ur na dan, v več kot 40 evropskih državah, vam nudimo pomoč na cesti, vleko, najem avtomobila, namestitev v hotelu, nadaljevanje poti z vlakom, letalom in še več.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič