NOVO - 100% električen Citroën AMI

INOVACIJA NA TRGU ELEKTRIČNIH VOZIL

Novo 100% električno vozilo Citroën AMI je prava osvežitev na trgu vozil! Je zelo praktične velikosti, saj zasede le polovico parkirnega mesta! Z njim bo tako parkiranje in izvajanje vseh manevrov v mestu precej enostavno.

AMI je zaradi svojega električnega načina vožnje spoštljiv do okolja in ima enostaven in neomejen dostop do mestnih središč. Poleg tega omogoča zelo tiho vožnjo, kar poveča občutek umirjenosti.

Vozilo Ami lahko vozi vsak, ki je dopolnil 15 let in ima izpit kategorije AM. Tako je, prav ste prebrali! Za vožnjo AMI-ja, ne potrebujete vozniškega dovoljenja B kategorije, zato so lahko vozniki tudi mladoletne osebe.


Izbirnik vožnje ima samo 3 gumbe, D, N in R za naprej, prosti tek in nazaj.

Čas polnjenja je samo 4 ure, polnite pa ga lahko v standardni 220V vtičnici z vgrajenim kablom, ki je nameščen v sovoznikovih vratih. To pomeni, da svoje vozilo napolnite na enak način, kot polnite svoj telefon ali računalnik.


Ker je Ami namenjen kratkim dnevnim vožnjam, na primer v šolo ali službo in nazaj, je njegov doseg 75 km, njegova najvišja hitrost pa ne presega 45 km/h.

Za razliko od ostalih vozil v kategoriji AM, dvo ali trikolesnikov, je AMI bolj varen in zanesljiv na cesti, saj ga obdajajo na levi in desni strani vrata, zgoraj pa je streha. Zaradi tega ni nevarnosti padca, kot na primer pri mopedu.

AMI je seveda ogrevano vozilo, ki omogoča umirjeno vožnjo na udobno nameščenih, dveh simetričnih sedežih, postavljenih drug ob drugem. Zaradi oblikovne zasnove vozila, uživajo v vožnjo tudi višji potniki in vozniki.


Če to še ni dovolj, AMI ponuja tudi panoramsko streho, ki poveča občutek prostornosti in svetlobe v vozilu. Sprednje vetrobransko steklo je široko za boljšo preglednost in omogoča odlično vidljivost tako vozniku, kot sopotniku.

MY AMI AMI


Pri izbiri modela MY AMI AMI, lahko izbirate med tremi barvami okrasnih pokrovov:

  • MY AMI BLUE
  • MY AMI ORANGE
  • MY AMI GREY

MY AMI CARGO


Vsa iznajdljivost Amija z nakladalno prostornino, zasnovano za brez-emisijsko mikromobilnost poslovnih uporabnikov.


My Ami Cargo je uporabna, električna, ultrakompaktna in ekonomična mobilnostna rešitev vseh lokalnih storitvenih podjetij, dostavljavcev, trgovcev, obrtnikov, samostojnih podjetnikov in uprav ali industrialcev, zasnovana posebej za kratke razdalje, ki združuje vse prednosti Amija in ima optimiziran in modularen nakladalni prostor.


Ponuja inovativno notranjo razporeditev z nakladalno prostornino do 400 L, pregradno steno med voznikovim in nakladalnim prostorom, modularno zgornjo polico, ki lahko tvori mobilno pisarno, in dvo-nivojska ravna tla.

MY AMI POP


MY AMI POP vključuje vso opremo iz paketa MY AMI ORANGE + drugo opremo, specifično za MY AMI POP.

  • 1 črn spojler na zadnjem delu strehe
  • 2 oranžni nalepki na vratih
  • 2 črna obrobe zadnjih luči
  • 1 črna visoka maska ​​za sprednji odbijač
  • črna ojačitev sprednjega odbijača
  • črna ojačitev zadnjega odbijača


MY AMI TONIC


My Ami Tonic je energijsko napolnjena izdaja, ki s svojim vznemirljivim novim videzom, drznimi barvami in opremo povečuje Amijevo ponudbo.

 

Edinstvena za My Ami Tonic, nova črna obroba na sprednjih žarometih – popolnoma posnema tiste na zadnjih lučeh.

 

Zunanjost povzema elemente, kot so pokrovi platišč, okras sprednjega odbijača ter črni sprednji in zadnji odbijač, doda pa tudi odtenke živahne rumene barve, ki mu daje lastno osebnost.


KONCEPTNO VOZILO - MY AMI BUGGY


Konceptno vozilo Citroën My Ami Buggy izraža Amijevo vizijo prostega časa, ki ga lahko stranke preživijo v pustolovskem slogu s popolnoma električnim vozilom.


Koncept My Ami Buggy se ponaša s številnimi stilskimi atributi, s katerimi dokazuje svojo neomajno in simpatično pustolovsko osebnost, ki velja za vzdržljivo in hkrati živahno, poleg tega pa še s številno dodatno opremo in grafičnimi elementi, ki jih najdemo v njegovem potniškem prostoru brez vrat.Prijavite se na testno vožnjo TUKAJ!


Lahko pa pošljete POVPRAŠEVANJE in vas v kratkem kontaktirajo naši prijazni prodajalci.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič