Neustavljivo privlačen Peugeot 208

POOSEBLJENA PRIHODNOST

OBLIKA


Vse izvedenke mestnega vozila PEUGEOT 208, se pravi električna, bencinska in dizelska izražajo svojo mladost v vsaki najmanjši podrobnosti.

Zapeljivo električno vozilo e-208 ima vse, kar potrebujete. Iz množice izstopa zaradi ekskluzivnih dodatkov, ki poosebljajo tehnologijo in modernost.

PEUGEOT 208 se ponaša za elegantno obliko karoserije, ki namiguje na športno tekmovalnost.

Njegov moderen in prodoren pogled skozi žaromete full LED, v do zdaj že poznani obliki treh levjih krempljev povsem očara.

Krasijo ga prepoznavni zunanji elementi, kot na primer monogram "e", logotip leva z dikroičnim odsevom, okrasna maska v barvi karoserije ter 17-palčna aluminijasta platišča z diamantno obdelavo in vstavki, ki izboljšajo aerodinamičnost.

NOTRANJOST


Notranjost krasi prefinjeno oblazinjenje v kombinaciji materiala alcantara in tkanine sive barve Greval. Digitalno instrumentalna 3D plošča omogoča dostop do vseh potrebnih informacij, ki se prikažejo v obliki holograma ali na zaslonu na dotik.

Novi Peugeot je obdržal vso svojo prostornost, s čimer zagotavlja udobje vsem v vozilu.

Načini vožnje so trije: Eco, Normal in Sport.

NOVE VOZNIŠKE IZKUŠNJE


Vožnja s 100% električnim vozilom predstavlja novo poglavje. Pomeni tekočo vožnjo brez cukanja, naglo pospeševanje po zaslugi nemudoma razpoložljivega navora motorja, neslišno delovanje motorja in seveda eno najbolj pomembnih stvari - nič gramov emisij C02 v fazi vožnje.

Novi Peugeot e-208 se v pol ure napolni za 80% avtonomije in ima 340 km dosega po WLTP.

Zaradi električne vožnje ima vozilo tudi finančne prihranke. Omogoča nižje stroške za energijo kot gorivo, cenejše stroške vzdrževanja, finančno subvencijo s strani države in uporabo ECO načina.

Da bi lahko v celoti izkoristili 340 kilometrov avtonomije (WLTP) novega PEUGEOTA e-208, imate na voljo več rešitev za polnjenje.

Napolnite ga lahko na klasičnem gospodinjskem priključku s standardnim kablom, ki je dobavljen skupaj z vozilom, ali pa na zmogljivejšem priključku, ki čas polnjena skrajša na 16 ur.PEUGEOT 208 ZA SAMO 14.990 EUR


Trenutno ga lahko dobite po posebni ceni 14.990 EUR* (redna cena 17.990 EUR) in FIKSNO OBRESTNO MERO 7,9% + KASKO ZA 1 EUR

*Cena velja za model Peugeot 208 Active Pack 1.2 PureTech 75 STT, z opcijama WV70 in NA01, rumene Faro barve, v katero je vključen Levji bonus 2.000 EUR in Modri bonus 1.000 EUR v primeru Peugeot financiranja. Primer informativnega izračuna finančnega leasinga Peugeot Financiranje za vozilo Peugeot 208 Active Pack 1.2 PureTech 75 STT, z opcijama WV70 in NA01, rumene Faro barve - mesečno odplačevanje; maloprodajna cena z DDV in vključenim bonusom (v ceni je obračunanih 1.000 EUR popusta v primeru financiranja Peugeot – pod pogojem vsaj 24 mesečne dobe financiranja) je 14.990 EUR; mesečni obrok je 167 EUR pri pologu v višini 30 %, ročnosti 84 mesecev; višina pologa je pri akciji omejena od 10 % do 50 %, doba financiranja je vezana na ročnost od 24 mesecev do 84 mesecev; DDV je obračunan v obrokih; EOM na dan 26.06.2023 znaša 8,90 %; fiksna obrestna mera 7,90 %; financirana vrednost 10.493 EUR; skupni znesek za plačilo 18.260 EUR; stranka v primeru Peugeot Financiranja prejme tudi avtomobilsko kasko zavarovanje za 1 EUR za prvo leto; Peugeot Financiranje si pridržuje pravico do izbire zavarovalnice. Za podrobnosti o ponudbi se obrnite na prodajalca vozil Peugeot. Ponudba velja do 31.8.2023.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem odgovorijo na vprašanja. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, poslovni najem vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme. Vse za vozilo na enem mestu.

Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič