NAJVEČJA ZALOGA VOZIL V SLOVENIJI!


Razmišljate o menjavi vašega rabljenega vozila za novega Opla?

Odločitev še nikoli ni bila tako enostavna!


Avtotehna VIS vam namreč ob menjavi STARO ZA NOVO za nakup novega vozila Opel podarja do 500 € bonusa* 

Zagotovite si privlačen obrok za vašega novega Opla in se dogovorite za obisk pri našem prodajnem svetovalcu in brezplačno cenitev vašega rabljenega vozila.

Vsa nova vozila Opel so del programa JAMSTVO ZADOVOLJSTVA - če z novim vozilom ne boste našli skupnega jezika, ga lahko v 30 dneh ali po manj kot 2.000 prevoženih km pripeljete nazaj, mi pa vam vrnemo kupnino vozila.

Izjemno, kajne?


Ekskluzivno pa v Avtotehni VIS pa prejmete še 

jamstvo BIG DEAL (3 brezplačni servisni pregledi in 7-letno jamstvo Avtotehne VIS).

 

> Več o vozilih Opel

> Zaloga Opel Corsa

> Zaloga Opel Crossland

> Zaloga Opel Mokka

> Zaloga vozil Opel

 

Obiščite nas še danes!

____________________________________________________________________________________________________

 

*Ob nakupu novega vozila Opel vam v posebni ponudbi na ocenjeno vrednost vašega rabljenega vozila po Eurotaxu dodamo 500 € bonusa za vozila do vključno 7 let in 300 € za vozila starejša od 7 let in ki so po Eurotaxu cenovno ovrednotena nad 1.000 €. Avtotehna VIS d.o.o. se ne zavezuje k odkupu vsakega rabljenega vozila. Akcija traja do 31. maja 2022 ob nakupu novega Opla iz zaloge, ki je registriran do 31.5.2022. Pridržujemo si pravico do sprememb v ponudbi. Slike so simbolične.

Jamstvo zadovoljstva s povratnim odkupom velja za vsa nova, nepoškodovana osebna vozila Opel, za katera je od izročitve novega vozila kupcu minilo manj kot 30 dni oziroma je bilo z vozilom prevoženih manj kot 2.000 km – katerikoli pogoj je prvi izpolnjen. Jamstvo zadovoljstva oz. garancija povratnega odkupa ni na voljo za vozila, ki so upravičena do subvencij Eko sklada za nakup električnih vozil, zaradi pogojev za pridobitev subvencij. Pridržujemo si pravico do spremembe ali ukinitve ponudbe. Slike so simbolične, navedena oprema je odvisna od različice in stopnje opremljenosti.

Big Deal je jamstvo Avtotehne VIS, ki vključuje 7-letno jamstvo in 3 brezplačne servisne preglede (Trije brezplačni servisi pregledi zajemajo stroške dela rednega servisa. Strošek nadomestnih delov, drobnega materiala, dodatnih storitev in ekološke takse niso vključeni. Velja za 5.,6. in 7. servisno leto, kar je zavedeno tudi v nakupni pogodbi.

Ponudba velja do 31. maja 2022

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič