NAJVEČJA ZALOGA VOZIL V SLOVENIJI!


Ne najdete pravega vozila zase ali pa vam ne ustrezajo dolge čakalne vrste? V AVTOTEHNI VIS vam ponujamo najbolj bogato paleto novih vozil Opel po privlačnih cenah! 

OBIŠČITE NAS ŠE DANES!

PONUDBA SE IZTEKA, ampak se SPLAČA!


Vsa nova vozila Opel so del programa

ZAJAMČENO ZADOVOLJSTVO,

 

ekskluzivno v Avtotehni VIS pa prejmete še 

jamstvo BIG DEAL (3 brezplačni servisni pregledi in 7-letno jamstvo Avtotehne VIS).

 

 

Več o vozilih Opel

Zaloga vozil Opel

 

Razmišljate o menjavi vašega
rabljenega vozila za novega Opla?

Odločitev še nikoli ni bila tako enostavna!


Avtotehna VIS vam namreč ob menjavi STARO ZA NOVO za nakup novega vozila Opel podarja do 500 € bonusa* 

Dogovorite se za obisk pri našem prodajnem svetovalcu in brezplačno cenitev vašega rabljenega vozila.


____________________________________________________________________________________________________

 

*Ob nakupu novega vozila Opel vam v posebni ponudbi na ocenjeno vrednost vašega rabljenega vozila po Eurotaxu dodamo 500 € bonusa za vozila do vključno 7 let in 300 € za vozila starejša od 7 let in ki so po Eurotaxu cenovno ovrednotena nad 1.000 €. Avtotehna Vis d.o.o. se ne zavezuje k odkupu vsakega rabljenega vozila. Akcija traja do 30. novembra 2021 ob nakupu novega Opla iz zaloge, ki je registriran do 30.11.2021. Slike so simbolične.

Reprezentativni primer finančnega lizinga za mesečno odplačevanje:

Opel Corsa Edition 1.2 (55 kW/75 KM); vrednost predmeta financiranja znaša 12.740 € z DDV. Število obrokov je 84 (mesecev), začetni polog pa znaša 50 % (6.370 €). Mesečni obrok znaša 99,99 €. Obrestna mera znaša 7 % na dan 06.08.2021 in velja pri financiranju z ročnostjo najmanj 48 mescev.

Opel Crossland Edition 1.2 (61 kW/83 KM); vrednost predmeta financiranja znaša 16.054 € z DDV. Število obrokov je 84 (mesecev), začetni polog pa znaša 50 % (8.028 €). Mesečni obrok znaša 125,99 €. Obrestna mera znaša 7 % na dan 06.08.2021 in velja pri financiranju z ročnostjo najmanj 48 mescev.

Opel Mokka Edition 1.2 (74 kW/100 KM); vrednost predmeta financiranja znaša 17.582 € z DDV. Število obrokov je 84 (mesecev), začetni polog pa znaša 50 % (8.791 €). Mesečni obrok znaša 137,99 €. Obrestna mera znaša 7 % na dan 06.08.2021 in velja pri financiranju z ročnostjo najmanj 48 mescev.

 Strošek obdelave in posla so vključeni v plačila na začetku. Morebitni dodatni stroški, ki nastanejo v primeru, da stranka ne izpolnjuje pogodbe, niso vključeni v izračun.. Velja samo ob Opel financiranju.

Ponudba velja do 30. novembra 2021.

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič