NADARJENA TAMARA ZIDANŠEK VOZI PEUGEOT 3008

Se spominjate uspeha mlade Slovenke, ki je v lani, na Grand Slamu OP Francije osvojila izjemno 4. mesto?

To je Tamara Zidanšek, naša najboljša teniška igralka in 31. igralka sveta. Izjemno osredotočena Tamara prihaja iz Slovenskih Konjic in se na treninge in tekme vozi s Peugeotom 3008. Mislite, da je že od nekdaj vedela, da bo igrala tenis?

Si že od nekdaj vedela, da boš igrala tenis?

Ko sem bila mala sem trenirala tenis in bordanje. Kar hitro sem se morala odločiti za samo en šport. Izbrala sem tenis in se pri 14 letih, ko sem začela s srednjo šolo, bolj resno posvetila treniranju. 

 

Treniraš vsak dan ali izkoristiš tudi čas za počitek? Kako se zamotiš med dnevi počitka?

Treniram 6-krat na teden. Ko pa imam prost dan pa ga rada preživim doma, kjer si napolnim baterije za nove treninge. 

 

Na kateri podlagi najraje igraš? Zakaj?

Najraje igram na pesku. Na tej podlagi sem odraščala in se na njej počutim bolj domače. 

 

Kako se spominjaš svojega izjemnega uspeha – 4. mesto na Odprtem prvenstvu Francije? Kako si/ste praznovali?

Tega ne bom nikoli pozabila in delam na tem, da bo še čim večkrat prišlo do tega. S tem sem si dokazala, da lahko posegam po zelo dobrih rezultatih in zmagujem pomembne tekme. Za praznovanje ni bilo kaj preveč časa saj se je sezona takoj nadeljevala. Vseeno smo si z ekipo malo pustili uživati v teh prelepih občutkih in ob pikniku. 

 

Kakšen je tvoj cilj za leto 2022?

Moji cilji za naslednje leto se zelo preprosti. Zelim izpopolniti svojo teniško igro na vseh podlagah , kar bi pomenilo večjo konstanto čez celotno sezono. 

 

Kako sprejemaš neuspehe?

Neuspehi so del športa. Starejša kot sem, pa spoznavam, da se brez njih težko karkoli naučiš in pridobiš potrebne izkušnje za življenje in nadaljnje zmage. 

 

Kakšen imaš odnos s tekmicami?

Odnosi s tekmicami so različni. Z nekaterimi se družim in dobro razumem, z ostalimi pa nimam kontakta. 

 

Kako se umiriš/skoncentriraš na tekmo?

Vsak ima svojo rutino, ki mu ustreza. Vedno imam rada, da se pred tekmo dobro pripravim, saj je priprava zelo velik del tega kar se odrazi na igrišču. Rada poslušam muziko in rada grem v svoj svet, kjer se malo odmaknem in sem sama s seboj. 

Kako vam lahko pomagamo?

Če potrebujete pomoč, vam naši strokovnjaki z veseljem priskočijo na pomoč. Izberite področje, ki vas zanima - naj bo to nakup novega ali rabljenega vozila, testna vožnja, registracija, zavarovanje, naročilo na servis, popravilo ali nakup rezervnih delov ter dodatne opreme.

Še bi lahko naštevali, ker je področij, kjer vam lahko nudimo pomoč zares veliko. Ponudimo pa tudi brezplačen nasvet.

PE Ljubljana ›
Naslov
Celovška cesta 228, 1000 Ljubljana (Googlemaps ›)
Telefon
080 88 82
PE Kranj ›
Naslov
Cesta Staneta Žagarja 53a, 4000 Kranj (Googlemaps ›)
Telefon
04 281 71 70
Background image

''Spoštovani, pred kratkim sem v vašem Centru rabljenih vozil kupil avto. Rad bi pohvalil profesionalen odnos vaših prodajalcev z gospodom Klemenom Stanonikom na čelu, ki so celoten postopek izpeljali hitro in učinkovito in mi vzbudili vtis zaupanja v vašo hišo, glede na izkušnje, ki sem jih imel v preteklosti z drugimi avtohišami.''

Jure Bon

''Vse, resnično vse, je bilo izvedeno ob pravem času in kakor je bilo dogovorjeno, Iz moje strani, takšnega sodelovanja še ni bilo zaznati v drugih podjetjih in močno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo še v bodoče.''

Andrej Verhovec

''Želim se pisno zahvaliti za prijazno pomoč pri registraciji mojega avtomobila, in sicer trem zaposlenim na Avtotehni VIS: Jaki Ferdinu, Petri Gebert in Mileni Gorše. Pohvalno in v veliko zadovoljstvo je poslovati z ljudmi, ki svoje delo opravljajo profesionalno in z obilico srčne kulture. Strokovno podkovan in kultiviran kader pa je gonilo vsakega uspešnega podjetja.''

Vesna Lotrič

''Rad bi izrazil zadovoljstvo ob nakupu rabljenega avtomobila in pohvalil osebje, ki je izredno fleksibilno in korektno, tako da smo rešili vse kar je bilo potrebno za prodajo. Tudi ob naknadno ugotovljeni težavi so reklamacijo sprejeli hitro in brez zadržkov. Dobil sem zelo dober vtis o vašem podjetja in vaših zaposlenih.''

Jure Uršič